IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ти сложи ли си вече руска ваксина?
    А ти пи ли вече белина. Президента на САЩ каза ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Да не е луд
      Руската ваксина е по-слаба от "новичок", но по-опасна от КОВИД-19

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Абе Барби , как може бе:

Европейската агенция по лекарствата започна предварителни разговори с производителя на руската ваксина „Спутник V”.

Това съобщи днес за ТАСС говорителят на Европейската комисия Стефан де Кеерсмакер.

Руската ваксина била в пъти по евтина при същата ефективност !

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...uQYW1VjWF2soV8

п.п. Тия нали самовар даже не можеха да сделат според форумните ни умници.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе Барби , как може бе:

Европейската агенция по лекарствата започна предварителни разговори с производителя на руската ваксина „Спутник V”.

Това съобщи днес за ТАСС говорителят на Европейската комисия Стефан де Кеерсмакер.

Руската ваксина била в пъти по евтина при същата ефективност !

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...uQYW1VjWF2soV8

п.п. Тия нали самовар даже не можеха да сделат според форумните ни умници.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Тиквено-телевизионното правителство в действие:

Пускаш БНТ - министъра на икономиката, пускаш БТВ - здравния тъпанар, по Нова друга гербава министърка - наглата социална Деница Сачева. Да ви се издрайфам и на телевизиите и на правителството!

Гигов реших да пробвам и пуснах бнт - ударих на реклама ... да им ... и рекламите

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Тиквено-телевизионното правителство в действие:

Пускаш БНТ - министъра на икономиката, пускаш БТВ - здравния тъпанар, по Нова друга гербава министърка - наглата социална Деница Сачева. Да ви се издрайфам и на телевизиите и на правителството!
              Нормално е след като са на власт,ти клошари и маргинали ли искаш да ти пускат?В събота и неделя от 18ч пускат такива при Карбовски.

Коментар

• Тиквено-телевизионното правителство в действие:

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3682344]
                  Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Ауууу, колко страшно!
                  Страшната ракетка пробила дупка 2м х 2м в покрива над една цистерна,
                  а покрива на цистерната почернял от огъня на покрива, който бързо бил загасен

Или се правиш или наистина си луд. Проблемът не са какви поражения са нанесли, а това че патриотите не са засекли ракетата. Днес е дупка 2х2, ама утрешната ракетка не се знае каква дупка ще отвори
                  Тази, „неуспешната”, е пусната с цел разпознаеаемо откриване наа дупката, да видят, какво ги чака след успешна.
                  Last edited by Pyramid; 26.11.2020, 11:55.

Коментар

• ГЕРБ официално си купува журналя
                    Най-фрапантен е случаят с небезизвестната Илиана Беновска. Чрез регионалното софийско радио К2 тя е получила 203 651,60 лева. Най-щедри към Илиана Беновска са били от Министерството на икономиката - по оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” Беновска е отличена със 114 981,60 лева; по Програмата за развитие на селските райони - с 45 792 лева; по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” - с 24 000 лева; по оперативна програма “Региони в растеж” - с 11 016 лева; по оперативна програма “Околна среда” - със 7 862 лева.
                    Илиана Беновска е получила от държавата 203 651 лв. (frognews.bg)
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ъхъ, проста е тиквата ама е премиер в три правителства, а вие такива едни умни, освен да зяете по форумите какво друго направихте за десет години?

Измамник сус............. ченгене
                      Last edited by v_tin; 25.11.2020, 18:01.

Коментар

То затова и толкова взехте, щот' сте много добри,

Ами ентусиазъм и НАИВИТЕТ. Сега сменяме шефове 5-6 последните 2 години щото сме ги отебали. Искат нещо да направим. Ние пари ще даваш ли? Ама то няма.... еми оправяй се сам - следва уволнение. Последния е на 2 месеца. Още пролетта ни се молеше. Сега е на пангара и надува свирката. Ние си бараме макарите .... Март е пътник на 2-то тримесечие на червено
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3682003]
                          Ауууу, колко страшно!
                          Страшната ракетка пробила дупка 2м х 2м в покрива над една цистерна,
                          а покрива на цистерната почернял от огъня на покрива, който бързо бил загасен

Или се правиш или наистина си луд. Проблемът не са какви поражения са нанесли, а това че патриотите не са засекли ракетата. Днес е дупка 2х2, ама утрешната ракетка не се знае каква дупка ще отвори

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз съм направил повече от тиквата. Колкото и нескромно да е. Спестил съм стотици милиони, шефа взе 12млн$ годишен бонус. Аз съм дал предложение за програмата, аз съм я развил, аз съм я имплементирал, аз съм отчел резултатите. Шефа разписа бюджета. Даде ми картбланш и 4-ма помощници. Аз си ги интервюирах, аз ги обучих, аз ги набутах да работят, че нищо не взехме - 1 ниво нагоре и 500лв. Сега сме 200-300 души и по малко работа вършим
                            То затова и толкова взехте, щот' сте много добри,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ъхъ, проста е тиквата ама е премиер в три правителства, а вие такива едни умни, освен да зяете по форумите какво друго направихте за десет години?
                              Аха. А ти си горд с това растение. Е'браво.

Коментар

За проста долнодъбнишка п... да си министър председател и да те псува мрази цял народ е голямо достижение....

Коментар

Working...
                                X