Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Неприятните неща не са само за мен,мисля че и за теб също и за много други хора. Проблема е,че простата маса е гласувала от страх и отново върна на власт калинки заедно с обединените мафиоти. Разбирам ги простите фашисти и нацисти- те си харесват Болен, Кабеларника и Каракачанката. Това са най-лесните за манипулиране хора и най-лесно се лъжат защото са глупаци. И на кадрите до Болен и другите винаги се вижда какви са скъсаняци и утайки, пяници и наркомани. Другата маса е гласувала от страх да няма чистка и да им секнат хубавите парички. 700 хиляди ако не се лъжа е администрацията. Пълни некадърници хранени от партиите, но най-вече от ГЕРБ. Ако махнем гласувалите от страх или по принуда, от свързаните с еврофондовете и техните семейства и приятели, Герб не би трябвало да имат повече от 18-20%
И понеже се зачетох в изказване на БАЙ ХУ. как иска пак да е примиер, ще питам до сеха каква отговорност носеше БАЙ ХУ.?
За 2 мандата до сега какво свърши, освен да ламтиш за власт?
Какво стана с калинките ти Миро найденов, фидосова и другите знайни и незнайни герои?
Коментар
-
Напълно прав си prectical, но си пропуснал да охарактеризираш електората на другите 2 партии в т.н. парламент в момента, който по нищо не отстъпва на гореописаните.
За бекапе-прим (майката на горните две бандитски формирования) гласуват най-вече хвърлящи пари през терасата бабета и дядковци, куцащи с портретите на ленин, сталин или други мумии до бузлуджа и обратно, а
за отбора на ДС си има отлично подбран матрЯл, който може да се обобщи с думичката - кърджалии (не само от турски, но и бугарски произход).
За съжаление с такъв матрЯл разполага България в момента....и ще става все по зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Научи се на търпение да понасяш неприятните за теб неща.На мен пък ми е голем кеф че боклука е извън парламента
И понеже се зачетох в изказване на БАЙ ХУ. как иска пак да е примиер, ще питам до сеха каква отговорност носеше БАЙ ХУ.?
За 2 мандата до сега какво свърши, освен да ламтиш за власт?
Какво стана с калинките ти Миро найденов, фидосова и другите знайни и незнайни герои?
Коментар
-
Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия. По мои сметки от началото на тази година до сега 17 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
http://banki.ru/news/lenta/?id=9655418
http://banki.ru/banks/memory/
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНаучи се на търпение да понасяш неприятните за теб неща.На мен пък ми е голем кеф че боклука е извън парламентаLast edited by X_Y; 05.04.2017, 10:21.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Еми добрутро .... че лукойл е монополист, е известно на трайчето още от 2011, когато получава информацията от КЗК - акцизните складове са монопол на една фирма, лукойл, която налага такива цени на наемите, че обезсмисля вноса на горива. Последствия няма, като министър трайчо си мълчи. Така или иначе драгалевският вожд е приватизирал нефтохим и огромното му количество активи са преминали отдавна в патримониума на лукойл. Нали от новата республика не очаквате изпълнителната власт да посегне на частната собственост ...МФ няма инструменти да влияе на концентрацията в даден сектор и не му е работа да следи дали един собственик има 1 или няколко склада, но има задължение да издава лицензи на собствениците, които отговарят на определени условия. Само КЗК може да ги принуди да разпродадат част от бизнеса, за да се намали концентрацията в сектора. Или да ги глобява. Та каква толку тайна е открило трайчето днес и за какво е това въодушевление в натежалите ви след несполуките сърца, не разбрах ...
Накратко, уволнението му е за нерегламентиран личен контакт с руската страна в добре изолирана стая. Той сам се изпуска за него, макар и четири години по-късно
юли 2016
ТрТр – Руските представители пък са ме питали, след като ме поканиха така в една стая с дебели, заглушени стени „Какво ИСКАШ, за да стане „Белене”?”.
ЦвР – Най-вероятно са очаквали да поискате това, което искат всички, г-н Трайков?
ТрТр – Тъй като се използва учтивата форма на разговор „Какво ИСКАТЕ, за да стане „Белене”?” аз винаги съм приемал, че имат предвид, какво искаме ние, България, за да стане „Белене” и съм изброявал нашите изисквания, при което разговорът е свършвал до том.
ЦвР – Грешен отговор, г-н Трайков.
А що се отняся до възможностите на МФ или Правителството, като цяло, добре знаеш, че държавата имаше една т.н. златна акция и възможност за блокиране на много от решенията за източване на фирмата.
Освен това щом, защо БХ не изгони веднага ровч от там и не спря да играе БЕЛОТ със златев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Той си го произвежда
Нали няма да ни информираш, че и нея ще си я произведе?Last edited by Manyface God"; 05.04.2017, 09:52.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЧестито ни ново 4 годинишно управление този път с някакви подписи на Бай Ху. и обединетите мафиоти. Само в нашата кочина пожарникари, физкултурници,математици, кабеларници и разни подобни калинки управляват и се упражняват върху простият народ.
Кабеларника,Болен и оня уж патреот обиколил всички партии каракачанката ще видим какво ще сътворят. Това правителство няма да издържи 4 години защото са некадърници и смешници и ще разрушат държавата. Обединените мафиоти са патерица на ДПС. Те са създадени от ДПС олигарсите с цел да вземат гласовете на простите българи нацисти и фашисти, а ДПС на турците. Нека не забравяме,че Атака като се е регистрирала е получила парички от ДПС.
Предлагам да направим Бай Ху. направо президент с президентска република. Този човек ламти от сутрин до веер за власт и всеки ден все и все повече си личи. Важното е да се краде и от еврофондовете.Last edited by X_Y; 05.04.2017, 10:21.
Коментар
-
„До момента министерски постове не са разпределяни,
уточняват се програмните точки, по които ще се работи“, съобщи Волен Сидеров след срещата.
Програмни точки от вчера: https://www.youtube.com/watch?v=3rH8r7WKV98
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеМного интересно,че атентата в Петербург става точно когато се готвят големите протести срещу Путин и кликата му. Сега в стил Ердоган военно положение.
Коментар
-
И вие ще видите, че след края на тази операция Франция, без съмнение, ще запази военните си бази в Мали.
Тези бази ще служат и на американците, но в същото време – (защото така става винаги), западните компании ще разпределят помежду си изгодни договори, които отново ще лишат колонизираните страни от техните богатства и природни ресурси. Тогава, няма да крием истината, първите, които ще получат изгода от тази военна операция, ще се окажат собствениците и акционерите на френския гигант „Арева”, който през последните години се опитва да завладее урановите находища във Фалеа, една община от 17000 жители, разположена на 350 километра от Бамако.
Този белгийсски депутат какви работи говори барби??? Вярно ли е че люлката на демокрацията е изпратила няколко негра да се бият за арева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
Я и сапуна спри, да не им пълниш гушите на алчните капиталисти..
Коментар
-
Честито ни ново 4 годинишно управление този път с някакви подписи на Бай Ху. и обединетите мафиоти. Само в нашата кочина пожарникари, физкултурници,математици, кабеларници и разни подобни калинки управляват и се упражняват върху простият народ.
Кабеларника,Болен и оня уж патреот обиколил всички партии каракачанката ще видим какво ще сътворят. Това правителство няма да издържи 4 години защото са некадърници и смешници и ще разрушат държавата. Обединените мафиоти са патерица на ДПС. Те са създадени от ДПС олигарсите с цел да вземат гласовете на простите българи нацисти и фашисти, а ДПС на турците. Нека не забравяме,че Атака като се е регистрирала е получила парички от ДПС.
Предлагам да направим Бай Ху. направо президент с президентска република. Този човек ламти от сутрин до веер за власт и всеки ден все и все повече си личи. Важното е да се краде и от еврофондовете.
- 1 like
Коментар
Коментар