If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти можеш ли да разбереш че не можеш да сравняваш цени щото за всеки отделен случай е различно.Ма продължавай да громиш Русия няма да преча.Хора направете нещо смислено в живота си спрете с тая омраза към комунизма и Русия.Нищо не зависи от вас само се плюмчите тука
Завчера руска медия съобщи, че на 28 април 2017г. централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 3 банки в Русия. По мои сметки от началото на 2017г. до сега 24 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
Ти можеш ли да разбереш че не можеш да сравняваш цени щото за всеки отделен случай е различно.Ма продължавай да громиш Русия няма да преча.Хора направете нещо смислено в живота си спрете с тая омраза към комунизма и Русия.Нищо не зависи от вас само се плюмчите тука
Преди 1989г всички громяха капитализма и САЩ,никой не псуваше комунизма и СССР. Това е българинът дай му пари и му гледай сеира,
ще продаде всички и всичко което има.
Що ти чел ли си ги? Те бяха до преди две-три години секретни. Милер заплашваше, че ще дърпа ушите, ако договорите се направят публични от търгонските им партьори.
А бе не знам ама този лиман сигурно е на 100 години и той си е чисто граждански кораб, не разбирам за какъв военен кораб може да се говори- казват че служи за болница, да събира отпадни нефтопродукти и други такива неща. Дори силуета му не е на военен кораб. Няма антена, няма нищо, наистина може да са скрити, ама толкова скришно???
Един такъв има изследователски вързан на аспаруховския кей
Забравих, 99% съм сигурен че ще го извадят след като си вземат застраховката
Само омраза към Русия не е достатъчна трябва и мозък.Не коментирай само цени без да си чел договори.Цената за Германия примерно може да е по ниска защото участват в разработката на някое находище или са платили газопровода.Ние по Ямбургската спогодба получавахме газ почти без пари поинтересувай се защо?Мише не сме на сбирка на Сорос нито на партийно седесарско събрание.Срещу теб в този форум са по знаещи и можещи хора.
Що ти чел ли си ги? Те бяха до преди две-три години секретни. Милер заплашваше, че ще дърпа ушите, ако договорите се направят публични от търгонските им партьори.
Аз не знам дали съм в час или не, ама ти май си тука от сабахлян да ни мориш колко са гадни руснаците. Изневиделица чак към 18:01 взех да се чудя да не би някакви пристрастия да имаш, обективен ли си. Казвам си, няма как, заблуждавам се, обективен е чиляка. Ама все не ми отговаря защо токът и водата не поевтиняват след приватизацията? Приемам за отговр и А.Милер, даже Путин да е виновен. Не разбирам обаче защо не протестираш срещу това. Къде е твоя справедлив протест срещу кадърните частни монополисти, oops, забравих някой от тях не са толкова частни.
Беларус и даже Украйна преди едни демократични протести ли плащаха скъп газ? Те двете далеч ли са от расийката или са близо според теб? Аман от политагитатори.
Уж си за пазарни принципи, а нещо си недоволен и немоА те рабера. Имат пазарни лостове, продават на каквато цена могат. Нещо грешно ли правят руснаците, не мога те разбера.
Ама щом си тръгнал да мериш разстояния, ходи сметни от Норвегия до България колко по-голямо е разстоянието спрямо Русия-UK. А сравнение между БГ и UK пазара може ли да направиш? Еднакви като население и икономика ли сме?
Да знаеш, пръв се подписвам където кажеш с двете ръце и двата крака в подкрепа на братска Норвегия като почне да доставя безплатния газ. Може и американски, все ми едно, важно е да е безплатно, за да си доволен и да натрием носовете на гадните русофили.
Айде, оставям те, че си безинтересен с едностранчивите си виждания по темата.
Не съм казвал, че са гадни руснаците. Това го казваш ти, защото такова ти е мисленето.
Говоря за Газпром и да речем Кремъл, защото двете са едно и също. Руснаци познати имам и нито един от тях не е путинист, между другото.
Коментар