IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://epicenter.bg/article/Tramp-sk...ni/126363/7/96
    Тръмп скочи на медиите в САЩ: "Ню Йорк таймс" тотално запада, журналистите на СNN са неадекватни
    2995 | 30 апр. 2017 | 11:59
    Президентът нарече средствата за масова информация „вашингтонско блато“, което тиражирало фалшиви
    Как да им вярваш...?
    Стана както едно време с Правда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

А ти не гласуваш за БСП, нали?
      А ти ?
      Гласува за по малкото зло ,комунистите от Герб....
      Гледам от няколкото познати останали от СДС поне 60% са грасували за Герб и сега гледат като зомбирани ,какво са направили....
      И сега как да протестират срещу гласа си....
      Луда работа!

Коментар

• Бъркаш ме с комадира на атомната подводница в Япония, батепеше. Пък и ако аз знам, кога ще го шибат фетким, то той сигурно вече е получил инфаркт.
        Но не се притеснявай, пиндосите най вероятно ще дадат пак час- два хендикап на който трябва, да се измита от мястото на попадение на томахавките

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Мишо нещо много яко се обърка.За БСП никога не съм гласувал и не ми се вярва да го направя.На парламентарни избори за последно гласувах за СДС 1997г.Повече не мисля да гласувам освен ако не ме изненада някой приятно

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тия от БСП са представители на едрия капитал и баламосват най тъпата част от народа.За жалост и не малко пенционери им се връзват на лъжите

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Да не засегнах още един шумкар от БКП? Да не говоря руслямски някакъв проблем ли е за теб,че не съм роб на тия лусиони пяници и не им знам тъпя език? И за англииския не ми дреме, но го знам да, все пак е световен език, не като рашистанският
              Я помисли малко преди да пишеш.Да не окаже че този език е български диалект?Щот ние сме ги направили хора.

Коментар

На Деформаторският блок ще им земат ли сградата? Ванка, да не останеш без заплатка опорко миличък
                Марешки обеща да не ги гони кат му дадат сградата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Хаааахаха тия нещастници аспекти и погледи са написали руслямски сценарий за нискобюджетен боливудски филм за вайна. Смешници. Като ги хакне по тъпиъе кратуни някоя индианска брадвичка минала отново незабелязана от разни кашонени лепила, букове и други дървени аружия, ще ъпдейтнат набързо сценарийчето.
                  Сганов кво става бе юнак.Нали се перчехте на Кимчо дебелото що подвихте опашка?Кимчо оръжията му от 1950 година ама ви е страх.Що не нападате?Там със сигурност има някакво ядрено оръжие айде да ви видим кво можете.Нали сте мъже или Кимчо излезе по мъж от вас и не ви ебава за слива....

Коментар

Тия кауни от БСП щяли да защитават работническата класа, пълен смях. От БСП защитават само олигархята,а работника е просто модерен роб както обичат те да казват. Ех тия шумкари, как не ги лустрирахме 90та. Сега щеха да са обикновени бачкатори от работническата класа, а не като КУРнеля да върти далавери в топлофикация
                    Тия от БСП са представители на едрия капитал и баламосват най тъпата част от народа.За жалост и не малко пенционери им се връзват на лъжите

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Сайта е за капитали, не за пролетарски отчаяния.
                      Капиталите за у БСП не у пролетариите кат тебе.Винаги съм се чудел кво и туй чудо прошляк на 700 кинта заплата ама десен ша ма уморите от смех

Коментар

• Хаааахаха тия нещастници аспекти и погледи са написали руслямски сценарий за нискобюджетен боливудски филм за вайна. Смешници. Като ги хакне по тъпиъе кратуни някоя индианска брадвичка минала отново незабелязана от разни кашонени лепила, букове и други дървени аружия, ще ъпдейтнат набързо сценарийчето.

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...nterstuetzung/

"Въпреки бруталните войни и поддръжката за ИД , Меркел обеща поддръжка за Саудитска Арабия ."

Пишете и за това , Инвестора ...да знаят читателите какви "евроценности" прокламирате ...и какви евролидери !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Същата тактика прилага корееца към Япония!Досега най-големия му успех е,че спря тока на токийското метро....Ама няма да е все така като се има предвид,че чисто географски японците могат да отстъпват само към морето.Пък ако траекторията му се обърка и ракетката тръгне я към сащ,я към австралия или някъде около нас,питам аз какво ше се случи и дали изстрелването го броим за "неуспешно"?!
                            Сайта е за капитали, не за пролетарски отчаяния.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• На Деформаторският блок ще им земат ли сградата? Ванка, да не останеш без заплатка опорко миличък

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти и български не разбираш....
                                Но с английски си на ти...?
                                Да не засегнах още един шумкар от БКП? Да не говоря руслямски някакъв проблем ли е за теб,че не съм роб на тия лусиони пяници и не им знам тъпя език? И за англииския не ми дреме, но го знам да, все пак е световен език, не като рашистанският

Коментар

Working...
                                X