Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
На никой не му пука кой си , какъв си, какво говориш или не говориш. Попитай кандид за справка, не знаеше руски до едно време, след това се оказа че е завършил руска гимназия. Следващият път преведи и ще получиш 50% отгоре за поста ти
Last edited by prectical; 01.05.2017, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ще дадеш ли някаква класация на езиците по брой говорещи даден език. Защото по спомен руски се говори от около 20 милиона човека по малко от английски. Така че може да се каже че са почти равни, това по спомен, ако дадеш някаква информация, ще я приема за вярна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеХаааахаха тия нещастници аспекти и погледи са написали руслямски сценарий за нискобюджетен боливудски филм за вайна. Смешници. Като ги хакне по тъпиъе кратуни някоя индианска брадвичка минала отново незабелязана от разни кашонени лепила, букове и други дървени аружия, ще ъпдейтнат набързо сценарийчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Да не засегнах още един шумкар от БКП? Да не говоря руслямски някакъв проблем ли е за теб,че не съм роб на тия лусиони пяници и не им знам тъпя език? И за англииския не ми дреме, но го знам да, все пак е световен език, не като рашистанският
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Сорка баце ма не говоря и не разбирам руслямски
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не "някаква", а яка. По-неграмотни от днешните джурналисти са само утрешните. Отнийде взорът надежда не види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБъркаш ме с комадира на атомната подводница в Япония, батепеше. Пък и ако аз знам, кога ще го шибат фетким, то той сигурно вече е получил инфаркт.
Но не се притеснявай, пиндосите най вероятно ще дадат пак час- два хендикап на който трябва, да се измита от мястото на попадение на томахавките
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Днешните медии са кухи лейки.Никой не им вярва.Опитват се да манипулират и най са добри срещу пари да оплюят и опозорят когото им поръчат.Това днешното не е свобода на слобото а някаква мастурбация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://epicenter.bg/article/Tramp-sk...ni/126363/7/96Как да им вярваш...?Тръмп скочи на медиите в САЩ: "Ню Йорк таймс" тотално запада, журналистите на СNN са неадекватни 2995 | 30 апр. 2017 | 11:59
Президентът нарече средствата за масова информация „вашингтонско блато“, което тиражирало фалшиви
Стана както едно време с Правда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А какво не са направили от 10 години са на власт и сме на последно място по всички икономически и социални показатели и на първо по смъртност....
Но иначе, нали знаеш материяла какъв е. Не може да се очакват чудеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Ами аз не следя чак толкова отблизо какво става в България. Какво са направили тия от по-малкото зло?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А ти ?
Гласува за по малкото зло ,комунистите от Герб....
Гледам от няколкото познати останали от СДС поне 60% са грасували за Герб и сега гледат като зомбирани ,какво са направили....
И сега как да протестират срещу гласа си....
Луда работа!
Коментар
Коментар