IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не се чете от соросоидната пасмина!
    Бащата на сирийчето, станало символ на страданията на Алепо, изобличи пропагандата на западните медии
    Бащата на сирийчето Омран, което западните медии превърнаха в „символ на страданията на Алепо”, днес заяви, че неговият син е бил използван в политическа игра. Организацията „Бели каски” е използвала детето му за постигането на своите пропагандни цели. Мухамад Дакниш разказа подробности за историята на своя син в хода на телевизионен мост между Алепо и Женева, където е базирано руското председателство на ООН и се решава съдбата на междусирийския диалог. Заедно с баща си бе и самият Омран Дакниш – жив и здрав, макар и притесняващ се да говори пред международната аудитория.

Преди около година в пресата се появиха снимки на 5-годишното момченце, което уж е пострадало при бомбардировка на руската авиация. Москва още тогава обяви кадрите за фалшифицирани и постановка. И едва наскоро се изясни, че семейството на Омран всъщност е поддържало и продължава да подкрепя Башар Асад. А зад снимките стои небезизвестната организация, занимаваща се с фалшиви новини от Сирия, „Белите каски”.

„Тогава си бяхме в апартамента. Беше тихо и мирно, не чувахме никакви звуци от авиация. Изведнъж неочаквано избухна взрив. По време на евакуацията на сина ми аз много се учудих защо камерите на медиите от Източен Алепо се озоваха при нас по-бързо, отколкото линейките, След това те започнаха да търгуват с тази картинка. Той имаше малка драскотина, а те започнаха да говорят, че момчето е в ужасно физическо състояние. Те започнаха да търгуват с моя син и всичките останали деца на Сирия.

..........И днес от Женева пристигнаха новини от независимата комисия на ООН за нарушаване на човешките права в Сирия, която заяви за умопомрачителен брой мирни жители, загинали при щурма на град Ракка. Става дума за най-малко 300 души. Те са станали жертви на бомбардировките на западната коалиция под егидата на САЩ, отбелязва комисията. Самата операция в Ракка, смятан за столица от терористите, продължава вече над месец.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran

100% съвпадение с фактите.
      Колко човека искаш, да ти се закълнат, че са виждали гладни по време на НЕРЕБЕТУ??
      Мен ако питаш, тогава и аз съм огладнявал. Не се правИ на ударен с мокър парцал. Говорим за перманентно недохранвани и системно гладуващи граждани, с образование, трудов стаж, желаещи да се трудят и здрави, долу-горе. Да ме прощават от БХК но, не говоря за единични маргинали, можещи но, нежелаещи да полагат труд, нито за измислени "просяци" и правещи се на луди тарикати. Говоря за тогава отсъстващо, а днес масово явление, извън месгата за лишаване от свобода.
      - Иначе, да, като поработиш, па вземе да ти огладнее.

Коментар

• Я и тук се подготвят да се евроинтегрират:

В Сърбия ври и кипи, след като жена-гей е предложена за премиер на страната

Решението на президента Александър Вучич да връчи мандат за съставяне на правителство на министъра на държавната администрация и регионалното управление Ана Бърнабич предизвика остри реакции на опозицията, а според местните медии – и в редиците на Сръбската прогресивна партия, коментира македонското електронно издание МКД, цитирано от "Фокус". Докато коалиционните партньори реагират поотделно на решението на Вучич, консервативната част от опозицията обвинява новия държавен глава, че се е поддал пред натиска и влиянието на Вашингтон, и твърди, че Бърнабич не е негов избор, а решение, наложено от Запада. Сръбските медии пишат, че шестте депутати на „Единствена Сърбия“, част от управляващата коалиция, няма да гласуват за избора на Ана Бърнабич, която няма пълна подкрепа и сред партията на Вучич. "В партията е пълен хаос. Това решение за мнозина е изненада. Тежко е, че всички наши депутати ще вдигнат ръка за Бърнабич", цитира белградското издание Blic източник от рециците на СПП. Лидерът на Социалистическата партия на Сърбия (СПС), вицепремиер и външен министър Ивица Дачич, който бе споменаван като един от кандидатите за премиерския пост, заяви, че "уважава предложението на президента на Сърбия".
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Бегом към северна корея да си отядеш!
          Може и във венецуела....то за други неребета почти вече не се сещам да останаха.
          ...и какво общо с фактите? Пий една аква фриа, драги.

Коментар

Обичайна грешка на самоназначилите се "русофили" е да свързват "русофилията" си с гледане на проправителствената пропаганда на спутник, рашатудей или вечерни новости, вместо да прочетат барем една книжка на руски класик.
            .....но те затова са и рашисти, а не русофили, защото почти не разбират руски,.....отвъд спуснатото и преведено с хамерикански гуугъл от посола.
            В Северна Корея ще им се сбъднат полюциите.
            А че в НРБ-то не е имало гладни, е нааааааааааааай-голямата глупост писана тук за последния месец, като изключвам маркоци.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Naпред си с материала доколкото разбирам, явно не четеш таймс а вечерни новости
              Обичайна грешка на самоназначилите се "русофили" е да свързват "русофилията" си с гледане на проправителствената пропаганда на спутник, рашатудей или вечерни новости, вместо да прочетат барем една книжка на руски класик.
              .....но те затова са и рашисти, а не русофили, защото почти не разбират руски,.....отвъд спуснатото и преведено с хамерикански гуугъл от посола.

Коментар

Като за русняк, може и Лермонтов:

Прощай, немытая Россия,
                Страна рабов, страна господ,
                И вы, мундиры голубые,
                И ты, им преданный народ.

Быть может, за стеной Кавказа
                Укроюсь от твоих пашей,
                От их всевидящего глаза,
                От их всеслышащих ушей.
                Naпред си с материала доколкото разбирам, явно не четеш таймс а вечерни новости

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Някога, в България нямаше бедни до глад. Сега има. По логиката на някои, сега сме по-добре, щото има повече неща...
                  Бегом към северна корея да си отядеш!
                  Може и във венецуела....то за други неребета почти вече не се сещам да останаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    ЦРУ и Мосад са обявили за вакантно мястото на лидера на ИД-Абу Бакар ал Багдади с рождено име Шимон Елиът. Има и екстри - бърза среща с Алах и 40 девици .....

Който желае да подава документи.
                    - пратките се доставят със с,-м ой "Калибр" , Х-101, Ту22М3 и т.н., пристигането гарантирано. Томахавки се използват за обслужване на селски райони.

Коментар

• Някога, в България нямаше бедни до глад. Сега има. По логиката на някои, сега сме по-добре, щото има повече неща...

Коментар

• ЦРУ и Мосад са обявили за вакантно мястото на лидера на ИД-Абу Бакар ал Багдади с рождено име Шимон Елиът. Има и екстри - бърза среща с Алах и 40 девици .....

Който желае да подава документи.

Коментар

• Като за русняк, може и Лермонтов:

Прощай, немытая Россия,
                          Страна рабов, страна господ,
                          И вы, мундиры голубые,
                          И ты, им преданный народ.

Быть может, за стеной Кавказа
                          Укроюсь от твоих пашей,
                          От их всевидящего глаза,
                          От их всеслышащих ушей.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Трол, това че модераторите те търпят, не значи че и аз трябва да те търпя. Няма путю, има президент на велика държава, Росия, с която се съобразяват всички, а смешниците от САШШШ, постоянно се мъчат да докажат, че Русия и Путин са избрали техния президент, което е пълна и абсолютна простотия и американска олигофрения.
                            САЩ също са велика държава, макар и отскоро, няма и сто години. Затова е тъпотия да се изкарват, че Русия диктува всичко у тях. Недостойно е за самите американци.
                            И трол... аз съм бил няколко пъти в Русия през последните пет години и виждам че държавата се развива към по-добро, видял съм как руснаците се отнасят към своя президент и това няма нищо общо с отношението на соросоидите идиоти към американския президент.
                            А на тебе и на твоите приятели идиоти соросоиди ще ви се наложи да изтраете още един мандат президентстване на Путин. Щото ще бъде преизбран догодина и ще е президент до 2024г. През което време Русия ще става все по-силна и по-силна, за неудоволствие на соросоидната пасмина.
                            Путю те е обсебил здравата.

Явно се налага:

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ

Аз съм българче и силна

майка мене е родила;

с хубости, блага обилна

мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам

наште планини зелени,

българин да се наричам -

първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,

в край свободен аз живея,

всичко българско и родно

любя, тача и милея.

Аз съм българче и расна

в дни велики, в славно време,

син съм на земя прекрасна,

син съм на юнашко племе.

Коментар

• От последните минути: Москва обяви, че главатарят на ИД Абу Бакр ал Багдади може да е ликвидиран след руски авиоудар в Ракка!

В резултат на руски въздушен удар в Сирия е ликвидиран лидерът на „Ислямска държава” Абу Бакр ал Багдади. Съобщението е получено в руското Министерство на отбраната, предават всички големи руски осведомителни агенции. По различни канали от ведомството проверяват постъпилата информация. „Според информацията, която се проверява по различни канали, на срещата (по която е нанесен удара от руските ВКС), е присъствал и Ибрахим Абу Бакр ал Багдади, който в резултат на удара е загинал”, се казва в съобщението. В края на май в Сирия в резултат на руски въздушен удар бяха унищожени около 30 полеви командири и близо 300 бандити от личната им охрана. Сред ликвидираните терористи се оказа и емирът на Ракка Абу ал Хаджи ал Мисри, емирът Инрахим Ан Наеф ал Хадж, който контролираше района от Ракка до Ес Сухне и шефът на службата за сигурност на ИД Сюлейман ал Шауах. Отбелязва се, че ударът е нанесен на 28 май, когато главатарите на джихадистите са се събрали на съвещания в южното предградие на Ракка. Не срещата е трябвало да бъде обсъждано изтеглянето на терористите от Ракка по т.нар. южен коридор. Руската авиация е нанесла удара през нощта на 28 мая, от 00:35 до 00:45 московско време, след като данните за мястото и времето на съвещанието на джихадистите са били потвърдени от безпилотен самолет. Преди бомбардировката Министерството на отбраната на Русия е информирало Пентагона за предстоящата атака, уточнява РИА Новости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                                Нека си припомним родните терзания по Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат. И можеше ли Първанов да се кандидатира отново за президент след Прецедента.

Конституцията също не следва да се приема като нещо абсолютно. В характерния си мазно-заплащителен стил от ДПС срещу аргумента "в конституцията пише" бяха казали, че конституцията може да се промени. Така е навсякъде. Конституцията е акт зад който се крие силният. Едно е да те бие някой просто защото може и е силен, друго е да те бие защото можел по Конституция.
                                Така е между другото и в международното право - международният наказателен съд е за Милошевич, Асад и други дребни играчи. Форма зад която се крият Великите сили. За Буш, Обама и Путин международен наказателен съд няма как да има.

Обобщено казано силният, ако не може нещо по Конституция, тълкува го, че да може. Ако е прекалено нагло да го тълкува превратно в своя полза - прави нужните промени.
                                Според моето разбиране на българската конституция, не може който е бил два пъти президент, да се кандидатира отново.

И впрочем, напълно съм съгласен с всичките ти твърдения.
                                Международния съд съди Милошевич само и единствено защото загуби войната срещу САЩ.
                                По същата причина хитлеристите бяха поставени на подсъдимата скамейка в Нюрнберг. Ако Германия беше спечелила ВСВ, то на подсъдимата скамейка щяха да са Сталин, Чърчил и Рузвелт (Труман). И щяха да бъдат осъдени на смърт за престъпленията си против човечеството.
                                Чърчил за избитите милиони невинни германски граждани при варварските бомбардировки.
                                Американския президент- освен за това и за унищожаването на десетки хиляди японци с атомните бомби.
                                А Сталин за убийствата на милиони граждани на СССР и други.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X