IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    такова ли е блестящо !?!?))))
    Ми не видиш ли по колко теми е сведущ...и колко ника върти !

Коментар

• такова ли е блестящо !?!?))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3209756]
        Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Ми не зная тейко ти да е плащал да се изучи синковеца му ...
        Аз кво казвам, че само комОнистите са работили и то без пари. За да мога аз да получа такова блестящо образование.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Кога узря за този проблясък , преди 10 ноември или след ?!
          И преди и след. Преди като ни държава на режим на тока 2 часа има - 2 часа нема. След - като имаше купонна система, срив на стандарта и хиперинфлация - предизвикани едното от Луканов, другото от Виденов.

Коментар

• [QUOTE=mathematician;n3209753]
            Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Безплатни?

Аз все си мисля, че от данъци се финансират, ама аре щом казваш сигурно комОнистите са работили без пари, за да има безплатни училища.

Ми не зная тейко ти да е плащал да се изучи синковеца му ...

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3209749]

Има ! Що не се отказа от дРъжавните безплатни училища ...напрао са те осакатили , едвам си се спасил !
              Безплатни?

Аз все си мисля, че от данъци се финансират, ама аре щом казваш сигурно комОнистите са работили без пари, за да има безплатни училища.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

От "фашистко" робство през 44-та, ако не ни бяха освобождавали щях да съм им много благодарен.

Кога узря за този проблясък , преди 10 ноември или след ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Това е малко като " по добре да бяхме си стояли под турско робство, отколкото да ни освободят руснаците"
                  От "фашистко" робство през 44-та, ако не ни бяха освобождавали щях да съм им много благодарен.

Коментар

• [QUOTE=mathematician;n3209748]
                    Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Както ти казах училища и буквари има още от турско робство, без да е имало министерство и комОнисти.

Аз съм учил по време на комОмонизъма, ако това има значение.
                    Има ! Що не се отказа от дРъжавните безплатни училища ...напрао са те осакатили , едвам си се спасил !

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3209736]

Не, но е тъпо да плюе против Запада и да хвали руснаците.

Та къде казваш си учил ено време ?
                      Както ти казах училища и буквари има още от турско робство, без да е имало министерство и комОнисти.

Аз съм учил по време на комОмонизъма, ако това има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

АААААААААА кирпича е връхтъ на технологията

Това е малко като " по добре да бяхме си стояли под турско робство, отколкото да ни освободят руснаците"
                        Хахаха...много прилича на марандулеца , а...

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Че се разплачим.
                          Па и тез панелки са върха на строителството направо. Не знам кирпичените къщи или панелките са по-добре.
                          АААААААААА кирпича е връхтъ на технологията

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician
                            Кремиковци дето никога не е работило на печалба и след хиляди гърчове си отиде по пътя
                            как да не е работило, работило е разбира се))) Недей така, че от първа инвестиционна може се засегнат "на скрап")))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ама в социално отношение имаше своята роля.
                              Че накара хората да чакат на държавата да ги оправи. И тя, разбира се, не пропуска удобен момент да ги оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми седерастките боклуци унищожиха всичко крадоха крадоха и още има.Та викаш кво останало....Ми цялата енергетика е построена през комунизма огледай се Младост Люлин Надежда Дружбите три четвърти от София е изградена по онова време...През демократско едно училище не сте построили само крадете и ломите.Другаря Живков и детски градини ви беше направил ама софийските крадливи и гнусни седерасти воглаве с престъпника Мафиански ги разпродадоха.Същите крадливи седерасти измислиха връшането на земята по паркове градинки и са ревете.Костов продаде Кремиковци за един долар ама после мафиотите му взеха триста милиона от Прамод Митал щот нищо не струвал.Ми Нефтохим...да изброявам ли още
                                Че се разплачим.

Начи без Младост и Надежда и Люлин, хората са живеели в гората. Абе айляци кога в България е имало бездомни бе. Хората и без комОнистите са си имали къщи. Тва че комОнистите са решили да национализират земята, да направят Кремиковци и да преместят селяните от града - какво точно променя.

Па и тез панелки са върха на строителството направо. Не знам кирпичените къщи или панелките са по-добре.

Коментар

Working...
                                X