If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кога узря за този проблясък , преди 10 ноември или след ?!
И преди и след. Преди като ни държава на режим на тока 2 часа има - 2 часа нема. След - като имаше купонна система, срив на стандарта и хиперинфлация - предизвикани едното от Луканов, другото от Виденов.
Ми седерастките боклуци унищожиха всичко крадоха крадоха и още има.Та викаш кво останало....Ми цялата енергетика е построена през комунизма огледай се Младост Люлин Надежда Дружбите три четвърти от София е изградена по онова време...През демократско едно училище не сте построили само крадете и ломите.Другаря Живков и детски градини ви беше направил ама софийските крадливи и гнусни седерасти воглаве с престъпника Мафиански ги разпродадоха.Същите крадливи седерасти измислиха връшането на земята по паркове градинки и са ревете.Костов продаде Кремиковци за един долар ама после мафиотите му взеха триста милиона от Прамод Митал щот нищо не струвал.Ми Нефтохим...да изброявам ли още
Че се разплачим.
Начи без Младост и Надежда и Люлин, хората са живеели в гората. Абе айляци кога в България е имало бездомни бе. Хората и без комОнистите са си имали къщи. Тва че комОнистите са решили да национализират земята, да направят Кремиковци и да преместят селяните от града - какво точно променя.
Па и тез панелки са върха на строителството направо. Не знам кирпичените къщи или панелките са по-добре.
Коментар