IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=BujnxdsQMl8
    Срочно!!Меркель призывает ЕВРОПУ не слушать указы США!!
    Ти да видиш!?! И...
    ...кой и позволи на тантето? 'бахмааму, да не и тя да е минала на служба при Путин? ;-)

Коментар

• Модератор, защо толерирате толкова този негодник? Или гарван гарвану око не вади? ВИЕ съсипахте този форум.

Коментар

• Ама защо не вземете да го баннете Измамника, само се заяжда...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Россия «абсолютно непригодна для инвестиций»

Вы не просто рискуете потерять деньги от инвестиций там. Вы рискуете жизнью.
          Предполагаме, че има нещо вярно. И? Какво правим с факта че, при една инвестиция най - рисков фактор е именно инвеститорът? Например, тук чета, че си имал вземане-даване с дупки в земята, при които едни хора - експерти в дупченето - заравят в земята парите на едни други /инвеститори и притежатели на компаниите/. Какво правим с факта, че едните извозват другите при това, в една страна, уж по-пригодна за инвестиции, при което, вторите губят стабилно и предвидимо, докато първите потриват доволно ръце? Ами то, тогава, що и у нас да инвестират, ако властват ... не точно кадърни? В едната страна да не влагаш а в другата - да въпреки, че такива като теб път за изход не виждат, що им не требе, а инвесторите -рискови, що се занимават с хазарт, вместо да опознаят в какво си вкарват парите? Т'ва тролците, сте голяма напаст, да пази Господ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Россия «абсолютно непригодна для инвестиций»

Да, остана и в руската икономика да инвестираме.
            Нека говорещите наизуст лъжци обърнат внимание, за кои дружества говорят и какви са въпросните дружества по национална принадлежност.
            АКО СИ НАПРАВЯТ ТРУДА, ДА ПРОВЕРЯТ, ЩЕ ИЗБЕГНАТ СРАМНИТЕ ЗА ТЯХ, НО ИНАЧЕ РЕАЛНИ И ОБЕКТИВНИ ОБВИНЕНИЯ В ЛЪЖА.
            The strongest stand last.

Коментар

• Послание Путина русскому народу: Народ, я тебя посылаю.

Народ: А чего так?

Путин: Достали уже. Я тут х*ерачусь по полной за всю страну, хребет согнул, а вы, петухи синильные, одним рейтингом меня башляете. Народ вы или не народ?!

Народ: Народ.

Путин: Вот и я говорю, работать кто будет?!

( Collapse )
              Народ: Так мы, этта, вроде работаем, нет?

Путин: Вот именно, вроде. Я позор терплю из-за вас, уже и не приглашают никуда, а пригласят, так нос воротят, мол, русским духом тянет. А вам русский дух уже и не ценность, уже и не скрепа. Требую, чтоб ваша самоотдача у станка не отставала от моего рейтинга!

Народ: У какого станка?

Путин: Я вам покажу, у какого. Ишь, распоясались. Я им всё под завязку, а они мне голый восторг и никакого дохода. Вот, почему я на Украине развязал? Чтоб посмотреть, кто с запалом и в угаре патриота, а кто перекрашенный либераст. И что-то не увидел я энтузиазма добровольцев, что-то не узрел я народного подвига. Как чесали зады на своих ватниках, так и чешете. Прадеды осенили себя геройством Порт-Артура, а вы Донецкий аэропорт полгода брали, до сих пор пупки развязаны.

Народ: А чё за Порт-Артур-то?

Путин: Учите историю, долбонавты, для вас умными людьми писана. Вот введу барщину и оброк, то-то, дубье, поумнеете. Поделю на сотни, расставлю по цехам, сотниками назначу чечен, Рамзанка списки принес. Будете сачковать – баб лишу. Пусть бабы свое работают с настоящими воинами труда и воздержания от пьянства.

Народ: Ой.

Путин: Вот вам и ой. Пить разрешу только вечером, после программы с Киселем, оно и по делу будет. Думу, которая о вас печется, разгоню к чертовой бабушке, пусть теперь обо мне заботится, я устал, мне нужны тепло и ласка. Догоняете?

Народ: Не вели казнить, батюшка!

Путин: Цыц, смертники! У меня второй срок семьи нет, так хоть одна телка из народа соизволила предложить?! Я вас спрашиваю! Неужто в русском народе дефицит телок? Или вы только о себе да о себе, а про Путина забыли? Уйду я от вас.

Народ: Да куда ж ты, отец, от нас-то?

Путин: В монастырь. Или на Украину, там настоящих пацанов ценят. Или просто с глаз долой, только меня и нюхали.

Народ: Не вели-и казни-ить!

Путин: Хорош реветь, суки. Уговорили. Но только теперь так. Каждый приведет двух нацпредателей и сам их расстреляет – во дворе или перед классом. Трудовой подвиг, так и быть, отменяю. Станков, и правда, нету. На нефти будем жить. Сидите по домам и тихо молитесь, чтоб она опять в рост пошла, попы обучат. Пить, повторяю, только на ночь, если не начальник, а начальник после обеда, потому что иначе людя́м не останется. На баб мораторий, тут уж сами доигрались, через месяц отменю. Чё еще? Да вот, у каждого мой портрет, но не для культа, а чтоб я сам наблюдал. И молитесь, молитесь, суки.

Народ: Алилуя!

Путин: Да лбы, лбы не расшибите, ироды!

Коментар

• Россия «абсолютно непригодна для инвестиций»

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

По-нежно, де! Не давай повод на модитата да те баннат за груб и невъздържан език, придържай се към темата, 'ку можи. ;-)
                  Къде видя повод? Какво по придържано от това? От кога посочването на изречени неистини тоест лъжи, е груб език?
                  Значи лъжеца да си лъже, а ние да сме вежливи и да подбираме по-меки думи, с които да му се помолим, да спре да лъже.

Чета по другите теми че си купил най руската компания- химимпорт- може ли такова нещо, стимулираш руската икономика, а във форума плюеш срещу руснаците
                  4 лъжи само в едно изречение........... ??!??
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Лъжец.
                    Лъжци и измамници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Лъжец.
                      По-нежно, де! Не давай повод на модитата да те баннат за груб и невъздържан език, придържай се към темата, 'ку можи. ;-)

Коментар

• 5 пъти, в които Русия и САЩ почти започнаха трета световна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Е чак пък руска е малко пресилено.Но да - имат проекти с Линдегаз,а те по веригата пък с Газпром.Ослушваха се да строят нитка за Южен поток,но след като не се получи мове да се закачат за Турецкия.....
                          Прочети малко повече за химимпорт и тогава говори. Те са точно свързани с руснаците, това че не се афишира е друг въпрос. И наистина че българия работи за тях

Коментар

• Спарт, разкажете за този проект моля,

Коментар

• Тракчо,по желание се запознай с този проект преди да пишеш за Октомврийската революция.

https://1917.tass.ru/

Last edited by SPART; 14.07.2017, 13:59.
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Чета по другите теми че си купил най руската компания- химимпорт- може ли такова нещо, стимулираш руската икономика, а във форума плюеш срещу руснаците
                                Е чак пък руска е малко пресилено.Но да - имат проекти с Линдегаз,а те по веригата пък с Газпром.Ослушваха се да строят нитка за Южен поток,но след като не се получи мове да се закачат за Турецкия.....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X