Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти сигурно си се самоиздигнал за говорител на всичките си никове )))
модераторите следят ли темата и акаунтите в нея?
Да, точно, какво ни интересуват твоите проблеми с възприемането на правилата???????????
Четвърто твое офтопик мнение за последните 5 минути
Отново личностни обсъждания и нелепи подмятания......The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Какво ни интересува нас,
какво ни интересува нас,
модераторите следят ли темата и акаунтите в нея?
препоръка е
Коментар
-
нали ти казах няколко пъти да не ме заговаряш, когато не общувам с теб...
или пак към теб съм се обърнал?!
мултиакаунтинга последно за бан ли е или не?!?!
Общуваш, не общуваш, проблемите ти са явни и ги четем, пиши си ги на лични. Не занимавай форума с тях!
Какво ни интересува нас, ти какво мислиш за даден потребител,приятелите му съветвали ли са го за медикаментите, които вероятно приема????
Това изказване на зрял и здрав човек ли е твоето??????????
Какво ни интересува нас, ти какво мислиш за медикаментите на някого???Last edited by Manyface God"; 19.07.2017, 15:30.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аман от пещерен антикомунизъм ......ти няма ли да излезеш от бункера и да се огледаш че е 2017 и че СССР го няма , че комунизма в Русия и България го няма към 30 лета вече. Аман от болна седерастия и талибанщина.....нуждаеш се от лечение бе човече.
п.п.
Това за Поморие пък хич не ти хванах идеята какво искаш да кажеш.
Но да 1-2 пъти годишно отсядам в Сънсет - https://www.sunsetresort.bg/ чух че го купили Китайци , ма сигурно щом не са Руснаци разрешаваш ?
Специално ти се съдра да хвалиш руските ракети, но си купи капиталистическа кола.... Ясен си.The strongest stand last.
Коментар
-
Какви медикаменти уж взема редовно и какви познати да слуша?
Длъжни ли сме, да следим проблемите ти в отношенията с хората?
За системни офтопик подмятания кога ще го баннете вече???????????????
или пак към теб съм се обърнал?!
мултиакаунтинга последно за бан ли е или не?!?!препоръка е
Коментар
-
Караш предимно капиталистическа кола, вражеска. Врагът ви срази с икономика. Ако си признаеш пред всички, че си обикновен лицемер, това не е проблем за мен. Но ако си привърженик на режима на Путин и на кагебейския му комунистически произход, си обикновен лицемер, подкрепяйки враговете. Какво стана с Поморие, няма ли да летуваш там, в капиталистически курорт, различен от този със столовая-та..?
п.п.
Това за Поморие пък хич не ти хванах идеята какво искаш да кажеш.
Но да 1-2 пъти годишно отсядам в Сънсет - https://www.sunsetresort.bg/ чух че го купили Китайци , ма сигурно щом не са Руснаци разрешаваш ?Last edited by markov; 19.07.2017, 15:17.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
първо се смях с глас... после ми стана неудобно... извинявай иване.
и все пак, слушай познатите си и за медикаментите, като ти казват да ги взимаш редовно
Длъжни ли сме, да следим проблемите ти в отношенията с хората?
За системни офтопик подмятания кога ще го баннете вече???????????????The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред мен всеки нормален пълнолетен човек по света, който е образован, би трябвало да вярва, че американци са кацали на Луната, защото наистина американци са кацали на Луната. Всички мои познати също вярват, че американци са кацали на Луната, защото това е всеизвестен факт.
.
и все пак, слушай познатите си и за медикаментите, като ти казват да ги взимаш редовнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Може ли аз?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми аз и на запад не ходя да почивам , Американска кола не съм карал , преди съм карал съм Руска и Европейска , сега карам Японска .....това голям проблем ли е за теб ? Ако трябва нещо да се поправя за в бъдеще ?The strongest stand last.
Коментар
-
Кое е глупости?
Кой от 10те русолюба тук ще почива в Крим?
Кой кара руска кола?
Отговоретееее...
Last edited by markov; 19.07.2017, 15:16.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар