Е, той Тръмполиньо рече, "Amerucs first!" ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе като гледам ти линкове нямаш ич
Най-вероятно тия върховни глупости са по линия на руската пропаганда.
ПП
Ми ти не помниш ли че брикс вече създадоха такава банка, преди 4-5 години,?
Да си чул нещо за нея?
Или ся още една ше създават?
Ха-хах-хааа!
Ако се наложи и алтернативна платежна система ...това е достатъчно да се срине Краварската икономическа мощ.
Тези неща се случват за десетилетия, хубавото е че вече работят по тях , живот и здраве след 10-20 години да берат и плодовете на усилията си ....Last edited by markov; 06.08.2017, 16:36.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе като гледам ти линкове нямаш ич
ПП
Да си чул нещо за нея?
Ха-хах-хааа!
Last edited by Pyramid; 06.08.2017, 16:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ти изобщо четеш ли какво качваш бе .....линака ти носи дата 12 декабря, 2014
Това което съм качил аз е обсъждано на срещата на БРИКС 01-03 август 2017 година.
Разлика не правиш ли .....
п.п.
Явно ти плащат за количество на писанията без да гледат качеството...
ПП
Да си чул нещо за нея?
Ха-хах-хааа!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ти изобщо четеш ли какво качваш бе .....линака ти носи дата 12 декабря, 2014
Това което съм качил аз е обсъждано на срещата на БРИКС 01-03 август 2017 година.
п.п.
Явно ти плащат за количество на писанията без да гледат качеството...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе къф човек треа да си, за да пускаш само лъжи
А ето какво всъщност става:
Китай отказал РФ от расчетов в рублях. Это не валюта и даже не деньги...
Искате да знаете повече?
Ами кликнете на този линк тогава: Китай отказал РФ от расчетов в рублях. Это не валюта и даже не деньги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе къф човек треа да си, за да пускаш само лъжи
Искате да знаете повече?
Ами кликнете на този линк тогава: Китай отказал РФ от расчетов в рублях. Это не валюта и даже не деньги
...
- Отделно, дето сега не сме 2014-та вече.Last edited by Pyramid; 06.08.2017, 15:23.
Коментар
-
Искате да знаете повече?
п.п.
Явно ти плащат за количество на писанията без да гледат качеството...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Бе къф човек треа да си, за да пускаш само лъжи
Искате да знаете повече?
Last edited by Имхотеп; 06.08.2017, 14:12.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Главорезите от "Ислямска държава" продължават да отстъпват - падна последният им бастион Ал Сухна
Сирийската армия влезе в ключовия град Ал Сухна, който е последният бастион на „Ислямска държава“ в Източен Хомс, предава AhlulBayt. Сирийските военни надделяха над позициите на терористите от две страни и влезнаха в града. Според военни доклади, е бил превзет Джабал ал Тантур, който се намира североизточно от Ал Сухна. Армията е наложила контрол над пазара на Ал Сухна, след като е укрепила позициите си в Джабал ал Тантур. Други сирийски части настъпват от западна посока към града, и са Ал Сухна Ровз ал Вахаш (зоопарка). Военните части на Дамаск са успели да отразят успешно нападенията на „Ислямска държава“ около Ал Сухна, унищожавайки кола-бомба и два бронирани автомобила. Според източници от армията, „Ислямска държава“ набира насилствено 10-годишни момчета, пращайки ги да се сражават на различните бойни полета в Сирия.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Деленето на Македония за което по долу споменаваш ще почне тъкмо от идеята "Велика Албания" и ние заедно с гърци и сърби няма да вземем нищо!
Ако не ми вярваш - виж икономическите данни на Албания от 2008 насам и ги сравни с тези на останалите на Балканите....
Когато говорим за политика е добре да се абстрахираме от националното си чувство опирайки се повече на факти отколкото на пожелания!
ПС:На мен ми е доста неясно защо през 1940 г. Борис Трети мрънка пред Хитлер желанията си относно :"..... и Македония....", а не я анексира предварително сам и постфактум да си заяви интересите ?!
До 1945 г. България е незначителен военен фактор на Балканите. Докато гърци и сърби са въоръжени бая. Не би могло сами да действаме. Мусолини отклони Хитлер на юг, та той поразпадна Югославия, че и ний влезнахме в Охрид. Без това нашенци там сега щяха да са сърби, а не македонци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова ако стане наистина ще е сериозен удар по краварите:
Москва и Пекин готвят икономически ”сюрприз” за Вашингтон
В кулоарите на срещата на страните от БРИКС, която се проведе от 1 до 3 август, са се водили интензивни разговори за създаването на нова валутна система.
Ненапразни бяха предупрежденията на руския зам.-министър на външните работи Сергей Рябков, че отговорът на Кремъл на санкционната война срещу Русия ще бъде отказът от долара.
САЩ засилват натиска върху Китай, като въвеждат ограничителни мерки върху вноса на стоманена продукция, а с Русия водят истинска война на санкции.
В отговор Москва и Пекин възнамеряват скоро да се откажат от доларовата система в търговията помежду си, очаква се към тях да се присъединят и останалите държави от БРИКС, пише руското издание eer.ru, цитирано от Епицентър.
Изявлението на Сергей Рябков прозвуча не случайно преди срещата на страните от БРИКС, която се проведе от 1 до 3 август. Както стана известно, в кулоарите са се водили интензивни разговори за създаването на нова валутна система, твърди изданието.
Първа стъпка – Русия и Китай вече са готови да прехвърлят 50% от плащанията помежду си в националните си валути, а това е доста солидна сума, която ще достигне 100 милиарда долара към 2020 г.
Втора стъпка – създаването на нова банка, която да стане алтернатива на Световната банка, която напълно се подчинява на Вашингтон.
Трета стъпка - създаването на нова система за разплащане, аналогична на SWIFT. В Русия вече преминаха на собствена система. Ред е на страните от БРИКС.
Така че заявленията за отказ от долара не са напразни заплахи, скоро ще станем свидетели на това, как доларът ще престане да властва на световната икономическа арена, коментира изданието.
Бе аз други работи чета...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАлбанската проблема с много неясна перспектива.
Ако не ми вярваш - виж икономическите данни на Албания от 2008 насам и ги сравни с тези на останалите на Балканите....
Когато говорим за политика е добре да се абстрахираме от националното си чувство опирайки се повече на факти отколкото на пожелания!
ПС:На мен ми е доста неясно защо през 1940 г. Борис Трети мрънка пред Хитлер желанията си относно :"..... и Македония....", а не я анексира предварително сам и постфактум да си заяви интересите ?!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Това ако стане наистина ще е сериозен удар по краварите:
Москва и Пекин готвят икономически ”сюрприз” за Вашингтон
В кулоарите на срещата на страните от БРИКС, която се проведе от 1 до 3 август, са се водили интензивни разговори за създаването на нова валутна система.
Ненапразни бяха предупрежденията на руския зам.-министър на външните работи Сергей Рябков, че отговорът на Кремъл на санкционната война срещу Русия ще бъде отказът от долара.
САЩ засилват натиска върху Китай, като въвеждат ограничителни мерки върху вноса на стоманена продукция, а с Русия водят истинска война на санкции.
В отговор Москва и Пекин възнамеряват скоро да се откажат от доларовата система в търговията помежду си, очаква се към тях да се присъединят и останалите държави от БРИКС, пише руското издание eer.ru, цитирано от Епицентър.
Изявлението на Сергей Рябков прозвуча не случайно преди срещата на страните от БРИКС, която се проведе от 1 до 3 август. Както стана известно, в кулоарите са се водили интензивни разговори за създаването на нова валутна система, твърди изданието.
Първа стъпка – Русия и Китай вече са готови да прехвърлят 50% от плащанията помежду си в националните си валути, а това е доста солидна сума, която ще достигне 100 милиарда долара към 2020 г.
Втора стъпка – създаването на нова банка, която да стане алтернатива на Световната банка, която напълно се подчинява на Вашингтон.
Трета стъпка - създаването на нова система за разплащане, аналогична на SWIFT. В Русия вече преминаха на собствена система. Ред е на страните от БРИКС.
Така че заявленията за отказ от долара не са напразни заплахи, скоро ще станем свидетели на това, как доларът ще престане да властва на световната икономическа арена, коментира изданието.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар