IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    На фона на събарянето на паметниците на "компроментирани робовладелци-ожняци", много интересно, до кога негрите ща траят БЕЛИЯ дом, в този му вид ?
    Добре че тук у нас ( в България ) ги изринахме тези символи на противния режим ги съборихме.
    НЕКА НАМАЛЯВАТ привържениците на Ленин у нас.
    The strongest stand last.

Коментар

• На фона на събарянето на паметниците на "компроментирани робовладелци-ожняци", много интересно, до кога негрите ща траят БЕЛИЯ дом, в този му вид ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Снимка от сватбата на Американски морски пехотинец:
        http://cache2.bgdnes.bg/Images/cache...6030_308_0.jpg
        п.п. В потрес съм и тия ще управлявали света........
        Твоята снимка е фалшива (fake)
        Ето истинската снимка

Коментар

• Хвала на контейнеровози и танкери таковаха мамата на американският военен флот.И тия тръгнали да се репчат на Путин смешници

Коментар

п.п.
            В потрес съм и тия ще управлявали света........
            кое от двете е пехотинеца?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе откъде ти идват такива - "второстепенен източник"

п.п.
              В потрес съм и тия ще управлявали света........
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

и аз така .....след Сатурн ми загуби вниманието
                Ми то четенето не е кат биричката баце...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сериозно, четох до момента в който в разказа и управлението на държавата се намеси планетата сатурн...
                  този да не е маг от канал 2001?
                  и аз така .....след Сатурн ми загуби вниманието
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

никакъв източник не са.
                    Щом съм рекъл, така е, но кои да каже колко второстепенен?

Коментар

• Министър Ангелкова: Приватизацията развали курортите

Oще един си призна че от седерастията по голямо зло няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Циганите са второстепенен изтоцник на квалифицирани кадри. Други изтоцници трябва да се тарсят.
                        никакъв източник не са.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• В смесените райони държавна работа има само за българските турци.Българите се спасяват поединично я в чужбина, я в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Погледнах линка. Безпристрастно погледнато, доста верни неща са казани. ОПРЕДЕЛЕНО, ци-га-ни-те трябва да се натоварват с работа и така, да внасят своя принос в икономиката. ТОГАВА, ще имат пари и децата си да гледат, и сигурност да имат.
                            1.Но, нищо не трябва да се подарява. Всеки трябва сам да заслужи възможностите и доходите си. На мен никой нищо не ми е подарявал. Ако се считат за поне равни с останалите етноси, да положат усилие.
                            2.НЕ трябва ИЗОБЩО хора да се допускат до всяка работа на квотен/етнически/или друг дискриминационен принцип. Имаш квалификация - работиш. Нямаш - отиваш, учиш, квалифицираш се, и тогава работиш.
                            3.Насилие - НИКАКВО. Работиш-имаш. Не работиш-ядеш камъни.
                            4.Който краде - в дранголника.
                            5."Интеграцията" е за този, който иска. Който не иска, му се отварят широко границите, и- в Германия /примерно/. Тях да си онождат, тях да си крадат.
                            Циганите са второстепенен изтоцник на квалифицирани кадри. Други изтоцници трябва да се тарсят.

Коментар

• "Ами НАТО се командва от алчните Щати, а на тях им трябва евтиния нефт на главорезите…"
                              ...и в замяна подариха Европа на черно кафявите !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сериозно, четох до момента в който в разказа и управлението на държавата се намеси планетата сатурн...
                                този да не е маг от канал 2001?
                                e аз малко повече четох но...........
                                http://pogled.info/svetoven/shtom-va...oto-nato.88544 Щом варварите ни обявиха война, къде е могъщото НАТО?

Коментар

Working...
                                X