IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Може!
    Ето я цялата човешка истина и мъдрост, събрани от предбиблейски времена в едно:
    Русия и президент Путин са най-лошите!

Обаче, без четене на дълги и сложни текстове, нищо не се получава, да знаеш! Най-приятелски го казвам.
    Ето, аз също днес си дадох сметка, че много неща не са ми ясни.
    Ето, прочети, поумней, че за теб е важно какво се случва във отечеството ти, пък сподели и с нас, простосмъртните!
    Еврейските битки около Тръмп

Ето:
    Остров доктора МОРО

Россия... Самый страшный эксперимент в истории людей..

ПП
    Аспекто някакси не е моята медия... Но пък ватето също обича да пуска материалчета от там.
    Last edited by Имхотеп; 21.08.2017, 15:29.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Начев ми не може ли по-кратко, изтекоха ми очите да те чета
      Може!
      Ето я цялата човешка истина и мъдрост, събрани от предбиблейски времена в едно:
      Русия и президент Путин са най-лошите!

Обаче, без четене на дълги и сложни текстове, нищо не се получава, да знаеш! Най-приятелски го казвам.
      Ето, аз също днес си дадох сметка, че много неща не са ми ясни.
      Ето, прочети, поумней, че за теб е важно какво се случва във отечеството ти, пък сподели и с нас, простосмъртните!
      Еврейските битки около Тръмп

С Америка става нещо непонятно. Вече е реалност предупреждението на ...

Коментар

Ако поради някаква причина искате да видите различна гледна точка или просто различния прочит на нещата, може надеждно да се обърнете към сайта на Breitbart. Дясно-либерален и проамерикански поглед, това е последната инстанция. По-нататък от това нЕма.
        Четете и споделяйте, когато и доколкото намерите нещо интересно тук, не ми подхвърляйте злобния иво и разни там човечета.

Ето, промерно аз съм впечатлен, че Стив Банън се присъединява обратно към екипа на Breitbart.
        По-скоро това е изненадващо и интересно. Моето субективно впечатление (много повърхностно), че в екипа на президент Тръмп, това май беше единственият човек, който опитваше да гради и изяснява тези: Кои сме ние?! За къде сме тръгнали, как да отидем, защо? и т.н.
        Миналата седмица, както бях заподзрян (всъщност разкрит) от Имхотема, получих едни 10-тина рупли за мое удачно включване, но се оказа, че не стигат и за едно кафе през уикенда.
        Е, така на става!
        Като насочвам внимание към този сайт, разчитам да ме потърсят за хонорар в зелено, може и да е изразен в по-едри цифри
        Ще има твърда игра.
        Начев ми не може ли по-кратко, изтекоха ми очите да те чета

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Кой казва,че тази тема е политика!!!
          Поне модерацията държи да е, съдейки по "редакторските"й прояви.

Коментар

• Кой казва,че тази тема е политика!!!

Коментар

• Ако поради някаква причина искате да видите различна гледна точка или просто различния прочит на нещата, може надеждно да се обърнете към сайта на Breitbart. Дясно-либерален и проамерикански поглед, това е последната инстанция. По-нататък от това нЕма.
              Четете и споделяйте, когато и доколкото намерите нещо интересно тук, не ми подхвърляйте злобния иво и разни там човечета.

Ето, промерно аз съм впечатлен, че Стив Банън се присъединява обратно към екипа на Breitbart.
              По-скоро това е изненадващо и интересно. Моето субективно впечатление (много повърхностно), че в екипа на президент Тръмп, това май беше единственият човек, който опитваше да гради и изяснява тези: Кои сме ние?! За къде сме тръгнали, как да отидем, защо? и т.н.
              Миналата седмица, както бях заподзрян (всъщност разкрит) от Имхотема, получих едни 10-тина рупли за мое удачно включване, но се оказа, че не стигат и за едно кафе през уикенда.
              Е, така на става!
              Като насочвам внимание към този сайт, разчитам да ме потърсят за хонорар в зелено, може и да е изразен в по-едри цифри
              Ще има твърда игра.
              Politico: Breitbart Bullish on Bannon Return, Promises 'Aggressive Expansion'

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

A аз да попитам какъв е мотивът в най демократичната държава да стават престрелки, май си е жива война

Кръв се лее в Чикаго: Шестима убити и 33 ранени в над 10 престрелки за денонощие

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/krv-...ews537945.html

и да не пропусна барби какво става в марсилия, арапите яко ви таковат/ нали се сещаш какво- трепят де
                Ясно е, че не вдяваш: Демоклатия са, ш'си пра'ят като к'вот' щат: Кой ш'са клеца, кой ш'ъса пуца, кой ш'са гази. Ценности са т'ва, да ги ева, атлантически. Нимой им, трЪси кусур.
                Last edited by Pyramid; 21.08.2017, 14:54.

Коментар

• Ето, какво е отговорил на президента един редови и здраво стъпил на земята реднек в сайта Гласове. "реднек редник на 21.08.2017 в 13:22
                  Дай на руснаците, те ще ти го модернизират до съвременен боен самолет - на примера на МиГ-29ОВТ (многоцелев), ако щеш по стандартите на атлантистите. Все пак МиГ-29 е четвърто поколение самолет, не трето като шведската играчка. Защо ти трябва да даваш грешни пари за шведски боклук от трето поколение или за трета употреба американски таралясници от 70-те години на миналия век? Може да си ас, господин президенте, но нямаш право да заблуждаваш народа!"

АЗ по тясно специализирани въпроси на военната авиация нямам компетентност, та си чета:

Радев: МИГ-29 не предоставя съвременни бойни способности

Трябва да решим какво правим с новия самолет и тогава да преценим за колко време и как ще осигурим прехода към него чрез поддръжката на МИГ-29. Това каза пред журналисти в Бургас президентът Румен Радев, съобщава агенция "Фокус". По думите му, по никакъв начин не може да отпадне проектът за закупуването на нов изтребител.

Коментар

Мажната, какъв беше мотива ви да го постнете?
                    Прочети, опитай да разбереш сам, пък тогава попитай, ако има нещо, което те кара да мислиш, че си струва да се задълбава.
                    Мнозина дадоха сигнали, че началото на материала не ги е вдъхновило.
                    Да ти кажа, като им знам на някои колко безнадежно ънъпдейтнат им е софтуерът, мина ми през главата да направя резюме в 10-на реда, че после да не се налага да четем за астролог-ко му не, че и лъжливо.
                    Представяш ли си, Фараоне, влиза някой непредубеден външен посетител (културен човек, демократ и либерал до дъното на душата си) и си вика: Дай да ги видя - тия инвесторските политици, какво четат! И вижда за лъжливото астролог-ко му не. Хем астролог, хем ко му не.
                    Е, нЕма такова нещо нийде, вика си либералът, тия съвсем са го закъсали.
                    Да, ама Фараона и начев и те се мъдрят там нейде в калабалъка, ерго и те са част от цялата тази трагедия.
                    За мен извинение няма да има, обаче.
                    Опасявам се, че и за теб.
                    Лошо!
                    Авторът ще се измъкне някак с извинение, че откак са го създали, все със софтуер 1.0.0. си кара.
                    После се размислих и реших, че все пак резюме няма да има, че форумът нещо се умълча и е вероятно да се чете.

Коментар

A аз да попитам какъв е мотивът в най демократичната държава да стават престрелки, май си е жива война

Кръв се лее в Чикаго: Шестима убити и 33 ранени в над 10 престрелки за денонощие

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/krv-...ews537945.html

и да не пропусна барби какво става в марсилия, арапите яко ви таковат/ нали се сещаш какво- трепят де
                      Last edited by v_tin; 21.08.2017, 13:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Благодарско за усилията , дето си положил ...радвам се , че все пак някой е изчел цялата статия . Не астрологичният момент на материала беше мотивът ми да да го постна .

Коментар

Благодарско за усилията , дето си положил ...радвам се , че все пак някой е изчел цялата статия . Не астрологичният момент на материала беше мотивът ми да да го постна .
                          Един афоризъм на Инта (от оптимизма) и тази статия, всъщност дори само те биха дали някакъв смисъл на този ден. Е, няма да е лошо ако мога да купя и някоя папира на по тънка цена, ама не пускат, запънали са се продавачите като добре подковани комсомолки.

Коментар

Майна,

Поради някаква си твоя причина си решил да не се "застъпваш" настойчиво за предложения от самия теб материал.
                            Аз пък поради някаква си моя причина, реших да го направя.
                            Да, в момента на появата на астрологическата линия на разсъждение и аргументиране, усетих също рязък спад в интереса и мотивацията за четене. Въпреки това продължих. Причината беше проста. Изложението до този момент видимо беше направено от добре образован и културен човек, а пълното неразбиране на дадена област на познание (в случая астрологията) по принцип е винаги проблем на субекта, ерго на мен.

Беше ми интересно, особено последната трета на изложението.

Коментар

Ми то четенето не е кат биричката баце...
                              Майна,

Поради някаква си твоя причина си решил да не се "застъпваш" настойчиво за предложения от самия теб материал.
                              Аз пък поради някаква си моя причина, реших да го направя.
                              Да, в момента на появата на астрологическата линия на разсъждение и аргументиране, усетих също рязък спад в интереса и мотивацията за четене. Въпреки това продължих. Причината беше проста. Изложението до този момент видимо беше направено от добре образован и културен човек, а пълното неразбиране на дадена област на познание (в случая астрологията) по принцип е винаги проблем на субекта, ерго на мен.

Беше ми интересно, особено последната трета на изложението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Добре че тук у нас ( в България ) ги изринахме тези символи на противния режим ги съборихме.
                                НЕКА НАМАЛЯВАТ привържениците на Ленин у нас.
                                Mхм...като гледам Европа накъде е тръгнАла , не бих казал че привържениците на Ленин намаляват...режимът в Евросъюза е като този в СъвеЦкия съюз
                                Last edited by X_Y; 21.08.2017, 15:10.

Коментар

Working...
                                X