IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

...Докато на такива като теб децата им избягаха не в Хуйлостан при путю, и никога повече няма да ги видят.
    Ще продължават да гледат три кокошки и три корена домати, ще мрънкат срещу седерастите и соросоЙдите, и ще си умрат на двора, на-вероятно в кенефа, забравени от деца и роднини, и никой няма да дойде да ги погребе.
    Успакой ся децата ми са си тука в Родината ние не сме помияри слуги и бездарници.А соросоидите просто ги наритваме където ги сварим

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Аз не съм на хранилка като тебе ... пържоли кебапи и наденици всякакви сортове има при мене ...
      Има, едни наденици лапаш, напред-назад...

И на снимчицата ти си личи,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ъхъ, тъй ще да е, но на теб ти е премиер, не на мен.

Буци не ме интересува но въпреки това е по добър от вашия изкукуригал олигофрен дет Кимчето се забавлява с него

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

на теб кой ти е?
          и той не знае

Коментар

на теб кой ти е?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...
              Хахаха , Импотехът и пионерска връзка ше върже ако трябва...нищо че е вече прояден от молците !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Кофти.
                "Русофилите" директно отпадате, поради незнаене на езика.

За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кажете мажната, колко са заплатите в тролската ви работилничка?
                  Има ли за кифла с мармалад?

Аз не съм на хранилка като тебе ... пържоли кебапи и наденици всякакви сортове има при мене ...

Коментар

• Кажете мажната, колко са заплатите в тролската ви работилничка?
                    Има ли за кифла с мармалад?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Буци го избирате тва сорошката клиентела нали сте борци против Рсусия и комунизъма

Коментар

...Докато на такива като теб децата им избягаха не в Хуйлостан при путю, и никога повече няма да ги видят.
                        Ще продължават да гледат три кокошки и три корена домати, ще мрънкат срещу седерастите и соросоЙдите, и ще си умрат на двора, на-вероятно в кенефа, забравени от деца и роднини, и никой няма да дойде да ги погребе.
                        А ти къде смяташ че ше наториш земята ?

Коментар

Да си дойдем на думата.Такива кат теб са готови за пари да продадат майка си и децата си.Сал дето послесе оказва че не била толко заплатата била по малко има глоби и кат сложиш 50% данъци и ставаш факю продажник за без пари

Коментар

Да си дойдем на думата.Такива кат теб са готови за пари да продадат майка си и децата си.Сал дето послесе оказва че не била толко заплатата била по малко има глоби и кат сложиш 50% данъци и ставаш факю продажник за без пари
                            Тоя нема кво да продава ...

Коментар

Има много... резонанс в главата ти.
                              След като каза за Родопите, спомени и за пиринска Македония. Също за видинския край, и не забравяй все пак за южна Добруджа.
                              А колкото до буци и останалите, сами си ги избрахте.
                              Да не съм ви гласувал аз я...
                              Буци го избирате тва сорошката клиентела нали сте борци против Рсусия и комунизъма

Коментар

Да де, ама виж заплатките им какви са:
                                $59,723 - $78,703
                                https://www.cia.gov/careers/opportun...t-officer.html

Не като вас да се блъскате за стинки

Коментар

Working...
                                X