Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Аз не съм на хранилка като тебе ... пържоли кебапи и наденици всякакви сортове има при мене ...
И на снимчицата ти си личи,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ъхъ, тъй ще да е, но на теб ти е премиер, не на мен.
Коментар
-
Ъхъ, тъй ще да е, но на теб ти е премиер, не на мен.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Кофти.
"Русофилите" директно отпадате, поради незнаене на езика.
За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКажете мажната, колко са заплатите в тролската ви работилничка?
Има ли за кифла с мармалад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Буци го избирате тва сорошката клиентела нали сте борци против Рсусия и комунизъма
Коментар
-
...Докато на такива като теб децата им избягаха не в Хуйлостан при путю, и никога повече няма да ги видят.
Ще продължават да гледат три кокошки и три корена домати, ще мрънкат срещу седерастите и соросоЙдите, и ще си умрат на двора, на-вероятно в кенефа, забравени от деца и роднини, и никой няма да дойде да ги погребе.
Коментар
-
Да си дойдем на думата.Такива кат теб са готови за пари да продадат майка си и децата си.Сал дето послесе оказва че не била толко заплатата била по малко има глоби и кат сложиш 50% данъци и ставаш факю продажник за без пари
Ще продължават да гледат три кокошки и три корена домати, ще мрънкат срещу седерастите и соросоЙдите, и ще си умрат на двора, на-вероятно в кенефа, забравени от деца и роднини, и никой няма да дойде да ги погребе.
Коментар
-
Да си дойдем на думата.Такива кат теб са готови за пари да продадат майка си и децата си.Сал дето послесе оказва че не била толко заплатата била по малко има глоби и кат сложиш 50% данъци и ставаш факю продажник за без пари
Коментар
-
Има много... резонанс в главата ти.
След като каза за Родопите, спомени и за пиринска Македония. Също за видинския край, и не забравяй все пак за южна Добруджа.
А колкото до буци и останалите, сами си ги избрахте.
Да не съм ви гласувал аз я...
Коментар
-
Да де, ама виж заплатките им какви са:https://www.cia.gov/careers/opportun...t-officer.html$59,723 - $78,703
Не като вас да се блъскате за стинки
Коментар
Коментар