Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Last edited by majnata; 04.10.2017, 10:36.
-
Първоначално изпратено от majnata
Тъй е ...ако не беше Тошо , на гола поляна кво да и боядисваш...щеше да одиш подир воловете на тейка си и да смяташ на пръсти две и две ...то не че и сега не го правиш , нищо че си у чужбина / както там се хвалиш/.
В Дания, Австрия, Германия, Франция, Чехия, Финландия, Испания, Португалия, Италия, Норвегия (схващаш ми географската мисъл), там в тези страни горкичките СИ НЯМАХА байтошото ти и горките се търкалят от глад подир говедата си на баира... Вода нямат, ток нямат, нямаше го батошото ти , да им ги прокара... Горките няма какво да боядисват, нямаха байтошо, да им построи павец чайра, кремиковци и прочее фалитнали инициативи...The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D...comment-143432
КАРАКАЧАНОВ ДА НАПРАВИ ТЪРГОВЕТЕ ЯВНИ И ДА ВКЛЧИ КЛАУЗА ЗА 50 ПРОЦЕНТА ПЛАЩАНЕ В КОМПЕСАТОРНИ ИНСТРУМЕНТИ ,ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ъхъ ...щот "благото на България" дето го нарязахте на скрап , "реституирахте" , изнесохте в чужди банки го е построил оня дето духа...прав беше бай Тошо , че такива като тебе не могат дори да боядисат построеното от него !
А тая глупост с боядисването на байтошовия ти отпадък, да ти кажа под секрет - отпадъци не се боядисват.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Точно това и правя менджа, не се пеняви. Ще ме изтърпиш все някак до към Великден.
И не ми е за първи път, а сега имам и жена и 3 деца, та имам доста повече топки (и в буквалния смисъл даже) от повечето червени издънки в тая кочина и тоя форум в частност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
И по-важно! Имаше граници с телена мрежа, кучета и картечари, гранични листове, изходни визи и тотална забрана да мислиш за учене или реализация навън. Затворниците беха длъжни да бачкат в пералнята или столовата на затвора за по една купа ядене.
Затова и вият сега бившите надзиратели, сегашни охранени "охранители", щото вече няма кой да им бачка за купа ориз, още по-малко пък квалифициран труд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми това е положението ...де да ги прати ...едновреме имаше и заводи и наука...сега нема .
Затова и вият сега бившите надзиратели, сегашни охранени "охранители", щото вече няма кой да им бачка за купа ориз, още по-малко пък квалифициран труд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Сега ще го изкарат соросоид... Дори и децата знаят, че комонетата във властта никога няма да си мръднат пръста за благото на България. Това показва историята, на приказки го докарват, но лошото е, че наивниците не изчезват. Наивните, мързеливи, соцносталгични и некадърни мрънкала лесни за лъгане и БХ знае това още от по -предната си служба. Най-лесно се манипулират промити мозъци, а те тук са едно обречено и неспасяемо мнозинство, дори болшинство...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Върл фен на боко винетутУ!
И той прост и вие сте прости, ще се разберете.
И байуй и той така пращаше студентите да стават овчари, щото това се търсело сега. ....това е остатъчния/отпадъчен матрял в загасващата територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДаниел Кадрик - програмен директор на офиса на фондация "Фридрих Науман" : " За 10 години България не е затворила нито една глава по механизма за сътрудничество и проверка ( съдебна реформа, борба с организираната престъпност, корупция)." Сега ще го преведа на български : " Ще видите Шенген и еврозоната през крив макарон." Можем да си плещим колкото си искаме,че сме готови, но истината е коренно различна...The strongest stand last.
Коментар
-
Даниел Кадрик - програмен директор на офиса на фондация "Фридрих Науман" : " За 10 години България не е затворила нито една глава по механизма за сътрудничество и проверка ( съдебна реформа, борба с организираната престъпност, корупция)." Сега ще го преведа на български : " Ще видите Шенген и еврозоната през крив макарон." Можем да си плещим колкото си искаме,че сме готови, но истината е коренно различна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тва същото семейство може да си изкарва прехраната и тука и да се бори за да направим България по добро място.И запомни от мен политиците по цял свят са едне и същи мазни боклуци.И още много неща научих от митарстването ми в началото на деветдесетте...Беше ми и забавно и тъжно ,на протестите срещу правителството на Виденов ,защото бях убеден ,че огромна част от протестиращите около мен в последствие ще бъдат адски разочаровани от тези ,на които в оня момент са им гласували доверие, викат имената им по площадите и им се радват....
П.С.България е много по-добро място от деветдесетте....Много хора просто не могат да е усетят разликата....Ако 20-30 години се виждаш почти всеки ден с твой съученик,дори и след трийсет години ти се струва ,че почти не се е променил,че си е почти същият...Но ако срещнеш друг съученик,който не си го виждал в последните трийсет години,едва ще го познаеш....
Живота в странство ти дава един по-различен ,по-широк и по-мъдър поглед и за света,и за България...Стига човек да има очи да гледа.....Last edited by retro_69; 03.10.2017, 23:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тва че има диплома за архитект не му осигурява работа като такъв.Човека е принуден да мандръса педали за да се издържа.Немския депут и досега е пробвал да роди ама не се е получило.На 56 явно му е пресъхнал кладенеца ха ха ха и ше чеше дупарата.Германците станаха за смях на света....Ха ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Т.е.,един крадлив политик - крадливата му родА,крадлив чиновник - крадливата чу родА,крадлив"бизнесмен",дето бизнесът му съществува благодарение на държавните пари,които цоца и т.н. да не ги избоявам всичките,че са много....Та казваш,тия хора,дето с откраднатите пари си купуват луксозни нещица у нас и по света, са по-големи патриоти и много по-ценни за България ,отколкото едно семейство дето си изкарва с труд парите в чужбина,изпраща част от тия пари за да подпомага старите си родители,или пъкда си закупят имот,или пък да го ремонтират и т.н.(един милиард и половина долара официално,според мене поне три милиарда),така ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Видя ли Бате Пешо?!?!На"што момче/момиче,не е някой/я метач/ка ,ами цял/а архитект/ка....Или викаш такива,по-добре да си седят в Германия,хич да не се и прибират...Даже по-добре и да не казват,че са българи...
Коментар
Коментар