IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "...Някои коментари у нас удрят дъното на глупостта, внушавайки че вечният виновник за всичко, дори за слънчевото затъмнение, а после и за референдума в Каталуния, е Русия."
    Впрочем, има 6 сериозни причини Русия да не иска дестабилизиране на Европа, за които всеки мислещ човек може да се досети, или да се запознае с тях в интернет. Затова в конкретния случай трябва да се припомни, че не Путин, а милиардерът Сорос от 2014 г. редовно превежда финансови средства на организаии в Каталуния, които се борят за нейната независимост.

На първо място това са Каталунският обществен съвет за дипломация /DIPLOCAT/ и Международния документационен и информационен център в Барселона /CIDOB/. Еднократните преводи на суми от «Инициатива за отворено общество» на Сорос по отделни инициативи са достигали до 340 000 долара.

От същия Сорос, който даде достатъчно доказателства за вредителската си роля срещу Европа и за направляваните от негови организации мигрантски потоци за дестабилизиране на континента.

Лично премиерът нае лобистката DIPLOCAT, финансирана от «Отворено обество» на Сорос за придвижване на идеята за отделяне на Каталуния от Испания.

С.Николов

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Simeon-N...a-/138004/11/0

Убийствен анализ за бъдещето, което ни очаква! Европа се въоръжава с бясна скорост! Симеон Николов: Ще има ли граждански войни в Европа?

Коментар

• Който продължи с личните нападки, заяжданията и обидите ще получи бан.
        रादोस्त

Коментар

• Бе пак да питам аз, как слагането ни чрез БХ на "големия брат" се очаква да повиши жизненото равнище у нас?

Коментар

• В “Ничия земя” Елена Чопакова разговаря с човека, известен като “мозъкът на Путин” – Александър Дугин.

https://nova.bg/news/view/2017/10/07...а-путин/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Пийвате ли бояришник, Марков?

Какво е това бояришник,излезе ми в гулето че е глог(не пистолет,а плод)?!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Тех си ги гледай ти ..... аз по помия не си падам
                Е
                ...

Хем не си падаш, хем я тачиш...
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Пийвате ли бояришник, Марков?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                    Марков виде ли как са поздравили хуйло в ютубчето
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Поздрав за 65 годишнината на Путин от Барселона :

Коментар

Колкото до другото - тук само вие, рубладжиите говорите за гейове и пидали. Това е напълно разбираемо, леви убеждения - леви резби.

Ами да ... Евросъюзът смело държи ляв курс ... Русия , ако не знаеш / а явно е така / е много по надясно и от САЩовете ...

Коментар

Бе видехме няколко пъти каква е военната им техника.
                          Два пъти Ирак, Либия, че и Сърбия. Насметоха ги за по една седмица.
                          А мурзилките тогава разправяхте - оооо, тоя ирак не е оня ирак, ааааа, сърбия не е ирак, аааооо либия не е ирак...

Колкото до другото - тук само вие, рубладжиите говорите за гейове и пидали. Това е напълно разбираемо, леви убеждения - леви резби.

Всичките изброени държави бяха под санкции десетилетия за да може оръжията им да са две поколения назад от съвременните образци. Краварска тактика!!
                          Но мисля че това вече няма да мине като номер. Виждаме че Кимчо си е научил урока и не ще и да чуе да спре да си развива уръжията в замяна на краварски обещания дето ще бъдат нарушени в първия удобен момент от световния злодей САЩ.

Коментар

• САЩ готвят разобличаването на кремълския елит – изнесли над 1 трилион долара

Капиталите на най-богатите руснаци, укрити във Великобритания, Швейцария, Кипър и други офшорни зони, превишават съвкупните спестявания на цялото население на Русия“

„Националното бюро за икономически изследвания“ на САЩ (NBER) публикува преди дни доклад на сайта на институцията, в който се прави изводът, че кремълският елит е изнесъл в офшорни сметки до 75% от брутния вътрешен продукт на Русия.
                            От специалната разработка става ясно, че откраднатото и скрито в чужбина богатство е

три пъти по-голямо от валутния резерв на Русия

Западните спецслужби разполагат с по-голямата част от информацията за активите на путиновите приближени, както и за активите лично на Путин.

​​​​​​_____

Ми... честито.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Бе видехме няколко пъти каква е военната им техника.
                              Два пъти Ирак, Либия, че и Сърбия. Насметоха ги за по една седмица.
                              А мурзилките тогава разправяхте - оооо, тоя ирак не е оня ирак, ааааа, сърбия не е ирак, аааооо либия не е ирак...

Аз не знам докога няма да ти е ясно, че убиват не оръжията, ами хората. Както, и че не оръжията печелят или губят войните, ами пак хората. Че оръжието, добро или не особено, е само средството и в пъти по-критичти и значими са мотивацията и подготовката на същите тези хора от предните точки. Бях се поохлабили рашките, дълго време не бяха воювали, ноборна армия, УВО и шопка н а тоягаи ето ти го Афганистан. Иракците, след 80-те, и те. А там жега, слънце, мозъците и на камилите се топят... А янките, ту-там, постоянно в разход, посгоянно воюват, тренират и т.н. И пак, някви чалми_ им пускат кръвчица ката ден.Откак ВВП дойде на власт, нещата не са същите. Сега Сирия друго да не е, е полшгон за бойна подготовка, жив контакт и потенциалния противник, място зо изпитание и рекламя на руското оръжие и т.н. Схващаш ли?
                              ...едва ли. Не-остър трол.
                              Last edited by Pyramid; 07.10.2017, 16:45.

Коментар

• Относно работата на модераторите

Капитан Петко Войвода (Петко Киряков), еп 9, мин. 17:30 07 Октомври 2017, 14:49 - (Петко Войвода): Ами какво да се прави, като са го ударили през просото нашите управници, като Апостол Савов. Трупат ли трупат! Пара върху пара, лозе върху лозе. Лакомо око човешко! Адашко, адашкооо, ний гръмнахме Калъм Тома, че вземаше лихва от бедните хора по десет на стоте, сега по двайсе на стоте лихва си взимат и хич окото им не мигва. Двайсе на стоте! Да не говорим за далаверите. - (Малък Петко): Еее, аз ти казах тогава, на времето, дай да караме хайдутлук, да събираме пари, а ти освобождение, освободителна дружина, и кво стана сега?, освободихме се от турците да ни яхнат нашите! Тъй де! - Е добре де, няма ли право? Няма ли закон? - (Петко Войвода): Правото, както пише в Корана е в калъча, не го ли разбра, който държи калъча в ръцете си, той е прав! - ….. - (Малък Петко): Тогава Войводо що да не се върнем пак в Балкана, а? Да си я раздаваме нашата хайдушка правда? - (Петко Войвода): За кога адаш? - (Малък Петко): Само да свирнеш и съм на крак, ееей! - (Петко Войвода): Аз съм вече на 47, а и на глава не можем да им излезем, един ще убием, друг ще тръшнем, трети ще изплашим, ала те са много адааш, и полиция имат, и войска, ще ни обявят за разбойници, свършено е адаш! А най-страшното е, че не са чужди, а родни братя българи!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/bsp-iz...ews549010.html

Коментар

Working...
                                X