IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение

Ти тунгус ли си?
    Тунгуски метеорит съм , старши ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Хм, ако това е така, какво да кажем за най-мюсулманската страна в Европа - расиюшка? С най-голямата джамия на центъра на сталицата. С най-голям брой мюсулмани, като процент от населението си (ако изключим Албания). С най-голямата частна, мюсулмаска армия на чеченския главатар. С най-голям брой мюсулмански боевики в състава на ИДИЛ.
      Абе толерантност ти думам от всЕкъде.
      В Русия наистина има голям процент мюсулманско население, ама то си е местно. Русия е неговата родина и е интегрирано в руската култура, с изключение на Чечня естествено. Русия е държава с много и най-различни народи.
      А в Западна Европа мюсулманите са пришълци, те не са интегрирани в обществото така както в Русия. И в най-скоро време мюсулманите ще завладеят Западна Европа, което сякаш е целта на Сатанинските американски щати.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Има разлика в толерантността, така е.
        Докато в Хага и навсякъде в цивилизованите страни, правото важи за всички (включително и мюсулмани и правослямни)
        Както в Кьолн по Нова година ли ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми сам си си виновен ...или си у лево или у десно ...абе сега евроценностите казват че и по средата можеш да стоиш ама ...
          Ти тунгус ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Майна, аз съм човек на духа!
            Мъжкарските изпълнения, шутове и точна стрелба оставям на теб
            Тъй е рекъл поетът: Учений с книгата, каубоят с пищова!
            Не може без присъда снайперисти да изпълняват присъди, та по тази причина аз я карам малко сватбарската и пускам по някой фишек, че да не забравяте важните неща, па белким някои се засрамят и вземат да си свършат работата.
            Пък може и в суматохата нЕкоя рупла да падне.

При наличие на толкова яки мъжкари от противниковия тим, де си тръгнал да се занимаваш с мен?! Аз не си струвам и куршума дето сте го приготвили за "предателите", които не искат безусловно да ви пристанат.
            Това е: Факю, киборгът и дружината им ме подозират в половината людски грехове, ти в другата половина!
            Човек се ражда със съдбата си и си избира знамето, под което да се нареди.
            Мога да ти кажа още много, ама знам, че след втория ред преставаш да четеш, та неам нерви да се абим всуе!
            Ми сам си си виновен ...или си у лево или у десно ...абе сега евроценностите казват че и по средата можеш да стоиш ама ...

Коментар

• Има разлика в толерантността, така е.
              Докато в Хага и навсякъде в цивилизованите страни, правото важи за всички (включително и мюсулмани и правослямни), то в расиюшка законите не се отнасят за територии под властта на чеченски, дагестански или абхазки атамани с частни армии, на които масква плаща ежегоден данък, че да не докарат боевиките за парада пред джамията в сталицата.

Коментар

Стреляш напосоки из въздуха , кажи мъжки бе Начев : виновен , невинен ...какво го усукваш...
                Майна, аз съм човек на духа!
                Мъжкарските изпълнения, шутове и точна стрелба оставям на теб
                Тъй е рекъл поетът: Учений с книгата, каубоят с пищова!
                Не може без присъда снайперисти да изпълняват присъди, та по тази причина аз я карам малко сватбарската и пускам по някой фишек, че да не забравяте важните неща, па белким някои се засрамят и вземат да си свършат работата.
                Пък може и в суматохата нЕкоя рупла да падне.

При наличие на толкова яки мъжкари от противниковия тим, де си тръгнал да се занимаваш с мен?! Аз не си струвам и куршума дето сте го приготвили за "предателите", които не искат безусловно да ви пристанат.
                Това е: Факю, киборгът и дружината им ме подозират в половината людски грехове, ти в другата половина!
                Човек се ражда със съдбата си и си избира знамето, под което да се нареди.
                Мога да ти кажа още много, ама знам, че след втория ред преставаш да четеш, та неам нерви да се абим всуе!
                Last edited by nachev; 22.11.2017, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Любимецът на Мадлин беше другият убиец, трафикантът на човешки органи Хашим Тачи, дето сега е президент на измислената от американците държава Косово. Изобщо рязаните убийци са любимци на американските мръсници.
                  Рашибозушки терзания...

Коментар

Хм, ако това е така, какво да кажем за най-мюсулманската страна в Европа - расиюшка? С най-голямата джамия на центъра на сталицата. С най-голям брой мюсулмани, като процент от населението си (ако изключим Албания). С най-голямата частна, мюсулмаска армия на чеченския главатар. С най-голям брой мюсулмански боевики в състава на ИДИЛ.
                    Малка разлика има само в толерантността , марандульчик ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Нищо ли не е казал за бояришника?
                      Щото май бая радиация е изтекла..

Уровень загрязнения в Челябинске превышен в сотни раз

В районе поселка Аргаяш радиационный фон был превышен в 986 раз
                      Экстремально высокое загрязнение среды радиоактивным изотопом рутения Ru-106 было зафиксировано в Челябинской области в сентябре-октябре. На сайте Росгидромета об этом сообщается одним из пунктов в отчете ведомства, наряду с дефицитом растворенного кислорода в реке Вязьме и загрязнением ионами цинка Аргазинского водохранилища на Урале. Наиболее значительное превышение радиационного фона зафиксировано в районе поселка Аргаяш — в 986 раз по сравнению с прошлым месяцем. В соседнем населенном пункте Новогорный — в 440 раз. Однако суммарная бета-активность фиксируется в пробах радиоактивных аэрозолей и выпадений по всем постам на Южном Урале.

Радиоактивное облако дошло до Европы
                      С 29 сентября по 3 октября Ru-106, по данным Росгидромета, был обнаружен в незначительных количествах на территории стран Евросоюза. По данным Znak.сom, информация о радиоактивном облаке, пришедшем из России в Западную Европу, стала поступать из Германии и Франции в конце сентября — именно с указанием на то, что вероятным источником радиации является Челябинская область.

CNN и Reuters какво казват ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Вярно е, че там имаше остро противопоставяне и Изетбегович като президент на страната е имал участие във вземането на решения и е бил в течение на нещата, които са се вършели. И все пак редно е да отбележим, че промените завариха Изетбегович на вече сериозна възраст, като участието му в събитията се е случвало от президентския кабинет. Пък и човекът е интелектуалец и учена глава.

В каква посока бия с горното, би попитал с основание ти! Рабатата е там, че когато се дават примери, вероятно е удачно да се започне от най-характерните и силни неща.
                        В тази връзка, не е редно да се забравя образа на един от характерните герои на нашето време, който беше възнаграден с премиерски, а после и с президентски пост в една напълно измислена държава. Е, дето има една приказка: Всякакъв може да е бил, ама е бил на правилни политически позиции, ерго наш ... son of a beach.
                        Да .... правилно различавате незабравимия любимец на кака маделин.
                        Само да припомня, че Съветът на Европа практически прие, че той е извършвал в лично качество и като ръководител невъобразими неща, но след като им бе размахан пръст, другарите европейци угоднически замълчаха и ... те така! Човекот си е президент и си е жив и здрав!
                        Любимецът на Мадлин беше другият убиец, трафикантът на човешки органи Хашим Тачи, дето сега е президент на измислената от американците държава Косово. Изобщо рязаните убийци са любимци на американските мръсници.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Трибуналът в Хага се командва от американците и техните европейски гъзолизци, а както е известно те толерират мюсулманите.

Коментар

Роспотребнадзор определи като безопасно нивото на рутений във въздуха. В свое обръщение главният онколог на Челябинска област Андрей Важенин посъветва хората да гледат футбол и да пият бира вместо да мислят за рутений.
                            Нищо ли не е казал за бояришника?
                            Щото май бая радиация е изтекла..

Уровень загрязнения в Челябинске превышен в сотни раз

В районе поселка Аргаяш радиационный фон был превышен в 986 раз
                            Экстремально высокое загрязнение среды радиоактивным изотопом рутения Ru-106 было зафиксировано в Челябинской области в сентябре-октябре. На сайте Росгидромета об этом сообщается одним из пунктов в отчете ведомства, наряду с дефицитом растворенного кислорода в реке Вязьме и загрязнением ионами цинка Аргазинского водохранилища на Урале. Наиболее значительное превышение радиационного фона зафиксировано в районе поселка Аргаяш — в 986 раз по сравнению с прошлым месяцем. В соседнем населенном пункте Новогорный — в 440 раз. Однако суммарная бета-активность фиксируется в пробах радиоактивных аэрозолей и выпадений по всем постам на Южном Урале.

Радиоактивное облако дошло до Европы
                            С 29 сентября по 3 октября Ru-106, по данным Росгидромета, был обнаружен в незначительных количествах на территории стран Евросоюза. По данным Znak.сom, информация о радиоактивном облаке, пришедшем из России в Западную Европу, стала поступать из Германии и Франции в конце сентября — именно с указанием на то, что вероятным источником радиации является Челябинская область.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Пародия , Радко Младич доживотна присъда пък противника му Алия Изетбегович дори не беше съден.

Босненските Сърби през 1996 и 2001 подаваха в Трибунала в Хага документи доказващи етническо прочистване на сърби , създаване на над 400 концентрационни лагера за сърби и поименен списък с над 800 загинали сърби за които пряка отговорност трябва да носи Алия Изетбегович.

Познайте какво направи трибунала в Хага ...... нищо , Алия Изетбегович си изживя живота на спокойствие , сега на власт са неговите наследници.....след смъртта му се оказа че уж имало някакво разследване , но не е известно по него да има реални действия.....
                              Трибуналът в Хага се командва от американците и техните европейски гъзолизци, а както е известно те толерират мюсулманите.

Коментар

Интересно как само ти си на това мнение , което автоматично потвърждава правотата на чешкия президент.
                                Само аз....и целия ЕС. Вие азиатците сте от обратната страна .....на Босфора, раззбира се.

Коментар

Working...
                                X