IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ройтерс: Има пробив в преговорите за правителство в Германия

Хроника за един предизвестен успех, който ни се представя с гръмкото име пробив.
    Чудя се, може ли да заменим думата пробив с двустранни и нездрави компромиси?!
    Липсата на "пробив" щеше да значи най-малкото край на кариерите на Меркел и Шулц, а това в момента никой не желае, включително и те двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми учат се 'орицата ...от тебе .
      Аз визирам посоката на мнението, диаметрално противоположна на досегашните му. Предполагам, че някой нормален е седнал за малко на компа му.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз бях мотострелковак в грудово и после в болярово. ден тактика, ден стрелби.
        първата ми отпуска беше на 14-тия месец.
        Кашик ! Бравос ! Значи знаеш за кво става въпрос !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015
          От публикуваните данни на централната банка на Русия следва, че от 04.01.2013г. до 05.01.2018г. международните резерви на Русия са намалели с с около 104 800 000 000 щатски долара.

Според медии така нареченият Резервен фонд на Русия е бил изчерпан и ще прекрати съществуването си.

Според медии и през 2017г., както и през предишните няколко години, немалко бременни жени от Русия са отишли в САЩ за да родят в САЩ своите деца. Да ви напомня, че родените в САЩ деца на тези жени от Русия могат да станат граждани на САЩ дори и когато майките им не са гражданки на САЩ.
          https://www.rbc.ru/society/10/01/201...7947044efb90b5

Според медии през 2017г. САЩ са изнесли повече природен газ, отколкото са внесли. Да ви напомня, че и през 2017г. държавата САЩ е била на първо място в света по добив на природен газ. Според оценка, публикувана в медия, през 2018г. добивът на природен газ в САЩ се очаква да се увеличи с 9,3 % спрямо 2017г.
          https://www.rbc.ru/economics/11/01/2...79470a0cfb999f

Изобщо не се учудвам от тези новини.
          Ванчо , стой си в " Музиката" ... тука никой не ти вЕрва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Май някой се е логнал от името на хамстера....
            Ми учат се 'орицата ...от тебе .

Коментар

• Прочетете го. Това не е троленето на американоидните идиоти. Този автор ще ви изясни поне донякъде защо и какво се случва днес в Иран.
              Кравата, новата иранска революция и бутоните на лудите

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

майна, и русията яко блъска пропаганда.
                особено дразнещо е, когато си позволява да включва България в матрЯлите си.
                ако четеш руски сайтове, дори да не са политически, там яко се кове, колко велик е мужик.
                а мужика е едно пияно мекотело в болшинството случаи.
                яли са го балканския и пак ше го едът, само да опитат нещо.
                яли са го и англичани и румънци и гърци, чалмите също са го опитвале на дирника си.
                Май някой се е логнал от името на хамстера....
                The strongest stand last.

Коментар

Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат за бъдещето на Европа с някаква фалшива карта. Не вярвайте на ко мо не та та. Бъдещето на Европа не е такова, каквото ви лъжат ко мо не та та.
                  За бъдещето може само да се прогнозира. Несбъдналите се прогнози са просто, несбъднати се прогнози. Там се работи с вероятности които, или се сбъдват, или не се. Математика, Питанков. Фактите, обаче, често надхвърлят и най-шантавите прогнози. А ти си досаден навлек.

Коментар

защото балканския е корав
                    но балканската политика, дето иде след него е малко по-друга работа.
                    Абе били сме ги, били, и сега ги бием, ама синьото около нашите очи, налэ. А они са зелени.

Коментар

Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат за бъдещето на Европа с някаква фалшива карта. Не вярвайте на ко мо не та та. Бъдещето на Европа не е такова, каквото ви лъжат ко мо не та та.
                      Правилно. Вярвайте на Питанков. Той не е трол, не е фоб, и не лъже. Той е Хумор, Сатира и Забава. И САЩ не внасят газ от Русия, нито купуват пак от нея, за да го продават в северна Европа като американски шистов. Това не правят САЩ, а американски фирми които, разбира се, нямат -ама съвсем! - нищо общо със страната, от която произлизат. Не е вярно, също така, че руските златовалутни резерви се повишават последните години а само, че в сравнение с 2013-та, са спаднали. Със 104 млрд американски левчета. Докато китайските са се свили с близо трилион от същите пари. Не е вярно, също така, че срещу Русия се оказва много силен, изключително координиран санкционен натиск от западния свят, както не е вярно, че Русия бележи икономически ръст близо 2% въпреки санкциите. Не е вярно и това, че в Русия отдавна няма комунизъм, а има тежка дясна олигархия. Натискът е напълно от любов към мада Раша. Всичко друго са измишльотини на Ко му не та та. Те искат да ви излъжат. Бахтея лоши Ко му не та, бах.
                      Last edited by Pyramid; 12.01.2018, 13:24.

Коментар

Хм...не те зная кой набор си , ама аз много добре помня по Тошово време каква армия имахме ...

аз бях мотострелковак в грудово и после в болярово. ден тактика, ден стрелби.
                        първата ми отпуска беше на 14-тия месец.
                        препоръка е

Коментар

защото явно това искаме да правим
                          Хм...не те зная кой набор си , ама аз много добре помня по Тошово време каква армия имахме ...

Коментар

Ми защо тогаз днес моем само да подсмърчаме ...?!
                            защото явно това искаме да правим
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Рашките че блъскат пропаганда, блъскат. По-добре пропаганда, отколкото баби, обаче. Това-първо.
                              И, второ, щом уж всички са го били яли балканския, що ние сме по-зле?
                              Или ще стане, смукани, смукани - изсмукани?
                              защото балканския е корав
                              но балканската политика, дето иде след него е малко по-друга работа.
                              препоръка е

Коментар

майна, и русията яко блъска пропаганда.
                                особено дразнещо е, когато си позволява да включва България в матрЯлите си.
                                ако четеш руски сайтове, дори да не са политически, там яко се кове, колко велик е мужик.
                                а мужика е едно пияно мекотело в болшинството случаи.
                                яли са го балканския и пак ше го едът, само да опитат нещо.
                                яли са го и англичани и румънци и гърци, чалмите също са го опитвале на дирника си.
                                Рашките че блъскат пропаганда, блъскат. По-добре пропаганда, отколкото баби, обаче. Това-първо.
                                И, второ, щом уж всички са го били яли балканския, що ние сме по-зле?
                                Или ще стане, смукани, смукани - изсмукани?

Коментар

Working...
                                X