Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Такъв е форума, сори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение[SIZE=14px]Да не кажете, че ме е гнус от грантаджийски медии ...
Но скромното ми мнение е че повече ви отиват аспекто и епицентър...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Теб да, щото много нарядко разумната мисъл.The strongest stand last.
Коментар
-
Рядко ли четеш?
Коментар
-
Оставката на Жаблянов: Произвол или демокрацията?
Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/02...aciiata.368640
Невинните жертви на черния и червения терор трябва да бъдат почитани. Ако този е направил някаква демонстрация, грешка ще да е било.
Другите мотиви са недоизяснени. Аз не съм се ровил защото знам, че причините са на друго място, а тези са търсени и изсмукани.
Да си кажем кривиците и правиците. Червените много остро настъпаха герб и им причиниха свидни жертви в лицето на Главчев, Тодоров, Добрев. Няма да им бъде простено, ще се търси реванш. Жаблянов е първият. Да се готвят други двама, минимум.
В по-общ план Райчев се беше изказал много находчиво. В момента се играят срещите за две купи. Едната е за Купата на Шенген и втората е Купата на Еврозоната. Скоро, в най-обозримо бъдеще БХ трябва да постигне поне следните резултати:
- да сложи във витрината една от купите поне,
Към което аз субективно прибавям, че трябва да се подложат на тежка административна или друга санкция поне 3 червени, та поне да се изравни резултатът, с което поне да се покаже, че онези не са по-стока от нас, същите шашкъни са.
Ако това не се постигне или гарантира до края на председателството, по стар навик ще последва разпиляно и лениво лято, но после ще дойде гневната есен.
Коментар
-
Да не кажете, че ме е гнус от грантаджийски медии
Управляващите отварят вратата за наливане на още милиони в оградата
Все по-отчетливо прави впечатление, че пред публиката има назидателно ритане на коалиционния партньор по принципни и идейни съображения, но иначе изглежда, че съдружническите отношения по бизнес линия вървят доста успешно и безконкликтно.
Далеч нямам предвид само оградата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Една умна мисъл и ти да споделиш.The strongest stand last.
Коментар
-
Тошко, накратко - от там на където я бутат пак България, никой читав не се е върнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе бе, пиши си, щом те търпят чистачите от форума, ама джендъризъма ви някак не се вързва с конкретната тема, може би да си отворите нова?!?
Хленч: Премахнете го с административно и/или насилствени средства, че не можем да го надговорим.
Грешно твърдение от формално-логическа гледна точка: джендар си ти, аз съм от отряда за борба с джендъризма.
Грешно твърдение: социалните науки нямат връзка с политиката и проявите на антиджедъризъм следва безкомпромисно да се изчегъртват от темата за "политиката".
Грешно твърдение: всеки най-малък нюанс в темата на разговора следва да се отделя в една нова тема на форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasganНачев, сериозно - иди се прегледай! Такава обсесия с джендърите не е нормална бе човек! Ако пък имаш влечение към конкретни теми за хомосексуализъм, трети пол или т.н. си има и специализирани форуми. Тук е "Политика", а не гинекология!
Разбрах, гинекологията е наука, която се занимава с хомосексуализъм, трети пол или т.н.
Вече снабден с това дълбоко и недостъпно за всеки познание, дарено ми от посветения, аз вярвам че имам доста добри житейски изгледи.
Благодаря за приятелския жест!
Има нещо ценно в изявлението ти, все пак.
Ти си един от немногото, няколко на брой представители на обсесивно, маниакално, фиксирано говорене и поведение. Навътре си в темата и думите ти трябва да се приемат с внимание.
Вероятно е при мен да има някакви начални форми на пристрастност към темата за джендъризма, доколкото я намирам за много важна и потенциално крайно опасна.
Ако от името на форумното джендърско съсловие поемеш ангажимент да получим извинение за нескопосания ви и опасен опит за пренаписване на естествените обществени порядки заради едната корист, веднага ще прекратя всякакви изяви по темата.
Ако пък не .... е, ти си знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...не било толкова важно кой кому духал, а духовен живот да има, според злите езици. ;-)Last edited by Manyface God"; 21.02.2018, 12:50.The strongest stand last.
Коментар
-
Тошко, накратко - от там на където я бутат пак България, никой читав не се е върнал.
Коментар
-
яде, защото издразни Стоянов, а не защото е антикомоне
Коментар
Коментар