IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз, на човек, НЕсъздал и НЕ възпитал и едно дете, „успял” не казвам. Иначе, чалгар мо е да бъде избран само от подобни нему.
    ами то значи ти си крайно НЕуспял

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми по-простия ще го видим след изборите.
      Да напомня че според теб Слави ще е премиер.

а по-успелият кой е ти ли

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Доколкото мога да разсъждавам логически, ти подскочи.

А кажи сега, КОГО гласиш ти? Те - и двамЦата са от едно котило: бивши комунисти.

Ергенският данък ли ще връщаШ с тях?

Защото Слави няма да се коалира, нито с ГЕРБ, нито с БСП, нито с ДПС.

Горните - заради Слави ли ще връщат ергенският данък?

Аз съм подскочил? Ти си, който не знаеш какво говори.
        Недей казва категорично няма щото може и да има.

Коментар

Затова ли подскочи?

Доколкото мога да разсъждавам логически, ти подскочи.

А кажи сега, КОГО гласиш ти? Те - и двамЦата са от едно котило: бивши комунисти.

Ергенският данък ли ще връщаШ с тях?

Защото Слави няма да се коалира, нито с ГЕРБ, нито с БСП, нито с ДПС.

Горните - заради Слави ли ще връщат ергенският данък?

Аз съм подскочил? Ти си, който не знаеш какво говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s
            [ATTACH=CONFIG]n3729533[/ATTACH]
            Ти що не видя Плевню онзи ден по БГ он еър, да умреш от срам...

Коментар

Непълноценност на хората, които нямат деца - се прокламираше в един друг строй - наричаше се комунизъм.

При този строй са се облагали с данък хората, които по някакви причини не са имали деца..
              Затова ли подскочи?

Коментар

• Непълноценност на хората, които нямат деца - се прокламираше в един друг строй - наричаше се комунизъм.

При този строй са се облагали с данък хората, които по някакви причини не са имали деца..

Коментар

И - драги - моля да не правиш жалките си опити да ме "учиш" за пореден път, що е то СЪЗДАВАНЕТО на дете и ДЕЦА!

И тук ти липсва опитът...
                  Не позна.
                  Ама не ми пука.

Коментар

Хич не ме интересува на какво вярваш и на какво - не вярваш.

Оля се да ме убеждаваш - пак и пак - за кого няма да гласуваш.

Не казваш най-главното: заради кого искаш Слави да не влезе е Парламента?

Опитай да ме убедиш в предимствата на твоя кандидат. Защо не рекламираш твоят кандидат?

Нямаш ли фаворит? Що не се съберете с Пешо?

Имате обща ненавист към Слави. Те ви я общата кауза, а? Направете партия, а?

Отзад напред:
                    Нямам ненавист към Слави, а недоверие.
                    Фаворит имам но, не е ТВОЯ работа, кой точно.
                    Понеже, разделям политика и търговия, НЕ правя реклама на своя фаворит. Ако влезе -влезе.
                    Не те убеждавам, за кого няма да гласувам. Само информирам. Информирах и защо.
                    Относно това, дали те или не те интересува, ми е през шлифера.
                    Last edited by Pyramid; 10.03.2021, 04:39.

Коментар

Да СЪЗДАДЕШ дете, не е да си хвърлиш семето, драги. Съответно, да възпиташ, не е да дресираш.....
                      И - драги - моля да не правиш жалките си опити да ме "учиш" за пореден път, що е то СЪЗДАВАНЕТО на дете и ДЕЦА!

И тук ти липсва опитът...

Коментар

Хич не ме интересува на какво вярваш и на какво - не вярваш.

Опитай да ме убедиш в предимствата на твоя кандидат. Защо не рекламираш твоят кандидат?

Да подскажа, все пак, че тук се правиш на неподготвен...

Не искаш Слави да влезе в Парламента - за да може Боко да остане, нали.

Друг вариант няма. От девет кладенци вода носиш... Много е сложно, да се стигне до истината!

Коментар

• Хич не ме интересува на какво вярваш и на какво - не вярваш.

Коментар

НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил създал дете.

Още повече НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил възпитал дете.

............

Извън горното, ако е създал - все ОЩЕ може да продължи да създава деца.

.... .........

За мен е важно, че Боко си отива.
                            Да СЪЗДАДЕШ дете, не е да си хвърлиш семето, драги. Съответно, да възпиташ, не е да дресираш. Не ми е известно Дългия да е създал човек така че, "СОРИ".
                            Дългият, МНОГО ПЪТИ можеше да промени много неща в страната но, НЕ ПОЖЕЛА. Прави се на "бунтар" но, спира винаги след кеширане и обиране на каймака. Следя му кариерата и делата, откак се пръкна в ефира и много пъти, съм се убеждавал в способностите му да осребрява, да прави бизнес (браво за което) но, и да прави публиката на серсеми. Гласувай за него, ако искаш. Аз няма. И повечето от неговите фенове (имаше си форум, там се запознахме) НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ( споделям, какво са ми казали), т.к.са много разочаровани. Ти имаш правото, разбира се, да вярваш. Вярата е ирационален феномен и не те обвързва, нито те задължава с интелект.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Еми нали ти избра и Бойко са пак се репчиш че знаеш.И пак ще е същото...Но такива като тебе никога няма да разберат че каквито избирателите такива и политиците.Само чалгар не сме избирали.А като му гледам експертите Бог да ни е на помощ...Особено експертката му по енергетика която има общо с енергетиката като пусне ламбата и печката у тех
                              Ти си супер-познавач.

Не зная коя експертка визираш, но ако оная дама, която е захапала сегашните за замазване на далаверите - евалла на нея!

Ако говорим за тая дама - точно такива са необходими!

Още по-силно ме мотивираш да отстоявам позицията си!

Браво на теб! Това се казва експерт!

(ще потърся видеото, за да го гледаме - с голям кеф бих го гледал отново!)

Коментар

Че КОЙ си ти, за да казваш КОЙ може и КОЙ - не може да управлява? Ти ли ще ми кажеш за кого?

Ти дори "не знаеш" за кого да гласуваш.

И ти ще ми казваш кой можеЛ да управлява.

Експертите МОГАТ да управляват.

Те идват с партия.

..............

Щом не знаеш за кого да гласуваш - направи си партия, за да ти гледаме сеира...

(на следващите избори)
                                Еми нали ти избра и Бойко са пак се репчиш че знаеш.И пак ще е същото...Но такива като тебе никога няма да разберат че каквито избирателите такива и политиците.Само чалгар не сме избирали.А като му гледам експертите Бог да ни е на помощ...Особено експертката му по енергетика която има общо с енергетиката като пусне ламбата и печката у тех

Коментар

Working...
                                X