If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хич не ме интересува на какво вярваш и на какво - не вярваш.
Оля се да ме убеждаваш - пак и пак - за кого няма да гласуваш.
Не казваш най-главното: заради кого искаш Слави да не влезе е Парламента?
Опитай да ме убедиш в предимствата на твоя кандидат. Защо не рекламираш твоят кандидат?
Нямаш ли фаворит? Що не се съберете с Пешо?
Имате обща ненавист към Слави. Те ви я общата кауза, а? Направете партия, а?
Отзад напред:
Нямам ненавист към Слави, а недоверие.
Фаворит имам но, не е ТВОЯ работа, кой точно.
Понеже, разделям политика и търговия, НЕ правя реклама на своя фаворит. Ако влезе -влезе.
Не те убеждавам, за кого няма да гласувам. Само информирам. Информирах и защо.
Относно това, дали те или не те интересува, ми е през шлифера.
Още повече НЕ мога да твърдя, че НЯКОЙ - НЕ бил възпитал дете.
............
Извън горното, ако е създал - все ОЩЕ може да продължи да създава деца.
.... .........
За мен е важно, че Боко си отива.
Да СЪЗДАДЕШ дете, не е да си хвърлиш семето, драги. Съответно, да възпиташ, не е да дресираш. Не ми е известно Дългия да е създал човек така че, "СОРИ".
Дългият, МНОГО ПЪТИ можеше да промени много неща в страната но, НЕ ПОЖЕЛА. Прави се на "бунтар" но, спира винаги след кеширане и обиране на каймака. Следя му кариерата и делата, откак се пръкна в ефира и много пъти, съм се убеждавал в способностите му да осребрява, да прави бизнес (браво за което) но, и да прави публиката на серсеми. Гласувай за него, ако искаш. Аз няма. И повечето от неговите фенове (имаше си форум, там се запознахме) НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ( споделям, какво са ми казали), т.к.са много разочаровани. Ти имаш правото, разбира се, да вярваш. Вярата е ирационален феномен и не те обвързва, нито те задължава с интелект.
Еми нали ти избра и Бойко са пак се репчиш че знаеш.И пак ще е същото...Но такива като тебе никога няма да разберат че каквито избирателите такива и политиците.Само чалгар не сме избирали.А като му гледам експертите Бог да ни е на помощ...Особено експертката му по енергетика която има общо с енергетиката като пусне ламбата и печката у тех
Ти си супер-познавач.
Не зная коя експертка визираш, но ако оная дама, която е захапала сегашните за замазване на далаверите - евалла на нея!
Ако говорим за тая дама - точно такива са необходими!
Още по-силно ме мотивираш да отстоявам позицията си!
Браво на теб! Това се казва експерт!
(ще потърся видеото, за да го гледаме - с голям кеф бих го гледал отново!)
Че КОЙ си ти, за да казваш КОЙ може и КОЙ - не може да управлява? Ти ли ще ми кажеш за кого?
Ти дори "не знаеш" за кого да гласуваш.
И ти ще ми казваш кой можеЛ да управлява.
Експертите МОГАТ да управляват.
Те идват с партия.
..............
Щом не знаеш за кого да гласуваш - направи си партия, за да ти гледаме сеира...
(на следващите избори)
Еми нали ти избра и Бойко са пак се репчиш че знаеш.И пак ще е същото...Но такива като тебе никога няма да разберат че каквито избирателите такива и политиците.Само чалгар не сме избирали.А като му гледам експертите Бог да ни е на помощ...Особено експертката му по енергетика която има общо с енергетиката като пусне ламбата и печката у тех
Коментар