IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ майна, много ми е чудно как ще направят дарога за танковете- ами че те да си гилат по къра, а аз по шосето- как ми се бъркат на пътя
    Никой нема да им прави "дарога" бе Вальо ... те на асфалта у Полша не моат да сколасат , камо ли из блатата на Русия !

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми що не дойдеш да провериш?
      Е , той нали пробва при бат Петьо коня ... яде шамара.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

http://ruspravda.info/CHto-meshaet-N...iey-31440.html Что мешает НАТО победить в войне с Россией

Все помнят проблему американских танков, которых перебрасывали по Польше. Без всякой войны они увязли в польских дорогах и мостах. В Польше дороги никак не напоминают дороги России или Украины, но и они стали непроходимым препятствием для группы Абрамсов, своим ходом идущих по заданному маршруту от места доставки в место дислокации. Дело не в бездорожье. Танки США увязли на асфальте. Дороги не подходили по размерам, требованиям к покрытию, по ширине, грузоподъемности и проходимости мостов.
        ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ майна, много ми е чудно как ще направят дарога за танковете- ами че те да си гилат по къра, а аз по шосето- как ми се бъркат на пътя

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Таско, 6 на кръст сте с все опиканите гащи, не се дуй..
          Ми що не дойдеш да провериш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Знам......ма нема да стане.
            Е не бързай....Няма нищо вечно тоя свят освен Бог.Ще си говорим дано сме живи 2022 е близо....

Коментар

Жеков ти два шамара не мое да отнесеш тръгнал си да ме водиш в участъка?И за какво?Че не харесвам НАТО?Ми нема да ви стигнат затворите щото тия дет не харесваме НАТО сме поне шест милиона и половина.
              Таско, 6 на кръст сте с все опиканите гащи, не се дуй..
              The strongest stand last.

Коментар

Идва ли ще се радваш, да те тътрят по участъците за подобни изцепки, Таскоу...
                Жеков ти два шамара не мое да отнесеш тръгнал си да ме водиш в участъка?И за какво?Че не харесвам НАТО?Ми нема да ви стигнат затворите щото тия дет не харесваме НАТО сме поне шест милиона и половина.

Коментар

Първо някой трябва да донесе...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

.........В Польше дороги никак не напоминают дороги России или Украины, ......
                    Това е единственото достоверно в парцала.

Коментар

Ще се зарадвам истински ако си купим с500 и поне две ескадрили су 35 както и от новите им ракети и ги забучим у заднико на НАТО
                      http://ruspravda.info/CHto-meshaet-N...iey-31440.html Что мешает НАТО победить в войне с Россией

Все помнят проблему американских танков, которых перебрасывали по Польше. Без всякой войны они увязли в польских дорогах и мостах. В Польше дороги никак не напоминают дороги России или Украины, но и они стали непроходимым препятствием для группы Абрамсов, своим ходом идущих по заданному маршруту от места доставки в место дислокации. Дело не в бездорожье. Танки США увязли на асфальте. Дороги не подходили по размерам, требованиям к покрытию, по ширине, грузоподъемности и проходимости мостов.+

Танки двигались так медленно, с таким последующим нарастающим замедлением, что в случае войны много раз были бы уничтожены на марше любыми средствами поражения. И такая проблема существует не только в отношении Польши. Во всей Западной Европе несогласованность технических и юридических аспектов в области разных параметров транспортных систем и правил их эксплуатации является реальной проблемой. Именно на наработку согласованных перебросок войск направлено подавляющее большинство учений НАТО в Европе. И так как органы военного и гражданского руководства в Европе не совпадают, как бы европейская интеграция и единое командование НАТО ни старались их интегрировать в единую систему, этого никогда не удастся сделать так, как это было бы в едином государстве.

Коментар

Ще се зарадвам истински ако си купим с500 и поне две ескадрили су 35 както и от новите им ракети и ги забучим у заднико на НАТО
                        The strongest stand last.

Коментар

Знам......ма нема да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Радвай се, че дебелото прасе агент каракачан подари още 80-ина милиона български пари на руските свине. Няма да е за дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Въпросът ми беше директно към Сганов. Темата е сериозна. Той я повдига, ние получихме упрек, че не обръщаме внимание.

Ето ви едно поредно доказателство на какво прилича нашата власт.
                              Политическа, та политическа тема!

Ревизионните актове са без разбивка. Анализът е практически невъзможен, говорим за истински анализ.
                              Разликата между актове и влезли в сила актове е 16 минус 6 равно на 10 млрд.

Да, но формално логически тези 10 млрд. би могло да са от един акт от примерно 2017 г., който сега се обжалва и утре ще падне в съда.

Ерго, 16 те млрд. ще сублимират и ще останат 6.

Ето това сме ние: от страната на питащите стоят милиционери и от страната на отговарящите - пак милиционери.
                              И сите са правят на много умни и гледат как да изработят блеещата рая.

Сганов, нема лошо, ти продължавай да си подскачаш.
                              Това е форум, не трябва да забравяш това, при това свободен- куцо и сакато може да пише тук. Ако беше тук онзи лясковския агент на алианц щеше такъв анализ да направи, че щяха да му завидят от харвард. Но ние получаваме информация от медиите и коментираме тук според своите познания. Но истинската картина е ясна на черешара. Преди 10 години тук коментираше и орешарски, но отдавна го няма, сега сме само разни зайкаджии кой чул-кой недочул приказваме, няма/ поне не личи/ човек който да е запознат малко с финансите на държавата и управлението и. От този форум може само да поискаш някой да каже искаме оставка/ за вестникарски приказки/ , другото е несериозно- просто погледни какви теми се пускат и ще ти стане ясно нивото

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Начев не разбирам какъв отговор очакваш? От 1998 - 2004 горе-долу беше продадена българия, ти си тръгнал 16 милиарда да търсиш. Няма да ги намериш докато пералнята се внася за 20 евро и телевизор за 10. След една таква схема и си милионер, навремето се правеше така- имаш пари за изпиране- по документи купуваш един тир с хладилници, вкарваш го, продаваш хладилниците от 20 евро на 200 евро и си изкарал вече парите. Като направиш няколко такива врътки и си станал милионер. Относно откраднатото ддс трябва да питаш данс мвр и нап, а да и съда. Намали им пропорционално парите за издръжка и хоп, следващата година ще събереш дори повече ддс. А иначе наистина е неприятно за БХ защото за 10 години един милиард, след това рязко до 16 милиарда, но заради това хората му казват БХ
                                Що да пита НАП МВР и ДАНС???Да пита Костов и шайката му сорошка която окраде и съсипа България.Да пита Симо ментраджията.

Коментар

Working...
                                X