IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Забелязахте ли, че ко мо не та та продължават да лъжат, че ислямските терористи уж били подкрепяни от САЩ? Това е поредната лъжа на ко мо не та та. В наши дни всеки би трябвало да знае, че държавата САЩ не подкрепя терористи, а се бори против терористите. Един мой познат казваше, че комунистите говорят против държавата САЩ, защото САЩ се борят против тероризма, а комунистите винаги са били терористи.
    Същият мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат, ограбят и поробят.
    http://www.faktor.bg/bg/articles/pol...tu-svoya-narod
    Last edited by Ivan2015; 05.04.2018, 00:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora

Тракатрак , власите към кой клонят , българи ли са - останали оттатък дунава след 1396 , некакви славяни , кумани , печенеги .....
      Има ли ги 1000 - та година ? 1500?
      И въобще , румънците , сбироток от какво са и докога са на кирилица ?
      По '' братовчедска линия , сърби или румъни са ни по - близки .
      Драсни една темичка в '' История'' , ако имаш желание , де .
      Е, не съм справочник, че да опиша хилядолетна история. Румънците са рожба на особено развитие на техния степно-планински регион откъдето много пасмина са се изнизали през последните 4-5 хилядолетия като от 5 до 17 век тук доминират на местно ниво българите в съседство със славяните. Доколко българите произлизат от пелсзго-траките тоест дако-траките е неясно, но власите (аромъните) изглежда са ни родствени, но с езикови отмествания. За езиковото диференциране също има бая хипотези и все налучкващи. Със сърбите нямаме много общо, освен че те откъснаха западните българи и ги посърбиха. Но славянският елемент в Западна България от Срем до Тесалия изглежда е бил по-солидно застъпен и по-лесно се поддава на сръбското давление.
      Но думата ми бе, че румънците по са запазили държавна традиция и политически умения, докато ние сме льольовци поради ахмащина и айдущина. Да не правя аналогии. При нас тамън се изгради политическа школа и я бастисват. Такива 4-5 вече, но приемственост слаба помежду им. А последната - кадесарската, направо плачевна.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Проблемът при Бате Пешо и сие е този, че неговият изказ е груб, вулгарен и просташки. Това сваля нивото на форума до нивото на улични пенсионерски разговори. От постовете му лъха на откровена мизантропия. Това както и да е, щом го търпят модераторите, така да е. По-лошото са непрекъснатите му призиви за терор, убийства и разни подобни методи, за да бъде възстановено статукво от вече далечното минало. Подобни неща се пишат в Блиц, но там пишат откровени психопати. Не мога да си обясня, защо този човек е търпян тук. Ако може в лично съобщение от модераторите да бъде помолен да промени езика си и спре призивите за убийства, концлагери и т.н.
        Ми хайде , помоли учтиво на лични ... а колкото до изказа на Пешо , това е положението , нещата трябва да се назовават с истинските им имена ...иначе България си отива , демократична иначе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
          Бисери от мрежата

Ха ха ха ха! Соломон Паси: Тереза Мей опитва да активира чл.5 и всички членки на НАТО, да нападнат Русия! ...Реплика от публиката:...Много е грозна и не може да "активира" нито един член!..
          Член 5 е последна дупка на кавала. Поне в случая Скрипал. Само не разбрах защо власята пак се оказаха по-хитри от нас, та не се насладиха между двата стола. Май не може ги стигнем и не случайно. Не е достатъчно да си влаа, че да знаеш що е то съобразителна реакция.
          ​​​​​​

Коментар

• Бисери от мрежата

Ха ха ха ха! Соломон Паси: Тереза Мей опитва да активира чл.5 и всички членки на НАТО, да нападнат Русия! ...Реплика от публиката:...Много е грозна и не може да "активира" нито един член!..

Коментар

• За всичките тука ровери с нежни души кой написа това.Кой обижда Русия и Президента Путин?
              И като ви се отговори с вашия стил било просташко.Научете се да уважавате и ще ви уважавам.Анадънму

Първоначално изпратено от MILOM
              Кои сте вие които ще ги възстановявате-тия дето грабихте мандрите и после станахте кръволоците на собствения си народ ли?
              Пешо,ако бях модератор в този форум
              ти нямаше да можеш да напишеш и запетая тук.

Това,че си селския капацитет по всичко и те слушат в кръчмата какви ги плещиш
              не значи ,че тук можеш да си продаваш евтините чалгии.
              Кланяй се на иконите си Путин и БКП ,люби раша колкото си искаш,
              но не ни ги навирай всеки ден.
              Открий и си подържай теми за селското стопанство-там може и да хванат дикиш лакардиите ти.

Коментар

Проблемът при Бате Пешо и сие е този, че неговият изказ е груб, вулгарен и просташки. Това сваля нивото на форума до нивото на улични пенсионерски разговори. От постовете му лъха на откровена мизантропия. Това както и да е, щом го търпят модераторите, така да е. По-лошото са непрекъснатите му призиви за терор, убийства и разни подобни методи, за да бъде възстановено статукво от вече далечното минало. Подобни неща се пишат в Блиц, но там пишат откровени психопати. Не мога да си обясня, защо този човек е търпян тук. Ако може в лично съобщение от модераторите да бъде помолен да промени езика си и спре призивите за убийства, концлагери и т.н.
                Тука изобщо няма простотия.Като пишеш се замисляй щото каквото повикало такова се обадили.Не се правете тука на божи кравички щото не сте

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  ..Грижа ми за България..
                  Ще я приемаш такава каквато е - без да ти пука ще те трепе ли някой или ще те праща в концлагер!

Останалото е хленч!

Ето един линк от онези които харесваш:

http://bulgariansinlondon.com/portfo...i-in-bulgaria/

Дано пораснеш на акъл като британците,които не се отказват от Историята си (кралете си)! Лично мое мнение,че Едуард Осми е последния стойностен британски монарх............................................ .........

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ами дай линк да видим кой е ровил там. Аз сам не мога да го измисля. Кажи го ти и дай доказателство.
                    Кой бил ровил там? Ти сериозно ли питаш? Ами ровил е тоя, който владееше три години Източна Гута, тоест ислямските терористи подкрепяни от САШШШШШШ. Друг НЕ МОЖЕ дори теоретично да е ровил там. Няма никаква нужда от доказателства. Това е единственият възможен отговор.
                    Last edited by gigow; 04.04.2018, 16:43.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

Не съм редактор,но той всеки ден вкарва някой в затвора,в концлагери,разстрелва .
                      Всички които не са съгласни с него са престъпници и той им издава присъди.
                      Да си вярва в каквото иска,но да не ни налага неговите разбирания и ценности със заплахи.
                      Не ми пука нито за Русия ,нито за Америка.
                      Грижа ми за България-вчера двама затворници избягали и единствената ,която проявява съобразителност и мъжество е чистачката.
                      Направи за смях полицаи и надзиратели,
                      но тук се коментира само русия и америка,щото си оправихме кочинката,че оправяме и световните проблеми.
                      Да сте живи и здрави.
                      +10

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Милом,ти да не си бил редактор във в. "Работническо дело"?!Нали живеем във време, в което всеки може да каже мнението си по даден въпрос,колкото и грубичко да звучи,и колкото на теб,или на мен да не ни харесва?Щото.....,ако не е така...,за чий х"й ги ручахме жабетата?!
                        Не съм редактор,но той всеки ден вкарва някой в затвора,в концлагери,разстрелва .
                        Всички които не са съгласни с него са престъпници и той им издава присъди.
                        Да си вярва в каквото иска,но да не ни налага неговите разбирания и ценности със заплахи.
                        Не ми пука нито за Русия ,нито за Америка.
                        Грижа ми за България-вчера двама затворници избягали и единствената ,която проявява съобразителност и мъжество е чистачката.
                        Направи за смях полицаи и надзиратели,
                        но тук се коментира само русия и америка,щото си оправихме кочинката,че оправяме и световните проблеми.
                        Да сте живи и здрави.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• По случея "Скрипал" мисля, че при Тачър не би могъл да се случи по следната проста причина (цитат от уикипедия):
                          Младата Маргарет се справя добре с училищните занимания. Тя учи в хуманитарно девическо училище, а от 1944е в колежа Самървил в Оксфорд, където следва химия. Избрана е за лидер на Консервативната асоциация на Оксфордския университет през 1946 г. – едва третата жена, която застава на този пост. През 1947 г. получава диплома за бакалавър и започва научна работа като химик в Колчестър. Помага за развитието на метод за съхранение на сладолед и е част от екипа, който развива първия замразен сладолед.

Тереза Мей е бакалавър по география пак в Оксфорд.

Коментар

• Всеки може да си каже мнението. Ще приема, че може и по-грубичко. Не мога да приема обаче, призивите за терор, убийства и т.н. Това вече не е мнение и е незаконно. Не мога да приема и личните обиди. И изобщо не ми е приятен подобен начин на изразяване. Явно някои хора са обзети от много силна омраза и понеже са безсилни да променят общественото устройство според своите разбирания, изпадат в истерия. Което пък се харесва от някои, не знам защо. Има нормални изразни средства, за да изразиш мнение на което държиш и считаш,че е вярното.
                            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Милом,ти да не си бил редактор във в. "Работническо дело"?!Нали живеем във време, в което всеки може да каже мнението си по даден въпрос,колкото и грубичко да звучи,и колкото на теб,или на мен да не ни харесва?Щото.....,ако не е така...,за чий х"й ги ручахме жабетата?!
                              +1

Коментар

• Не ми е ясно .какво говориш. Става дума за тунелите на снимките, с не за Скрипал.
                                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Working...
                                X