IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Vate ti seга и по китай ли се специалист?
    Просто съм моряк тъпчо и съм бил навсякъде по света, за разлика от теб

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Защо да ти давам източника,,за Платон и линк ти дадох тогава и беше като пате в кълчища! Намери го сам!

А за здравеопазването в БГ, са същите боклуци кото в матушката ти раша....
      За платон беше прав, дай сега линка

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Ми потърси в яндекс бе вате,

И в яндекс я търсих и в яху я търсих, ама файда йок, явно това е новата глупост след кунките

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Идиот до идиота, мила моя майно льо, на всеки метър
          Ти си първи, за друг не знам, а сетих се за други участници- факЮ и имбецила ванчо. Вашата тройка явно е прототип на тримата глупаци

Коментар

• Vate ti seга и по китай ли се специалист?
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

През 2015 г., китайският „Център за модернизация и изследвания” към Китайската академия на науките излезе с доклад, в който констатира отрезвяващо, че по отношение на икономическото си развитие Китай върви със 100 години след Германия, Холандия, Великобритания и Франция. От САЩ, Дания и Италия го делят 80 години, а от страни като Швеция, Норвегия, Австрия, Испания и Япония изостава с около 60 години. Според доклада, предвид такива показатели като производителността на труда и броя на работните места в индустрията на глава от населението, през 2010 година Китай се е намирал там, където Германия е била в навечерието на Първата световна война (1914 г.)

И още от "рая" Тук е пълно с китайци и руснаци,от хубав живот ли бягат?

Средната класа в страната все още остава една от най-бедните в света. Разходите на средния китаец на ден се изчисляват на 7 долара. За сравнение средният американец харчи по 97 долара на ден. Половината от работната сила в страната е заета в селското стопанство, като средната годишна заплата в сектора е едва 2000 долара, а голяма часто от работещите в него нямат право на пенсия .В същото време над 35 милиона китайци живеят в пещери

Право на пенсия в Китай имат държавните служители и работещите в промишлеността, при това пенсионерите не ползват никакви облекчения . Живеещите в селските райони и занимаващите се със селско стопанство не плащат пенсионни вноски от доходите си и съответно не получават пенсии. Само за част от тях има социални пенсии . Към 2007 г. пенсии са получавали едва 30% от китайците, а през 2012 г. пенсионната система обхваща само 55% от тях. Държавната пенсия съставлява 20% от средната работна заплата

А бе ванка, ти знаеш ли на картата къде се намира китай, бил ли си там поне веднъж?? А бе защо вярвате на всички глупости които ви кажат? Последно бях там преди около 5-6 години- паста за зъби лакалут- в бг е около 50 грамаи струваше около 5 лв- тук в германия е около 3 евро в момента, там беше около 100 грама и струваше около 1 долар. Кока кола бутилка 2,5 литра струваше около 5 юана- сменяхме за 1 долар 6,5 юана. за около 2-3 долара ако си купих готова храна от супера ще ядеш цял ден, ако ядеш на ресторант това е за едно хранене. Къде ги видяха тези 7 долара. Бутилка 750грама коняк струваше около 1 долар. Не вярвайте на всичко каквото ви спускат, първо се замисли малко, провери тук-там и тогава пиши глупости

И гледам пускаш снимки то форум политика- ти кой си там- весо, аналния лизатор или кочето. Аз само влизам за да науча някоя нова псувня, не пиша там, но съм сигурен че ти участваш с двата крака

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ти къде живееш парцалев, кажи ми къде не е така, просто в бг го карат още по башибозушкия начин
                От къв зор? А ключът от къщи да дам ли?
                Last edited by vanevski; 08.05.2018, 01:05.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Я кажи къде да потърся тази мисъл, че гугъл не я открива и много ме съмнява че е от типа на кунките ли беше, чепките ли на левски
                  Защо да ти давам източника,,за Платон и линк ти дадох тогава и беше като пате в кълчища! Намери го сам!

А за здравеопазването в БГ, са същите боклуци кото в матушката ти раша....
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

За "успокоение " на населението населяващо територията България/защото Бг е вече само територия,но не и държава в истинският смисъл/,то населението е на същото цивилизацинно равнище,просто не може да понесе предложената му свобода/свободни занимания,без казарма,пътуване по света свободно и др./,а си иска диктатурата и старите окови-,иска да го яздят,не си знае правата ,но и да го хранят и пазят стадото ....имаше един разказ за Индже!! -

"ний сме като овце. Добре е да има кой да се грижи за нас, да ни стриже и да ни дои. ама и от вълци да ни пази"

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=2296&Level=2
                    Ти къде живееш парцалев, кажи ми къде не е така, просто в бг го карат още по башибозушкия начин

Коментар

Я кажи къде да потърся тази мисъл, че гугъл не я открива и много ме съмнява че е от типа на кунките ли беше, чепките ли на левски
                      Ми потърси в яндекс бе вате,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Барби ти ходи ли да покажеш колко си отворен

За първи път! Посетители по голи дупета и гърди се разходиха в музей в Париж, полицията не ги пипа

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/za-prvi-p...ews598377.html

Коментар

Я си е... майката
                          Идиот до идиота, мила моя майно льо, на всеки метър

Коментар

И какво добро ще донесе пут.ин на мужиците? Ще спре мизерията им или няма да пият антифриз повече! Даже още повече отежнява животът им! Болни се самоубиват поради липса на възможност да се лекуват! Това ли искате путинофилите да се получи в БГ? Да минем в евразия!
                            Ами че то и тук е същото, онзи ден жена не могла да събере пари за операция умря пред болницата, каква е разликата, или при нас някак си демократично мрат??

А това какво ще донесе путин нас не ни засяга, касае единствено руснаците и не сме ние хората които ще кажат какво трябва и какво не. Ако дойде твоят човек, няма да имат пари дори и за антифриз, минаха през този период- справка елцин

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Това си го дрънкай пред аудитория от ватници

А Навални ако беше опозиция във Франция,
                              щеше да се яви на публичен дебат с президента и другите опозиционери

Примери безброй:
                              Débat présidentiel 1981 : Giscard / Mitterrand

1988: débat présidentiel François Mitterrand / Jacques Chirac

[Débat Présidentiel 2012] François Hollande - Nicolas Sarkozy

Les meilleurs moments du grand débat des présidentielles du 04 avril 2017
                              БАрби човека е съден за криминално деяние, какво искаш повече, руския закон казва еди колко си години нямаш право да правиш това или онова. Ако спазват закона зле, ако не го спазват според теб пак юе бъде зле защото не са правова държава. На теб не може да ти се угоди.

Я си е... майката

Коментар

Димитър Благоев, наричан Дядото. -

" Онези, който са се клели във вярност на чужди, враждебни нам сили и гласно са заявявал, че не са българи, ами някакви „славяни“ никога не са носели добро на моята родина България."

Коментар

Working...
                                X