Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Марине аз съм служил във ВВС и те уверявам че съм виждал МИГ 17 19 21 23 25 и 29,както и СУ 25 и Л 29 и 39.И не само съм ги виждал зареждал съм ги с бомби нурсове ракети..но само някои от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРaкeтeн удaр пo aмeрикaнcкa вoeннa бaзa в Cирия Имa рaнeни вce oщe нeутoчнeн брoй вoeннocлужeщи Публикувaнa: 23 Мaрт, 2021 19:21 101 КOМEНТAРA | ВИДЯНA 5687 Aмeрикaнcкaтa вoeннa бaзa в cирийcкaтa прoвинция Дeйр- Aз-Зoр e билa пoдлoжeнa нa рaкeтeн oбcтрeл, cъoбщи ТВ кaнaл АL-MАYАDЕЕN. Имa рaнeни вoeннocлужeщи. Пoвeчe пoдрoбнocти зaceгa нe ce cъoбщaвaт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеУбиец
Коментар
-
Да разлаем кучетата
Рaкeтeн удaр пo aмeрикaнcкa вoeннa бaзa в Cирия Имa рaнeни вce oщe нeутoчнeн брoй вoeннocлужeщи Публикувaнa: 23 Мaрт, 2021 19:21 101 КOМEНТAРA | ВИДЯНA 5687 Aмeрикaнcкaтa вoeннa бaзa в cирийcкaтa прoвинция Дeйр- Aз-Зoр e билa пoдлoжeнa нa рaкeтeн oбcтрeл, cъoбщи ТВ кaнaл АL-MАYАDЕЕN. Имa рaнeни вoeннocлужeщи. Пoвeчe пoдрoбнocти зaceгa нe ce cъoбщaвaт.
Коментар
-
Екатерина Захариева предизвика фурор в НАТО, външни министри на ЕС поздравиха страната ни за разбиването на руската шпионска мрежа - Zonanews.bg
ОБЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙЦИ СРЕЩУ северномонголците !!!!!!!!!
ХВАЛА НА ЗАХАРИЕВА !!!!!
"един ден от ru$$ia ЩЕ ОСТАНЕ САМО московията"
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Нещо като линк има ли или трябва да ти вярвамеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеХе, тавариш морков би четете/гледайте изявите на МО на РФ,
така няма невежо да се излагате....изпързулян от доверени иСточници
Там ще видите и как удрящата ракета е маркирана в червено(вражеска демек) минути преди взрива, пък "реагиращия за секунди С400" пасува...
А група военни пенсионери са забелязали, че всичко де братухите твърдят че е f16 на радара на С400, точно съвпада с граждански самалетичепухи кАнешно
Та ако искате нещо смилено да кажете пуснете линк да видим за какво говорите .....щото мислите ви са объркани и трудни за разбиране.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Хи хи хи идиотия в действие.Потиш ли се обилно?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[B][U][URL="[/LIST]Сред партиите и коалициите, на които социолозите дават шансове за влизане в новия парламент,
само в листите на „Демократична България“ няма кандидат с досие от ДС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Други кълват и на рекламни листовки...
какво мислиш за следния факт:
Руска ракета,сваля руски самолет, под надзора на руски съветници, случката е в най-вътрешния кръг на действащ! С400 (<40км)
-виновни са евреите!,които в момента на пуска! (не на удара) нямат и едно Фърчило в тоя вътрешен кръг.
Коментар
Коментар