Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ различните държави работи различен подход ……
Не винаги пазара е най-добрия вариант за определени отрасли. Примери колкото искаш можеш да си извадиш от Българската действителност.
Слагаш в едно изречение несъвместими термини:
Българска действителност, държава, подход, пазар, отрасли ...
Пропуснал си и правосъдие, за да стане още по-смешно
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
В различните държави работи различен подход ……
Не винаги пазара е най-добрия вариант за определени отрасли. Примери колкото искаш можеш да си извадиш от Българската действителност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Стискам им палци но, държавният монопол в космоса, освен сериозна помощ тогава, е и тежък камък на шията, в днешните условия. Държавата да помага, да стимулира-да но, да взема винаги к във всичко „последната дума”, ДНЕС, е просто анахронизъм, граничещ с абсурда и определящ „задължителното” изоставане. Напр., на мен -въпреки, че в сайта на Роскосмос може да намериш планираните стартове за година напред - сериозно ми убягва маса моменти от руската космическа програма”. Дори и само решаванетонагинансовите въпроси, оставиш ли на,едната държава, чакай ексцеси като злоупотребите около "Восточный".
Дано си решат проблемите. Свидят ми.
Не винаги пазара е най-добрия вариант за определени отрасли. Примери колкото искаш можеш да си извадиш от Българската действителност.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми имат си някакви проблеми , и кво от това ?
Другите нямаха ли , какво очаквате винаги да са номер едно ли нон-стоп ли …..ми нали точно в това се стои мотива за развитието.....на върха си и не се напъваш много , появява се някои конкурент и те разклаща , мобилизираш се и напъваш да си върнеш лидерството.
През изминалите десетина години Американците и Европейците бяха тотално зависими от Руските ракети ….напънали са се и са изплували , сега е ред на Руснаците да го направят …...и ще го направят , уверен съм.
Дано си решат проблемите. Свидят ми.Last edited by Pyramid; 01.07.2018, 17:43.
Коментар
-
Статията може и да е недоброжелателна, но, истината е тъбна: Русия предпочете да лежи на стари лаври и си запусна най-престижния отрасъл. Така, докато рашките се помайваха, изтече много вода, а останалият свят, не стоя на едно място. Пет пари не давам за Макаронча, гащите му и скакалците. Обаче, на комета, кацнаха от ЕСА, Плутон снимаха от НАСА и само страната, първа изпратила човек в Космоса, след 1986-та,програма ВЕГА, отвъд астероидния пояс, се дъни рядко. Щото рядко и лети.
Другите нямаха ли , какво очаквате винаги да са номер едно ли нон-стоп ли …..ми нали точно в това се стои мотива за развитието.....на върха си и не се напъваш много , появява се някои конкурент и те разклаща , мобилизираш се и напъваш да си върнеш лидерството.
През изминалите десетина години Американците и Европейците бяха тотално зависими от Руските ракети ….напънали са се и са изплували , сега е ред на Руснаците да го направят …...и ще го направят , уверен съм.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Нито аз,нито някой от семейството ми не си е и помислял да бъде и не сме били "членове" на бкп..Трябва да си ненормален да мислиш и работиш за "всеобщо равенство",защото генетиката на хората е различна и срещу природата не можеш да се "бориш".Както се "бореха" малоумниците-комунисти,какви ли дивотии не измисляха,ломски ямки,софийския канал.....да не изброявам! Даже през турско не отнеха земите и собственоста на хората и сега реват ,че имало демографска криза и упадък....
Коментар
-
Поправка: На ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА „ЕЛИТА” И НА грешките на електората.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДемокрация в България? Знам, ти се шегуваш
ниКОЙ не е виновен? Навсякъде проблемите на една държава се дължат на грешките на нейния елит.
Прочети истинските биографии на българския "елит" и всичко става ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз се чудя, дали да не отворя тема за системните проблеми на демокрацията...
И на последно място, ДАЛИ виждате от тези битуриенти, някой който може да бъде Левски, Ботев??? Аз ще ви кажа не, не виждам и НИКОЙ не е виновен
ниКОЙ не е виновен? Навсякъде проблемите на една държава се дължат на грешките на нейния елит.
Прочети истинските биографии на българския "елит" и всичко става ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Този. И какво от туй ? И ти си бил кандидат член на партията , но понеже не са те приели / щот дори и за туй не ставаш/ , сега си най - върлия демократ-антикомунист .
Там където плюя,после не го ближа,както правите вие... симовци,сидеровци..
..http://dariknews.bg/view_article.php...audio_id=17889 18 януари 2008 ,, Атака " на протест срещу визитата на Путин
На митинга дойдоха лидерът на “Атака” Волен Сидеров, председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, лидерът на РЗС Яне Янев, депутатът от ДСБ Светослав Малинов, представители на СДС. Всички те се обединиха с обща декларация срещу проекта Бургас-Александруполис. Лидерът на „Атака” Волен Сидеров обяви, че подобен проект не защитава интересите на България и може да причини екокатастрофа по цялото Черноморие.
Last edited by vanevski; 01.07.2018, 16:24.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Аз се чудя, дали да не отворя тема за системните проблеми на демокрацията... Кой е виновен за бърдаците в образователната система, пускал съм снимки на битуриентите от най доброто школо в мамковината, да си призная честно не ми е приятна темата и съм се ограничавал само с публикуването на снимки, НОООО...
Сигнал до БЛИЦ: Содом и Гомор в СМГ! Наргилета, димки, чалга, алкохол, дайрета и белезници на изпращането на Випуск 2018 (СНИМКИ)
https://www.blitz.bg/obshtestvo/stol...ews601726.html
Нема ли се изкряска некоя НПОшка, КОЙ е виновен, Кой, Кой, Кой...
1. Защо масовото образование беше унищожено, а образователната система плюва безхаберна биомаса... Дали е виновна държавната и общинска система, занимаваща се с образованието, МВФ.. Темата е безгранична, Основната ценност на пазарната икономика е глупака, Пазарната икономика се нуждае от служебни хора, които да ядат и да дриск@т-потреблението е основна съставляваща във формелата на БВП... както казва професор Пантев-"Преди да ни направят бедни ще ни направят прости"
2. Защо всеки един Хкласник може да посочи поименно дилърите на наркотици, а не се прави нищо на общинско и държавно ниво... Вий мили деца ще легнете ли под лежанка 200 кила? Не, защото ще ви затрупа-е те това си мисли честния общински и държавен служител, работещ в областта на сигурността.... Защото, това е наднационален бизнес, дилъра е защитен законово, съдебно, политически, институционално и т.н... Нищо не може да се направи, нито на индивидуално, нито на групово, корпоративно ниво
3. Банковата система и икономическата ефективност, говорим за номиналния БВП, а не за НАЦИОНАЛНИЯ продукт. Не говорим за структурата на БВП, съответно от какви кадри се нуждае бизнеса... Да чакаме бизнеса да създаде кадри, инженери, учени, АйТишники-смех, бизнеса има нужда от готвачи, келнери, камериерки, масажистки с ръце и без ръце и т.н.
4. Налагането на пеерастия на глобалистично ниво, както и всякаква социална идентичност
5. Евросодомитския съюз, който се явява унищожител на раси, религии, народи, култури.... Евросодомитския съюз, който Германия се опитва да го преформатира в поредния Райх и май пак ще яде шамари, а ний ще бъдем от страната на булката
.........................
И на последно място, ДАЛИ виждате от тези битуриенти, някой който може да бъде Левски, Ботев??? Аз ще ви кажа не, не виждам и НИКОЙ не е виновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Кой тоя Симов? Да не е този?
Този. И какво от туй ? И ти си бил кандидат член на партията , но понеже не са те приели / щот дори и за туй не ставаш/ , сега си най - върлия демократ-антикомунист .
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
20 причини да обичаш Америка
14. Светът има щастието САЩ да са най-силната държава сега. Вярно е, правят грешки - те не са божества, а хора, мама му стара. Но представете си свят в който да кажем най-силната държава е Северна Корея, не ми се мисли направо. Или пък Русия. Не че Русия е държава, която заслужава презрение, там просто никога не са зачитали достатъчно правото на всеки да има собствен живот. Или пък свят в който талибаните бяха взели надмощие. Кошмарно! САЩ стават симпатични в сравнение с техните алтернативи.
Бялата златка В.Сидеров и той.....Абе,направо предатели...
Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
Коментар