IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Пожелавам им успех. И аз винаги съм на страната на по-слабия (според прогнозите).
    Още малко и ще станеш комунист- всъщност кажи велика е русия и путин е нейният водач, и утре по пощата ще си получиш партийния билет

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са да бъдем реалисти.Братушките са слабички.
      Няма как да бъдат слаби на това ниво, но гледам мачове, а статистики понякога и изводът е един- на световно отиват добре подготвени отбори

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То и аз съм много силен, сравнявам ли се с дете.
        Аз ти говоря това което виждам и усещам а не това което ти искаш да чуеш, а и с тия изненади що не?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Добър треньор и добра зоб, личи си, че за разлика от друг път, са се готвили сериозно. По изключение и аз им се радвам, във футбола винаги съм за дърводелци с хъс
          Пожелавам им успех. И аз винаги съм на страната на по-слабия (според прогнозите).
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Кръв бил.. Каква кръв си ти с тия...
            Със сигурност повече отколкото със западните ни събратя ...Ингилизи, Франсета и т.н.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз лично стискам палци за Руснаци и Хървати щото сме кръв ….но ако сме реалисти , мисля че си постигнаха максимума....
              Кръв бил.. Каква кръв си ти с тия...
              Last edited by X_Y; 02.07.2018, 13:10.
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                В румъния токът поевтинява са частни потребители с около 4%, в бг се увеличава с мисля 2%. В румъния пенсиите с 10% нагоре, в бг с 3% нагоре. Почти 30 години след идването на демокрацията кой ли ще е виновен- дали пак комунистите или някой друг- капиталистите например
                С тая политика на геноцид, която гербавите и боко тиквата водят, реален икономически растеж в България не може да има нито сега, нито след 20 години. Не виждате ли, че българите са на първите места във всички негативни класации - за най-висока смъртност, за най-бързо топяща се нация, българите са най-бедната и болна нация в Европа и т.н...
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Момент. Четвъртфиналите още не са минали.
                  94-та, нашите стигнаха до полуфинал. Що не стискаме палци за нашите братя, хърватите?
                  Аз лично стискам палци за Руснаци и Хървати щото сме кръв ….но ако сме реалисти , мисля че си постигнаха максимума....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не съм казал че са върхът , но се представят много по-добре от очакваното.

Най-вероятно световния ще е от латинска америка като гледам- Бразилия или Уругвай.
                    Момент. Четвъртфиналите още не са минали.
                    94-та, нашите стигнаха до полуфинал. Що не стискаме палци за нашите братя, хърватите?

Коментар

Най-вероятно световния ще е от латинска америка като гледам- Бразилия или Уругвай.
                      Добър треньор и добра зоб, личи си, че за разлика от друг път, са се готвили сериозно. По изключение и аз им се радвам, във футбола винаги съм за дърводелци с хъс

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Белгийците са много силни.
                        То и аз съм много силен, сравнявам ли се с дете.

Коментар

Белгийците са много силни.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            В румъния токът поевтинява са частни потребители с около 4%, в бг се увеличава с мисля 2%. В румъния пенсиите с 10% нагоре, в бг с 3% нагоре. Почти 30 години след идването на демокрацията кой ли ще е виновен- дали пак комунистите или някой друг- капиталистите например
                            Фашистите. Защото, ГЕРБ е типично фашистка партия.

Коментар

• Руснаците си оплетоха( политически) кошницата:

Президент России Владимир Путин позвонил королю Испании после матча сборных двух стран: похвалил мастерство испанцев и отметил удачную тактику российской команды. Филипп VI поздравил Владимира Путина с выходом сборной РФ в 1/4 финала.

Напомним, что сегодня король Испании присутствовал на матче в "Лужниках". Также среди вип-зрителей были премьер-министр России Дмитрий Медведев с супругой и глава ФИФА Джанни Инфантино.

"Президент отдал должное мастерству и высочайшему классу испанской команды, вместе с тем подчеркнув, что на этот раз тактика, выбранная тренерским штабом россиян, оказалась более верной", - рассказал журналистам пресс-секретарь главы государства Дмитрий Песков.

Испанский монарх поздравил российского лидера с победой российской сборной. "Владимир Путин пригласил короля Испании посетить Россию в любое удобное для него время с визитом", - сообщил Песков.
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е , за щастие поне вас ви няма в България .

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Working...
                                X