Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Няма нито една просперираща православна държава! Сравнете Словения и Сърбия!
Важна причинa за нашето плачевно състояние сега е този типично източно-европейски развой на събитията,предимно в православните общества-тук не е имало Реформация,тя е дала просперитет на Запада.
В нормалните общества при капиталистическото развитие на обществата има разделение във възможностите! След съветизирането на България, обаче, е наложен болшевишкия стил, и комунизмът го размества , при което във висшите ешалони попаднали мнозина, за които в миналото изобщо и не би могло да става дума,но сляпо верни на "идеята"! И сега всичко това ние сме получили в наследство. Фирмите и заводите на наследниците им не са конкурентни,ако нямат финансиране с правителствени средства! И за това за тях е на живот и смърт да са отново на власт! С цената на всичко!Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жеков айде слагай грима червикото и мрежестия чорапогащник забождай перата у гъзо и заминавай на площад Македония че закъсняваш за смяната.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
"Жеков" на майка ти на сърбела ще викаш, малоумник.
Коментар
-
Жеков нещо гледам сърбеш имаш...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЖертви на комунизма
So, how many did Communism kill?
USSR -- 20 million
China -- 65 million
Vietnam -- 1 million
North Korea -- 2 million
Cambodia -- 2 million
Eastern Europe -- 1 million
Latin America -- 150,000
Africa -- 1.7 million
Afghanistan -- 1.5 million
Communist movements, parties not in power -- 10,000
http://www.thecommentator.com/articl...communism_kill
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вие в Партизанск и нет ли имате? Ако не си в Партизанск, а дра/ищиш от свободна България, значи имаш проблем с лицемерието. Отивай си там, за където мечтаеш, тоест Партизанск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПризнавам си, и аз бях наивен глупак,
гласувах с надежда за царчето, без да разбера, че е слуга на КГБ / ДС,
и за "по-малкото зло" ГЕРБ наивно гласувах, докато разбера на КОЙ слугуват.
Ilian Vassilev
"Понякога се хващам, че пиша по-остро срещу ГЕРБ, отколкото някога съм писал. Ще ви кажа защо - защото съм гласувал за тях и техни кандидати /пример Цецка Цачева/ и това което виждам ме отвращава. Мобилизирали са всички ресурси да се отбраняват, като мафиотска група под атака на разследавщи, включително и срещу моите критики, като лансират идиотската теза, че някой ги дестабилизира!?! Питам всички, които като мен за гласували за тях /рядко, но имам такъв опит и за това имам право да питам/, кое повече дестабилизира управлението - опозицията ли - която е толкова импотентна /поне докато Нинова е на власт/, че каквото и да предприеме изглежда като виц или самите ГЕРБ, които буквално всеки ден дават изключително силни и недвусмислени доказателства, че все повече и повече затъват в гранд корупционни зависимости и лобизъм - превърнаха се в партия кеш енд воут - парите и гласувай. Това, че бутат напред Атака и ВМРО в зулумите си, не отменя факта, че без ГЕРБ и диктовката на Пеевски нищо от това което тези продажници пробутват през Парламента, няма да мине. Поправката "Домусчиев" прави повече за дискредитацията на ГЕРБ и управлението отколкото цялата дейност на БСП и сие досега по време на този мандат.
За това тези които подкрепят ГЕРБ трябва да си отговарят на два въпроса - първият, дали съзнават своята отговорност и това че дават празен чек на Борисов и сие да продължава да краде и да осигуря възможност на други да крадат. Защото без тази подкрепа "отдолу" ГЕРБ са никои.
И второ, докога ще ги залъгват с опасността БСП, след като е ясно че БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща политика и мафиотска система. Вижте ключовите лобистки закони, по които гласуват заедно или играят игри да не си пречат.
Та питам гласувалите и подкрепящите ГЕРБ - вие за това ли гласувахте? За грандкорупция, за мафия?"
Коментар
-
Жертви на комунизма
So, how many did Communism kill?
USSR -- 20 million
China -- 65 million
Vietnam -- 1 million
North Korea -- 2 million
Cambodia -- 2 million
Eastern Europe -- 1 million
Latin America -- 150,000
Africa -- 1.7 million
Afghanistan -- 1.5 million
Communist movements, parties not in power -- 10,000
http://www.thecommentator.com/articl...communism_kill
Коментар
-
Ето я и операторката на електорални био единици от плевенските села.
НЕ ПРОПУСНА ПО НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗЛАГАЦИОНЕН МЕТОД ДА ЯХНЕ НЕДОВОЛСТВОТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА.
Файда от кърлежи няма народа. Един 70 годишен доста зачервен кърлеж го е захапал, че и му харесва. Прост народ.The strongest stand last.
Коментар
-
http://www.bulgaria.utre.bg/authors/..._po_zhivotnite
На тази струна не е свирил никой представител на ниско интелигентната част днес.The strongest stand last.
Коментар
-
Ха ха ха радио свобода лъже по гадно от дърта циганка..Същите измамници като ББС СНН и разните му клонингиThe strongest stand last.
Коментар
-
Признавам си, и аз бях наивен глупак,
гласувах с надежда за царчето, без да разбера, че е слуга на КГБ / ДС,
и за "по-малкото зло" ГЕРБ наивно гласувах, докато разбера на КОЙ слугуват.
Ilian Vassilev
"Понякога се хващам, че пиша по-остро срещу ГЕРБ, отколкото някога съм писал. Ще ви кажа защо - защото съм гласувал за тях и техни кандидати /пример Цецка Цачева/ и това което виждам ме отвращава. Мобилизирали са всички ресурси да се отбраняват, като мафиотска група под атака на разследавщи, включително и срещу моите критики, като лансират идиотската теза, че някой ги дестабилизира!?! Питам всички, които като мен за гласували за тях /рядко, но имам такъв опит и за това имам право да питам/, кое повече дестабилизира управлението - опозицията ли - която е толкова импотентна /поне докато Нинова е на власт/, че каквото и да предприеме изглежда като виц или самите ГЕРБ, които буквално всеки ден дават изключително силни и недвусмислени доказателства, че все повече и повече затъват в гранд корупционни зависимости и лобизъм - превърнаха се в партия кеш енд воут - парите и гласувай. Това, че бутат напред Атака и ВМРО в зулумите си, не отменя факта, че без ГЕРБ и диктовката на Пеевски нищо от това което тези продажници пробутват през Парламента, няма да мине. Поправката "Домусчиев" прави повече за дискредитацията на ГЕРБ и управлението отколкото цялата дейност на БСП и сие досега по време на този мандат.
За това тези които подкрепят ГЕРБ трябва да си отговарят на два въпроса - първият, дали съзнават своята отговорност и това че дават празен чек на Борисов и сие да продължава да краде и да осигуря възможност на други да крадат. Защото без тази подкрепа "отдолу" ГЕРБ са никои.
И второ, докога ще ги залъгват с опасността БСП, след като е ясно че БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща политика и мафиотска система. Вижте ключовите лобистки закони, по които гласуват заедно или играят игри да не си пречат.
Та питам гласувалите и подкрепящите ГЕРБ - вие за това ли гласувахте? За грандкорупция, за мафия?"
Коментар
-
ХРИСТО КОМАРНИЦКИ
Мечтите на населението се сбъдват!
Времето на любимия им бай Тошо почти се върна.
Върна се радио „Свободна Европа”, Босия отново е дисидент в гладна стачка, Тато, пардон, Баце, отново се грижи за стадото, раздава кюфтета и шамари.
Изключително прост народ, но успя да превърти колелото на Историята!
Коментар
Коментар