Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
  Аз се чудех защо си умен като игумен, а то било защото редовно четеш "Атака"
  А ти знаеш ли ,че във Волен Сидеров няма нищо комунистическо нито в него ,нито в родата му? Колкото до постнатото който и грък да
  питаш ще ти каже за тоя монах Паисий.

  Коментар


  • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
   Хич не са се стреснали щото...http://www.vestnikataka.bg/2016/02/%...F%D0%B0%D0%B8/
   Аз се чудех защо си умен като игумен, а то било защото редовно четеш "Атака"

   Коментар


   • Много от лицата, свързани с ДС, които имаха представителни функции в някои държави, създадоха фирми, оперираха с пари на българския данъкоплатец и съвсем нормално е това да бъде показано и техните имена да излязат на светло.
    Това каза пред журналисти в парламента вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов във връзка със Закона за досиетата, предаде „Фокус”.
    В началото на февруари трябва да излязат имената на кредитните милионери с досиета в Държавна сигурност.

    „Илюстрирах един пример за това как в тези години се е правил опит за унищожаването на подобни досиета и дадох пример с Атанас Тилев, защото когато неговото досие е трябвало да отиде в Комисията по досиетата, се е установило, че всъщност досието е унищожено и то в управлението, когато е бил Бриго Аспарухов“. „След освобождаването на Бриго Аспарухов от Националната разузнавателна служба, той е отишъл на работа точно при Атанас Тилев, който му е бил работодател”, добави Цветанов.

    По думите му Атанас Тилев и представителите на бившата Държавна сигурност са участвали много активно и в разграбването на парите на българските спестители с функционирането на банковия сектор в най-тежкия период на банковата система в годините на преход – 1995 - 1996 г.
    „Неслучайно тези, които са шефове на тези банки, в голямата си част са били съпричастни към бившата Държавна сигурност, каза министърът.

    "Давам за пример Атанас Тилев – Банка за земеделски кредит, където има обвинения за злоупотреби. Според него точно затова решението в съдебна зала не беше възможно да се гледа от по-високата инстанция поради стечение на обстоятелствата и решението, което била взела Мирослава Тодорова - тогава председател на Съюза на съдиите. През 2007 г. тя се произнася по това дело, защото тя го гледа персонално. Забавянето на мотивите с 5 години доведе до това на 3 януари 2013 г. Софийският апелативен съд да обоснове решението си, че е изтекла цялата давност и по този начин не може да се търси наказателна отговорност”, посочи министър Цветанов.

    „В Първа частна банка беше бившият съпруг на Моника Йосифова - Венцислав Йосифов, който беше кандидат за президент на изборите 2011 г., с вицепрезидент другият участник в управителното тяло в Първа частна банка (Емелиян Димитров - б.р.). Когато бяха разсекретени досиетата, се оказа, че те действително са били съпричастни към Държавна сигурност”, заяви Цветанов.
    „Фалитът на Първа частна банка и на всички останали банки – „Славяни”, „Тракия”, са неща, които трябваше да бъдат разкрити и да бъдат отворени досиетата в началните години на прехода", завърши вицепремиерът.

    http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzve...etata-12907187

    Драги ми смехурковци. Не обвинявайте демокрацята и тия пропилени години. Ето ги виновните за разрухата на България. Виновните за шоковите терапии на МВФ заради тегленето на големите заеми които са отивали към сметки в Лихтенщайн, Австрия и други и са пълнели джобовете на ДС ченгетата.. Никога не е имало сини, винаги е имало пребоядисани агенти от ДС и банда лумпени простаци. Това бяха "сините"
    ГЕРБ или БСП?
    ГЕРБ,БСП,РБ,ПФ,Нова Република = БКП/ДС

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

     ???
     Това къде га видя ???

     Колчо, с всичкото ми уважение към теб, надявам се въпросът ти да не е подплатен с вечната ни /българска/ ирония и недоверие. Нещата наистина не са шега, още повече, ако тия - Гърци и Турци са на един х.....й /хвърлей/ от нас..., още повече - с техните вечни спорове..., както и в унисон с последните събития, в които отново Турция буни духовете...

     Наистина, много малко знаем за гърците. Това, с което обикновено обобщаваме нещата около "маляките" - се свежда до това: пият узо, танцуват сиртаки и ги мързи да работят: лежат на гърба на "цяла Европа"...

     Не съм грък, нямам и никакви интереси в Гърция. Ходя тук-там. Миналото лято бях изумен от национализма на гърци, с които имах контакти. Тия са много по-напред в национализма си /вероятно и от нас/. Капитанът на круизния кораб държеше сам да прави беседата си на гръцки. Отделно 5 преводачки на групи превеждаха за подопечните си /италиански, френски, немски, английски, сръбски.../... Не в това е същността на включването ми.

     Хилядите гръцки острови, макар и ненаселени - ВИНАГИ си имат поне по един грък /семейство, две.. НА САМОТЕН ОСТРОВ!/, защото - ако островът остане без този човек - той губЕЛ своята националност и можел да я смени...

     Дали това е вярно? Така знаят маляките! НЕ! Те твърдо пазят всеки квадратен метър от островите си!


     Е, на база казаното от мен - изобщо не бих си задал въпроса - дали гръцкият военен министър не би издал заповедта, ако ОБИКНОВЕНИТЕ гърци милеят за всяко островче.../а много от тях нямат почти никаква природа...


     Лично мнение и нищо лично към никого! Поздрави!

     Коментар


     • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

      Това си остава един от възможните поводи за нова голяма война. Егейският спор продължава повече от сто години и от него може да тръгне пренареждането на Балканите. Гърците яко са се стреснали, щото май никой не седи зад тях.
      Хич не са се стреснали щото...http://www.vestnikataka.bg/2016/02/%...F%D0%B0%D0%B8/

      Коментар


      • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

       Преди 2-3 дни изгоненият от холандците турски външен министър е поискал 6 острова от Гърция.
       Гръцкият военен министър му казал да отиде да си ги вземе ... и натовските гръцки самолети потеглили към островите...
       Това си остава един от възможните поводи за нова голяма война. Егейският спор продължава повече от сто години и от него може да тръгне пренареждането на Балканите. Гърците яко са се стреснали, щото май никой не седи зад тях.

       Коментар


       • Потвърждава се конспирацията между представители на българското правителство на високо равнище по отношение на атаката срещу „Корпоративна търговска банка“. Това сочи таен доклад на ЦРУ, който Фрог нюз получи на електронната си поща.

        "Потвърдени данни:
        • Длъжностни лица от ОФИСА в Лондон са получили информация, провеждайки интервю с г-н Стефано Аверса (Глобален заместник председател – Лондон, Уест Енд) от „Аликс Партнърс“.
        • Г-н Аверса заявява, че одитът не е извършен от „Аликс партнърс“. Дружеството е получило финансовите отчети от българска институция и единствено ги е легализирало.
        • Според заключението на оперативните служители в Лондон, не е извършена съществена проверка на достоверността на финансовите документи от страна на „Аликс Партнърс“.
        • ОФИСЪТ в Лондон потвърждава наличието на конспирация между представители на българското правителство на високо равнище по отношение на атаката срещу „Корпоративна търговска банка“.
        • Съществува подкрепяща документация, която се състои от списък с кредитополучатели на банката, които са финансирали сделки с ислямски терористични организации. Фалитът на банката е извършен, за да може информацията за финансовите потоци на лицата, свързани с ХИЗБУЛА, ПКК и ИДИЛ /част 3 – връзки/, да бъде прикрита."
        http://frognews.bg/news_130752/TSRU-...a-sreshtu-KTB/
        http://frognews.bg/files/prevod_cia_eng_bg_bul.pdf

        Коментар


        • http://trafficnews.bg/izbori/news/70762/
         Проф. Иво Христов: Пропастта между елита и хората е запълнена от корупция, дебелащина и тежка политическа лъжа

         Известният социолог с безпощадна дисекция на актуалната обстановка у нас и наболелите проблеми на общество ни.

         Коментар


         • http://frognews.bg/files/prevod_cia_eng_bg_bul.pdf

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
           Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Лукарски е най-срамното петно за РБ? Истината обаче е съвсем друга. Лукарски не е срамно петно.
           Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Лукарски е заобиколил закона? Истината обаче е съвсем друга. Лукарски не е заобиколил закона.
           Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж ако в България имало нормално правораздаване, Лукарски щял да бъде в затвора? Истината обаче е съвсем друга. Независимо от нивото на правораздаване в България, на Лукарски не може да бъде наложено наказание лишаване от свобода, защото Лукарски не е извършил престъпление.

           Ко мо не та та май не са разбрали какво е Държавната консолидационна компания.

           Според медии поземленият имот (земята) под сградата, в която се е помещавал Музеят на виното в София, е бил собственост на друг собственик. Според медия Лукарски е заявил, че собствеността на този поземлен имот (земята) под сградата, в която се е помещавал Музеят на виното в София е станала частна собственост при приватизацията на Булгартабак. Тоест вероятно Лукарски е искал да каже, че този поземлен имот (земята) е бил собственост на Булгартабак и при приватизацията на Булгартабак този поземлен имот е станал частна собственост.
           Съгласно Закона за собствеността в този случай сградата, в която се е помещавал Музеят на виното в София, не може да се продаде на трето лице, ако преди това не е било предложено на собственика на поземления имот (земята) да я купи. Според медии е станало точно така - на собственика на поземления имот (земята) е било предложено да закупи тази сграда и след като собственика на поземления имот (земята) се е съгласил, се е стигнало до сделка.
           Според медии тази сграда е била продадена не от Лукарски, а от Държавната консолидационна компания. Лукарски не е бил в ръководството на Държавната консолидационна компания.
           Според някои юристи няма нищо нередно в тази приватизационна сделка, с която е приватизирана сградата, в която се е помещавал Музеят на виното в София, но дори в бъдеще хипотетично да се открие някаква нередност в тази сделка, то Лукарски не може да бъде обвиняван за това, тъй като тази сграда е продадена не от Лукарски, а от ДКК.

           Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
           Не пиша, за да четеш ти, Иванчо, а другите, нека знаят какви ги върши(те с) Лукарски.
           И има как да бъде съден....само гледай, ако прокуратурата заработи не под влиянието ви
           от т.н. десни, ако има хора, за които си струва да се гласува то, те4 не са от РБ на Лукарски и Кунева

           Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

           Лукарски, ако бяхме с нормално, а не с политико обслужващо правораздаване, вече щеше да е в затвора ...заедно с един куп други политици

           Иванчо, а какво е Държавната консолидационна компания??
           Една от многото квази държавни структури, които си създадохте, за да заобикаляте и без друго, щадящите ви закони!

           Дянков създаде ДКК с цел да заобиколи закона за Сребърния фонд и с парите от приватизация да се разпорежда, както намери за добре.
           Отделно вътрешното разпределение на активите в ДКК, заобикаляне на закона за приватизация и лесното прехвърлянена печалбите по неведоми пътища, стана удобна касичка за министри като Лукарски.

           По тази причина, миналата пролет, Лукарски прехвърли една дузина предприятия във въпросната ДКК ...за да се почне с изключенията от закона...

           Лукарски е най-срамното петно за РБ, някои политици за публично изречени думи, че на предизборорна кампания умишлено лъже, за да го изберат....биха си отишли от политиката - този стана министър.
           Last edited by съни(тя); 13.03.2017, 16:26.

           Коментар


           • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

            Преди 2-3 дни изгоненият от холандците турски външен министър е поискал 6 острова от Гърция.
            Гръцкият военен министър му казал да отиде да си ги вземе ... и натовските гръцки самолети потеглили към островите...
            ???
            Това къде га видя ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

             Турция се скара с Европа ,но накрая ние ще го отнесем ако Ердоган реши да пусне емигрантите.
             Преди 2-3 дни изгоненият от холандците турски външен министър е поискал 6 острова от Гърция.
             Гръцкият военен министър му казал да отиде да си ги вземе ... и натовските гръцки самолети потеглили към островите...

             Коментар


             • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

              Да.....хибридни.
              Че ще ги пуснеш е ясно, ама те с батердо са аркадаши, та най-вероятно отново ще окупират само нас.
              Да, физически.. То някой хора са си окупирани духовно и в момента.
              The strongest stand last.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

               Ми ние с удоволствие ще го пуснем ама днес оръжията са други .....
               Да.....хибридни.
               Че ще ги пуснеш е ясно, ама те с батердо са аркадаши, та най-вероятно отново ще окупират само нас.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                ....като мине пак през нас, нали?
                Ми ние с удоволствие ще го пуснем ама днес оръжията са други .....

                Коментар

                Working...
                X