Първоначално изпратено от vanevski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Т'ва Бени Хил, т'ва Мистър Бийн, т'ва Бъстър Кийтън и Чарлз Спенсър (Чаплин)...Все сериозни.
Ся и баба Тери кат'дойде, чудо невиждано.
Ало-ало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ъхъ , англичаните са сериозни 'ора...
Ся и баба Тери кат'дойде, чудо невиждано.
Ало-ало!
Коментар
-
Ти няма ли да изкоментираш отравянето на Скрипалеви ... или бързаш да го заметеш под килима ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Ами ето санкции до дупка.А вашите фейк новини са плява.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеВажно! За радост на путк.нофилите фюрерът на руският райх е поел окончателно курс към изравняване на долара с рубличката горката! Целта е един долар да се равнява на ЦЯЛ един килограм рубли!!! Смех,смех....
Затова и личният банкер на Путлер Костин отишъл с делегация в САЩ да се моли за отмяна на санкциите срещу Външнотърговска Банка. Руските банкери уверявали своите колеги ,че те оценяват незаконосъобразността на анексията на Крим, както и войната в източната част на Украйна, но настояха че те са само финансисти, които нямат нищо общо с това. Костин отбелязва, че VTB провежда дейността си в Украйна, и че финансирането на руската банка би означавало, за да помогнете на Украйна....На какво ли не е способен правоверният путлерист?
Путлер написа:
Америка е велика държава. Днес, навярно, единствената свръхдържава. Приемаме това. Искаме и сме готови да работим със САЩ
.https://www.the-american-interest.co...orks-the-hill/
Харе банана, мамуне! +
Коментар
-
Ти няма ли да изкоментираш отравянето на Скрипалеви ... или бързаш да го заметеш под килима ?!Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеВажно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Да бе,ужаст някакъв!И друг път съм го казвал,не ми пука каква теза защитава,ама той - егати и защитата...Пляс - парцал от оная Агата Кристи ли беше?!
,пляс -парцал на Инджев или Инджов?,пляс -парцал на някаква никому неизвестна руска медия....И за това-пари ли му дават?Ми да каже ,къде е централата ,та и аз да се абонирам и да изкарам някой цент...
Не чи си нямам предостатъчно,ма пък от лесни пари,кой бяга в това комерсиално време!
А ,наздраве!
Коментар
-
Важно! За радост на путк.нофилите фюрерът на руският райх е поел окончателно курс към изравняване на долара с рубличката горката! Целта е един долар да се равнява на ЦЯЛ един килограм рубли!!! Смех,смех....
Затова и личният банкер на Путлер Костин отишъл с делегация в САЩ да се моли за отмяна на санкциите срещу Външнотърговска Банка. Руските банкери уверявали своите колеги ,че те оценяват незаконосъобразността на анексията на Крим, както и войната в източната част на Украйна, но настояха че те са само финансисти, които нямат нищо общо с това. Костин отбелязва, че VTB провежда дейността си в Украйна, и че финансирането на руската банка би означавало, за да помогнете на Украйна....На какво ли не е способен правоверният путлерист?
Путлер написа:
Америка е велика държава. Днес, навярно, единствената свръхдържава. Приемаме това. Искаме и сме готови да работим със САЩ
.https://www.the-american-interest.co...orks-the-hill/
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Скучен е като политически трол ...И друг път съм го казвал,не ми пука каква теза защитава,ама той - егати и защитата...Пляс - парцал от оная Агата Кристи ли беше?!
,пляс -парцал на Инджев или Инджов?,пляс -парцал на някаква никому неизвестна руска медия....И за това-пари ли му дават?Ми да каже ,къде е централата ,та и аз да се абонирам и да изкарам някой цент...
Не чи си нямам предостатъчно,ма пък от лесни пари,кой бяга в това комерсиално време!
А ,наздраве!
Коментар
-
А щом казваш ,че снимките са менте,значи са менте...От което следва ,че Сън тиражира менте снимки и лъжи...Ти го казваш...
Ще припомня че това е 3 или 4 по ред версия ….
- първо беше загадъчна жена донесла новичок от Русия.
- после твърдяха че били две групи Руски агенти. Ма явно не са намерили достатъчно съмнителни елементи дето могат да ги обвинят че затова се ограничиха до тази трета версия....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е. Ся ги разгледах пак. И на двете снимки времето е едно и също.
Обаче си личи че това не е една камера. Най-вероятно не е и един и същи коридор.
Както и да е. Май тече в момента заседание на съвета за сигурност по случая.
Англичаните ще предоставят доказателствата на другите.
Това не е като да се пишат небивалици в някой форум, а доста по сериозно нещо.
Коментар
-
Абсолютно съгласен с първата част от поста ти.Никакви обиди не е имало между нас....Модерацията чат-пат се престарава,но - голям праз..
По втората част:
Ето ти линка със статията в Сън,която Барби великодушно ни е предоставил...Прегледай я цялата и ще видиш и снимките ,които Марков коментира...Дори и тези снимки да са публикувани в Близз,едва ли Сън ползват за източник българския Близ...Или...?!
https://www.thesun.co.uk/news/718085...tack-suspects/
А щом казваш ,че снимките са менте,значи са менте...От което следва ,че Сън тиражира менте снимки и лъжи...Ти го казваш...
Обаче си личи че това не е една камера. Най-вероятно не е и един и същи коридор.
Както и да е. Май тече в момента заседание на съвета за сигурност по случая.
Англичаните ще предоставят доказателствата на другите.
Това не е като да се пишат небивалици в някой форум, а доста по сериозно нещо.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар