IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ти пък да не би да знаеш?
    получи линк, оплака се че бил стар.
    Ти пък даде колко струвал природния газ?

Правилно ви е описал Суворов...
    „Суворов” е псевдоним. Псевдонимите не пишат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
      Какво ме интересуват другите държави бре? Откъде да знам там колко е акциза и ДДС. Знам , че там заплатитите са с пъти по-високи. Знам ,че ако там са построени нови заводи, амортизационните отчисления са огромни. На мен ме интересува България, дето подари на Русия 55 000 декара земя с построен върху нея завод (нефтохим) който ако бяха дали за скраб щяха да вземат повече от 100 милиона долара за които руската подлога Костов пришпорен от службите и уплашен от показното убийство на Луканов им подари. Щом Марешки може да продава с 30 стотинки печалба и е добре, защо монополистите от Лукоил в Картел с останалите ще дерат кожата на Българина както и турчин не я е драл и ще печелят 55 стотинки? Нямаме държава. Държавата ни е превзета от Русия и всички българи им робуваме.
      Бе ти оти се праиш на улав бре.Кой подари Нефтохима на Русия а не беше ли най големия син демократ и приятел на НАТО и ЕС црънио Ванчо????Хем ваште подарили завода на руснаците хем плюеш.Тва некаква нова шизофрения ли е?Или ти по рождение си така?Щом Марешки може значи и Шел и ОМВ могат ама не го правят щот не са братчеди на холандския крал и австрийския канцлер

Коментар

• Круме, споко де, ш'са изплискаш

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Е с това трябваше да започнеш от самото начало…..НЕ ЗНАЕШ , НО ПУТИН Е ВИНОВЕН и ти крадял по 100 милиарда лева за пет години .

Е много е ниско нивото на козяшката пропаганда ...спор няма.
          Ти пък да не би да знаеш?
          получи линк, оплака се че бил стар.
          Ти пък даде колко струвал природния газ?

Правилно ви е описал Суворов...
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Какво ме интересуват другите държави бре? Откъде да знам там колко е акциза и ДДС.
            Е с това трябваше да започнеш от самото начало…..НЕ ЗНАЕШ , НО ПУТИН Е ВИНОВЕН и ти крадял по 100 милиарда лева за пет години .

Е много е ниско нивото на козяшката пропаганда ...спор няма.
            Last edited by markov; 11.09.2018, 16:54.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• aleks262, много обичам, кога ме триете. Давайте в този дух.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Вземи обясни що в останалата част на ЕС дето Руснаците не ги дерат цените на горивата са по - високи бе ?

ЗАЩООООО ?

За да ти помогна да не пишеш поредната порция простоий ще ти кажа че труда е под 1% от себестойността на горивото !!!
                Какво ме интересуват другите държави бре? Откъде да знам там колко е акциза и ДДС. Знам , че там заплатитите са с пъти по-високи. Знам ,че ако там са построени нови заводи, амортизационните отчисления са огромни. На мен ме интересува България, дето подари на Русия 55 000 декара земя с построен върху нея завод (нефтохим) който ако бяха дали за скраб щяха да вземат повече от 100 милиона долара за които руската подлога Костов пришпорен от службите и уплашен от показното убийство на Луканов им подари. Щом Марешки може да продава с 30 стотинки печалба и е добре, защо монополистите от Лукоил в Картел с останалите ще дерат кожата на Българина както и турчин не я е драл и ще печелят 55 стотинки? Нямаме държава. Държавата ни е превзета от Русия и всички българи им робуваме.
                Last edited by Krum Sokolov; 11.09.2018, 16:51.

Коментар

• Тия рашъни уж кафеварка не могат да направят пък направиха моста към Крим.

Не им стига това ами строят и 20 километров мост с Китай

След малко повече от година Русия и Китай ще бъдат свързани с мост при река Амур. Строежът на първото съоръжение от такъв тип върви по план. Очакванията са да донесе икономически ползи и за двете страни, предава БНТ. Строежът на моста е започнал в края на 2016 година.
                  Дължината му е 19.9 км, широк е 14.5 метра, а в най-високата си точка ще бъде 1283 метра. До момента строителството върви без сериозни сривове, а комуникацията между руския и китайския екип е много добра. Ли Чан, заместник-управител на компанията от Китайка страна : Всеки път водя руските си колеги на строежа и заедно правим проверките. Ако има някакви проблеми ги решаваме заедно и на място. Строителите са изработили стройна схема и се виждат веднъж месечно, за да уточнят хода на проекта и етапите на работа. Бизнесът и от двете страни на съоръжението е убеден, че ползите от него ще са огромни. Очакванията са през моста да преминават по около 6 милиона тона стоки годишно. А това гарантира икономическия разцвет на региона. Людмила Старкова, министър на икономическото развитие на Амурска област: Това е голям международен проект, който ще даде импулс за развитие не само на Амурска област, но и на целия регион. Разчитаме, че всички желаещи ще могат да се включат в международното сътрудничество с Китай. Очаква се да се увеличи и туристическият поток между Русия и Китай, а първият мост, който ще ги свързва трябва да бъе завършен през октомври 2019 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Едно си баба знае- едно си бае. Няма смисъл.

Като иска европейската комисия може да наложи глоба и на лукойл българия- подай сигнал- сигурно ще го разгледат
                    Шегуваш се. И ВСИЧКО да е наред, пак ще мрънкоти. И ВСИЧКО да НЕ Е наред, пак мерки няма да вземе. Ще „избяга”нейде, ако може, за да мрънкОти. Познаваме си Барбата и контингента, от който е.

Коментар

Защото борбата с монополите е политика и основна цел на Държавата. Да ги санкционира при опити да се сдружават с цел високи печалби. Само че Русия отдавна ни дере по 3 кожи, защото те затова са ни окупирали и сложили техни послушковци във Правителствата. България от 1978 г се управлява от русофили предатели и руски граждани като Луканов, Станишев, Г.Димитров и още много, Гриша Филипов и руските служби.
                      Вземи обясни що в останалата част на ЕС дето Руснаците не ги дерат цените на горивата са по - високи бе ?

ЗАЩООООО ?

За да ти помогна да не пишеш поредната порция простоий ще ти кажа че труда е под 1% от себестойността на горивото !!!

Коментар

Миналата година имаше предаване, за цените на едро на горивата. Транспорта на литър от Бургас до Дупница е 5 ст.на литър а бензиностанциите слагат 60 стотинки горница или печелят по 55 ст на литър. затова Марешки казва че цените са монополни и слага 30 стотинки на литър печалба.
                        До бензиностанцията на Марешки има бензиностанция ЛАЙТ която продава на цените на Марешки и по-ниски от него и не затватя(не фалира)
                        защо са по ниски. защото при марешки не можеш да плащаш с карта. а картата е около 2% допълнителен разход за продавача. Аз ползвам 1% отстъпка(кешбек) при плащане с карта и банката всема още над 1%.
                        Я са да ни обясниш колко крадат Петрол Шел ОМВ Ромпетрол ЕКО?Защо някак си мълчиш ей за тея?

Коментар

Защото борбата с монополите е политика и основна цел на Държавата. Да ги санкционира при опити да се сдружават с цел високи печалби. Само че Русия отдавна ни дере по 3 кожи, защото те затова са ни окупирали и сложили техни послушковци във Правителствата. България от 1978 г се управлява от русофили предатели и руски граждани като Луканов, Станишев, Г.Димитров и още много, Гриша Филипов и руските служби.
                          Ми вашия Ванчо црънио що не оправи нещата???

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Колко отнеха Русия и СССР от България за последните 140 години

http://www.otizvora.com/2014/11/6539
                            Ne mi seчете, митичните 32 тона злато включени ли са

Коментар

• Марк Солонин - ЭТО ДОЛЖЕН УСЛЫШАТЬ КАЖДЫЙ

Коментар

Това беше преди 30 години глупи LOL

Коментар

Working...
                                X