IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Този е в Щатите, но призовава да инсталираме (използва мн. число, първи род) тука, в България, американски ракети. Та дано ние станем цел на Русия, а не той в новата си родина.
    "Дайте да дадем", вика, ама си стои надалеч.

Уви, бедни ми Имхотепик!.. Ракетите и торпедата на Путин вече са нацелени именно към теб с твоята нова родина.
    Щот много прекалихте и се самозабравихте.
    Аз даже подсказах че това е фантасмагория, но анди ме изтри.

С други думи - еФтина пропаганда за ефтини òра.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Че те Пиздостан за мирни цели нямат ракети.
      Те нямат и за военни цели, да напомня, че прочутия циркон е дело на союзмултфилм, като са използвали общодостъпни снимки на Х53 на Боинг.
      А на лъжите за онова торпедо само гросс може да съперничи. Е и някои други пиздотролове гледам,

Явно, не следиш нещата, кой какво и откога има. Или смяташ пиндосите за страхливци, шашкащи се от приказките за дядо Торбалан? Ами не, куражлии са...доде не опреножът в кокала. Пъ от торпедото, що да се стряскат? Ако нещо стане, бързо ще е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нищо лично Факи,говоря какво ще се случи ако се продължи да се нагнетява напрежение в Източна Европа и аз и ти всички по ред на
        на номерата.
        Този е в Щатите, но призовава да инсталираме (използва мн. число, първи род) тука, в България, американски ракети. Та дано ние станем цел на Русия, а не той в новата си родина.
        "Дайте да дадем", вика, ама си стои надалеч.

Уви, бедни ми Имхотепик!.. Ракетите и торпедата на Путин вече са нацелени именно към теб с твоята нова родина.
        Щот много прекалихте и се самозабравихте.

Коментар

• Питам те как ще спреш нещо което се движи с 27 пъти скоростта на звука и е въоражено с ядрен заряд......докато мигнеш и си се озъбил.

Коментар

Абе анди, ми не четеш ли че ме заплашва с убийство този?
            ИнтересноИ какво очаквате?
            Нищо лично Факи,говоря какво ще се случи ако се продължи да се нагнетява напрежение в Източна Европа и аз и ти всички по ред на
            на номерата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              За него съм спокоен Но на тебе като ти дойде канцера ще го усетиш, без медицинска система на територията ти
              Вие във Франция сте толкова психясали,че не виждате заплахата в собствената си къща а сте тръгнали света да оправяте.Нищо чудно това което
              българите го живаха цели 500 г вие да го преживеете в следващите 500 г.

Коментар

• Абе анди, ми не четеш ли че ме заплашва с убийство този?
                ИнтересноИ какво очаквате?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	53378582_2308873449123322_2416961617116790784_n.jpg
Views:	1
Size:	48.9 КБ
ID:	3447949

Из козяшките сънища.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Те нямат и за военни цели, да напомня, че прочутия циркон е дело на союзмултфилм, като са използвали общодостъпни снимки на Х53 на Боинг.
                    А на лъжите за онова торпедо само гросс може да съперничи. Е и някои други пиздотролове гледам,

Не страуйся бе,няма да усетеш нищо.Докато мигнеш и си пред портите Господни,амин.Пък случайно ако оцелееш ще се мъчиш като куче и
                    ще искаш да си умрял.

Коментар

Почитател съм на Илон Мъск и казвам "Браво!"

И е много по-добре усилията и ракетите да се прилагат за мирни цели, а не за дразнене на руската мечка.

Вие там на Запад не разбирате, че руснакът има много по-малко за губене и, съответно, е много по-твърд и жесток от вас, разглезените дечица.

Коментар

• Скандал с наследничката на Меркел в ХДС заради шега с тоалетните за третия пол

Тоалетните за трети пол "са за мъже, които още не знаят дали трябва да седят, или да са изправени, докато пикаят", заяви тя в сатирична реч, част от карнавалните празненства.

Коментар

• Почитател съм на Илон Мъск и казвам "Браво!"

И е много по-добре усилията и ракетите да се прилагат за мирни цели, а не за дразнене на руската мечка.

Вие там на Запад не разбирате, че руснакът има много по-малко за губене и, съответно, е много по-твърд и жесток от вас, разглезените дечица.

Коментар

Лека нощ на всички в Щатите!
                            Космическата капсула „Дракон“ на американската частна космическа компания „Спейс Екс“
                            успешно и автономно се скачи с Международната космическа станция

Астронавтите на борда на МКС наблюдаваха скачването на камери с висока резолюция, за да се уверят, че процедурата върви по план и ако нещо се обърка, да могат да се намесят. До това не се стигна.

Процедурата е нова, тъй като изпращаните досега до МКС товарни кораби, трябваше да бъдат хванати от роботизирана ръка и изтеглени от нея на позиция. Те нямат прецизното оборудване да го направят сами.

Коментар

• Океанските крайбрежия на САЩ вече не са полезно место за живеене.
                              Путин им обеща стомегатонното ядрено торпедо със свръхзвуково придвижване под водата, а и онези десетмахови ядрени ракети, които при руснаците летят, а американците имат само на картонен макет.

Разчу се едно изпълнение на руски хор в Исакиевската катдрала в Петербург, в което на американците са обещава ядрен удар.
                              https://www.themoscowtimes.com/2019/...thedral-a64623

Това, което не знаете, е, че има много по-известна подобна песничка - всеки руснак я знае - която е много по-подходяща по смисъла.

Това е текстова пародия на песничка за дружбата от детското анимационно филмче за Чебурашка - "Голубой вагон".
                              https://m.youtube.com/watch?v=oxkuahpZ2dg

На вниманието на нашите американски и европейски приятели:

#Х5дм #Л4цдм (#Д4цдм)

Медленно ракеты уплывают вдаль,
                              Встречи с ними ты уже не жди.
                              И, хотя Америку немного жаль,
                              Лучшее, конечно, впереди.

Припев:
                              Скатертью, скатертью
                              Хлор-циан стелется
                              И забирается под противогаз,
                              Каждому, каждому
                              В лучшее верится,
                              Падает, падает ядерный фугас.

Может, мы обидели кого-то зря,
                              Сбросив чуть побольше мегатонн.
                              Но теперь горит и плавится земля
                              Там где был когда-то Вашингтон.

Припев.

Ядерный грибок стоит, качается,
                              Степень радиации растёт.
                              Ах, зачем же эта жизнь кончается,
                              Вот бы нам пожить ещё чуток.

Припев.

Уничтожим основные нации,
                              Нет, не будет больше слова "сэр".
                              На планете с милым именем "Земля"
                              Будет процветать СССР.

Руските хакери са най-бързи, казват от MIT:
                              https://www.technologyreview.com/the...korean-groups/

Russia: 18 minutes and 49 seconds
                              North Korea: 2 hours and 20 minutes
                              China: 4 hours
                              Iran: 5 hours and 9 minutes
                              Organized criminal groups: 9 hours and 42 minutes

За 19 минути са дошли при Клинтъница, например (или Импотех), взели/направили - и си отишли.

Лека нощ на всички в Щатите!

Коментар

• Слава не влиза в конфликт с почит... Слава ми се струва по подходяща дума, защото отново срещу Русия е цяла Европа. Победата във войната се държи на косъм нееднократно, но както добре знаем Господ Бог е в случайностите, когато не виждаш изход и се случва нещо, за което нямаш обяснение

Коментар

Working...
                                X