IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение

И моята е рускиня!

А твоята?
    франсе , и той и целия му род са таквизи
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ти баш като един Волтер същий го даваш, май?!

Преди повече от месец му предложих да сподели подробности за новия френско-германски договор, което щеше да бъде смислено и полезно занимание.
      Вместо това в главата му само поезди и чемодани.
      А норугаването на национални символи е протовоконституционно, а и има специален закон с тежки санкции.
      Хер, забравяш, че барабона го прави по задължение.

Ния го правим за собствено удоволствие.

Коментар

• За всяка свобода или право трябва борба.
        Не чакайте някой да ви я даде - не е възможно, щото нито той ще ви я даде, нито ще е свобода, ако некой ви я е дал.

"В борбата ще добиеш правото си".

Коментар

• Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение

Против съм да спират на барабона начина на изрязяване.
          Бих се борил за неговото право на израз, както и за моето.
          Щото свободата на израза е важна.

Начев,
          барабончето отдавна е омръзнало с неговите цветове. Остави го да продължава да се излага.
          Ти баш като един Волтер същий го даваш, май?!

Преди повече от месец му предложих да сподели подробности за новия френско-германски договор, което щеше да бъде смислено и полезно занимание.
          Вместо това в главата му само поезди и чемодани.
          А норугаването на национални символи е протовоконституционно, а и има специален закон с тежки санкции.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

А дано модераторите удържат на думата си..
            Новият регламент остана неизяснен в детайлите. Което пък ме кара да съм убеден, че ще има и нови жертви, включително свидни такива.

Нормално е в края на крайщата. Кой би писал и въвеждал правила (едностранно), които го ограничават и спъват. Естествено е другото състояние - въвеждаш правила, които ти развързват ръцете максимално и дават възможност да с е действа свободно, дори по целесъобразност.
            Да вземат и да ни налупат тиквите и да се свършва тази мъка. Последните действия на бойковците и сарайските им ортаци показват, че борсата си отива окончателно и престоят тук започва леееко да става безпредметен.

Тъжно е все пак, дори в тема политика има огромни пространства за просветителство и дебат, ама в нечии чутури отвъд поездите и вокзалите е пълна тъма.
            Интересно е, че точно от Франция идат настоятелни сигнали (всъщност не е чак толкова странно, защото Германия е победена страна, а и се намира пред избори), че за всички нас в Европа предстоят драматични избори и решения, които вероятно ще дефинират нова среда за поне поколение напред.

Бях се засилил днес да напиша нещо важно, съпроводено от няколко видеа, но ... след кратък размисъл махнах с ръка.
            Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

А дано модераторите удържат на думата си.
              Този е модераторско куче.
              Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:27.

Коментар

И ... тишина, не ти ли направи впечатление, че вече тук е тихо и кротко?!
                Дори Барбалона спря боичките. Напомням: синьо за ангелите и червено за сатаната.
                Против съм да спират на барабона начина на изрязяване.
                Бих се борил за неговото право на израз, както и за моето.
                Щото свободата на израза е важна.

Начев,
                барабончето отдавна е омръзнало с неговите цветове. Остави го да продължава да се излага.

Коментар

Не бери грижа! Модераторите хванаха дамара и дневното кротко чуруликане вече не върви. Според новите правила, нощното ръмжане и рев на всякакъв род хищници се санкционира без предупреждение. Опитах лукаво да подразбера, какво модераторите разбират под "нощ", ама те се правят на две е половина. Целта е ясна - сутрин рано, в някакъв неназован и подвижен момент се извършва проверка и изловените веднага биват пращани в одиночките.

Дори Барбалона спря боичките. Напомням: синьо за ангелите и червено за сатаната.
                  А дано модераторите удържат на думата си.
                  Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Точно това ме притеснява, за да не чурулика или е спечелила домашната война, или е хванала тигана и се цели в главата
                    По възможност с масивно, тежко, неколкопластово, капосуловано дъно, с остър ръб.
                    Е-е, това е истинската и тежка война!
                    Имам подозрения, че героизмът тук може да е право пропорционален на загубените битки у дома.
                    Мен примерно редовно си ме побийват, та гледам да взема тук малко виртуален реванш

Коментар

Точно това ме притеснява, за да не чурулика или е спечелила домашната война, или е хванала тигана и се цели в главата

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ясно кои са налазили форума в последните години
                        Не бери грижа! Модераторите хванаха дамара и дневното кротко чуруликане вече не върви. Според новите правила, нощното ръмжане и рев на всякакъв род хищници се санкционира без предупреждение. Опитах лукаво да подразбера, какво модераторите разбират под "нощ", ама те се правят на две е половина. Целта е ясна - сутрин рано, в някакъв неназован и подвижен момент се извършва проверка и изловените веднага биват пращани в одиночките.

Коментар

Те през деня кротко чуруликат
                          Ясно кои са налазили форума в последните години

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            • Елена Йончева: майка Лариса рускиня
                            • Сергей Станишев - майка Мухина рускиня
                            • Иво Христов - жена Лингорова рускиня
                            • Марешки, Домусчиев, Кирил Йорданов - жена рускиня
                            И моята е рускиня!

А твоята?
                            Last edited by Джон Бийст; 18.03.2019, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

И какво да правим като имат жени рускини, в българия има и други които са женени за чужденки, да ги обесим ли, монката паситу какво ще го правим
                              Те през деня кротко чуруликат, ама вечер под юрганя се превръщат в хищници и най-вече путински агенти.

Аз н е знам защо замеси Монката в тази приказка. Може пък и да ги познаваш с Герганка и да знаеш нещо кухненско - да не би пък там той да играе булката.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                • Елена Йончева: майка Лариса рускиня
                                • Сергей Станишев - майка Мухина рускиня
                                • Иво Христов - жена Лингорова рускиня
                                • Марешки, Домусчиев, Кирил Йорданов - жена рускиня
                                И какво да правим като имат жени рускини, в българия има и други които са женени за чужденки, да ги обесим ли, монката паситу какво ще го правим

Коментар

Working...
                                X