Първоначално изпратено от Джон Бийст
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ти баш като един Волтер същий го даваш, май?!
Преди повече от месец му предложих да сподели подробности за новия френско-германски договор, което щеше да бъде смислено и полезно занимание.
Вместо това в главата му само поезди и чемодани.
А норугаването на национални символи е протовоконституционно, а и има специален закон с тежки санкции.
Ния го правим за собствено удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение
Против съм да спират на барабона начина на изрязяване.
Бих се борил за неговото право на израз, както и за моето.
Щото свободата на израза е важна.
Начев,
барабончето отдавна е омръзнало с неговите цветове. Остави го да продължава да се излага.
Преди повече от месец му предложих да сподели подробности за новия френско-германски договор, което щеше да бъде смислено и полезно занимание.
Вместо това в главата му само поезди и чемодани.
А норугаването на национални символи е протовоконституционно, а и има специален закон с тежки санкции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А дано модераторите удържат на думата си..
Нормално е в края на крайщата. Кой би писал и въвеждал правила (едностранно), които го ограничават и спъват. Естествено е другото състояние - въвеждаш правила, които ти развързват ръцете максимално и дават възможност да с е действа свободно, дори по целесъобразност.
Да вземат и да ни налупат тиквите и да се свършва тази мъка. Последните действия на бойковците и сарайските им ортаци показват, че борсата си отива окончателно и престоят тук започва леееко да става безпредметен.
Тъжно е все пак, дори в тема политика има огромни пространства за просветителство и дебат, ама в нечии чутури отвъд поездите и вокзалите е пълна тъма.
Интересно е, че точно от Франция идат настоятелни сигнали (всъщност не е чак толкова странно, защото Германия е победена страна, а и се намира пред избори), че за всички нас в Европа предстоят драматични избори и решения, които вероятно ще дефинират нова среда за поне поколение напред.
Бях се засилил днес да напиша нещо важно, съпроводено от няколко видеа, но ... след кратък размисъл махнах с ръка.
Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А дано модераторите удържат на думата си.Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеИ ... тишина, не ти ли направи впечатление, че вече тук е тихо и кротко?!
Дори Барбалона спря боичките. Напомням: синьо за ангелите и червено за сатаната.
Бих се борил за неговото право на израз, както и за моето.
Щото свободата на израза е важна.
Начев,
барабончето отдавна е омръзнало с неговите цветове. Остави го да продължава да се излага.
Коментар
-
Не бери грижа! Модераторите хванаха дамара и дневното кротко чуруликане вече не върви. Според новите правила, нощното ръмжане и рев на всякакъв род хищници се санкционира без предупреждение. Опитах лукаво да подразбера, какво модераторите разбират под "нощ", ама те се правят на две е половина. Целта е ясна - сутрин рано, в някакъв неназован и подвижен момент се извършва проверка и изловените веднага биват пращани в одиночките.
И ... тишина, не ти ли направи впечатление, че вече тук е тихо и кротко?!
Дори Барбалона спря боичките. Напомням: синьо за ангелите и червено за сатаната.Last edited by X_Y; 18.03.2019, 17:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Точно това ме притеснява, за да не чурулика или е спечелила домашната война, или е хванала тигана и се цели в главата
Е-е, това е истинската и тежка война!
Имам подозрения, че героизмът тук може да е право пропорционален на загубените битки у дома.
Мен примерно редовно си ме побийват, та гледам да взема тук малко виртуален реванш
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ясно кои са налазили форума в последните години
Дори Барбалона спря боичките. Напомням: синьо за ангелите и червено за сатаната.
- 1 like
Коментар
-
Те през деня кротко чуруликат
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Елена Йончева: майка Лариса рускиня
- Сергей Станишев - майка Мухина рускиня
- Иво Христов - жена Лингорова рускиня
- Марешки, Домусчиев, Кирил Йорданов - жена рускиня
А твоята?Last edited by Джон Бийст; 18.03.2019, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И какво да правим като имат жени рускини, в българия има и други които са женени за чужденки, да ги обесим ли, монката паситу какво ще го правим
Аз н е знам защо замеси Монката в тази приказка. Може пък и да ги познаваш с Герганка и да знаеш нещо кухненско - да не би пък там той да играе булката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[IMG]- Елена Йончева: майка Лариса рускиня
- Сергей Станишев - майка Мухина рускиня
- Иво Христов - жена Лингорова рускиня
- Марешки, Домусчиев, Кирил Йорданов - жена рускиня
Коментар
Коментар