Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти си известен с това да се отмяташ.След време ще кажеш и същото за Белене....гугъл професоре
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз не съм твърдял нищо.
А защо единия ток по-скъп не знам.
Единственото което твърдя е че токът от АЕЦ Белене ще е непродаваем щото много скъпо.
Ако имаше изгода за България от Белене, още серГейко щеше да подпише.
Но друго гледам - енергийната сигурност на България се саботира от всички управляващи в полза на любимата ви държава.
Затова и токът ще е скъп, и бензина, и газта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Остави Турците и Руснаците , там ще говорим кат минат 2-3 години.
Обясни ми моля като изявен енергиен специалист защо тока на свободния пазар е по скъп от регулирания ?
Нали стана както искахте , няма АЕЦ , има ВЕИ ?
Нали щяха да текат реки от мед и масло според твърденията ви от преди 2-3 години ако не сторим Белене а строим ВЕИ - та ?
Дай тук повече обяснения че вече мина времето и се видя несъстоятелността на тезите ви !
Щото е лесно да лаеш месечината в бъдеще време......ама тук бъдещето стана минало и БГ бизнеса е силно прецакан от всичките соросойди дето ни убеждавахте в разни неща
А защо единия ток по-скъп не знам.
Единственото което твърдя е че токът от АЕЦ Белене ще е непродаваем щото много скъпо.
Ако имаше изгода за България от Белене, още серГейко щеше да подпише.
Но друго гледам - енергийната сигурност на България се саботира от всички управляващи в полза на любимата ви държава.
Затова и токът ще е скъп, и бензина, и газта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ те са купували ефтино през зимата, за първото тримесечие става въпрос...
Обясни ми моля като изявен енергиен специалист защо тока на свободния пазар е по скъп от регулирания ?
Нали стана както искахте , няма АЕЦ , има ВЕИ ?
Нали щяха да текат реки от мед и масло според твърденията ви от преди 2-3 години ако не сторим Белене а строим ВЕИ - та ?
Дай тук повече обяснения че вече мина времето и се видя несъстоятелността на тезите ви !
Щото е лесно да лаеш месечината в бъдеще време......ама тук бъдещето стана минало и БГ бизнеса е силно прецакан от всичките соросойди дето ни убеждавахте в разни нещаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение....
Ми ся няма ли някой да пусне една картинка как ватния газ е по-ефтин, за да покаже как турците са се минали?
... Вате? Марков?
Газа по тръба е с постоянно налягане, постоянна доставка и относително константна цена.
ЛНГ таза е силно подвластен на конюктурата летните месеци има излишък цената е ниска, зимните месеци има недостиг цената е висока.
Та от конюктурата за един - два месеца е пълна глупост да си правиш изводи.....ако искаш сериозен дебат по въпроса нека минат една - две години да разполагаме със сериозна статистика ....
Ако ша го караш на партийни лозунги продължавай по въпроса....
п.п.
Само дето и там ще стане като с свободния пазар на Ел.енергия.....помня ви тук като ни обяснявахте как тока ще е почти без пари от ВЕИ-тата и АЕЦ не ни трябвало ама хич . Само дето аз в момента купувам ток на свободния пазар за предприятието си на цена по скъпа от регулираната ......
Що мълчите по темата ? Нали ток имаше в излишък , нали не ни трябваха нови мощности и все в тоя ред соросойдни глупости измъдрени на принципа не на икономическа логика а на партиини пристрастияНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Ятаган в спину... Ета не бъйло в спину... И не бъйло ятаган...
Пока «Газпром» достраивает стоивший 7 млрд долларов трубопровод «Турецкий поток», Турция стремительно сокращает закупки российского газа.
По итогам первого квартала 2019 года Россия впервые в истории проиграла конкуренцию на турецком рынке сжиженному природному газу из США, Катара, Алжира и других стран.
Общий объем закупок российского газа турецкими клиентами, включая государственную Botas и независимых операторов, рухнул практически вдвое и составил около 4,4 млрд млрд кубометров...
В феврале разрыв сохранился: закупки у «Газпрома» рухнули еще на треть, до 1,214 млрд кубометров. В виде СПГ было приобретено 1,693 млрд кубов.
Его ключевыми поставщиками стали США, Алжир, Катар, Египет, Нигерию, Тринидад и Тобаго и Ангола. Кроме того, сжиженный газ закупался во Франции и Испании, которые на фоне теплой зимы реэкспортировали лишние объемы...
....
Ми ся няма ли някой да пусне една картинка как ватния газ е по-ефтин, за да покаже как турците са се минали?
... Вате? Марков?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНема лошо тръмпето да води америка към Голодомор,ама какво сме виновни ние дребаците от европа,че не произвеждаме нищо и разчитаме само на дребен китайски внос!
Оттук насетне и най-евтините кюлоти и кондури ще са с цена все едно са дошли пеша от Луната!
А чайниците (както и руснаците) са си самодостатъчни....Само с едно "елементарно" чакане могат да докарат до канибализъм задокеанското простолюдие.
Коментар
-
я вече я сделаха .....
Остава да преценим дали са прави.
Така както гледам... ще излезнат накрая прави. Гмежта си е гмеж, толкоз, какво пък.
https://m.youtube.com/watch?v=KRAeOXvGpUY
Коментар
-
Нема лошо тръмпето да води америка към Голодомор,ама какво сме виновни ние дребаците от европа,че не произвеждаме нищо и разчитаме само на дребен китайски внос!
Оттук насетне и най-евтините кюлоти и кондури ще са с цена все едно са дошли пеша от Луната!
А чайниците (както и руснаците) са си самодостатъчни....Само с едно "елементарно" чакане могат да докарат до канибализъм задокеанското простолюдие.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
чакай малко бе....сега от козяк я правят страницата...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Защо не си пуснал изображението като линк, където би трябвало да са го пуснали тези русофили, ами е от сайт за анонимно постване на изображения?
Фейк?
Дай, моля, страницата, където би трябвало да е.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Ето бе, Пешо, твоите побратими русофилите размахват тоя байрак,
и както винаги не са коректни,
търсят само интриги и скандали
Фейк?
Дай, моля, страницата, където би трябвало да е.
Коментар
Коментар