If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гърците винаги ще бъдат по-добре от нас защото самите гърци са взели страха на своите управници а нашият народ търпи като
куче всякакви боклуци да се гаврят с него.
Само изперкалите атакисти ,като вас,празнуват заробването на родината от азиатските орки! То е все едно да си правиш сам панихида! Имало едно време племе,което празнувало смърта,а не раждането,че и вие! Лошото е,че и не разбирате,откъде ви е дошло,сега БГ да е най-бедната и умираща нация!!
Моля ти се да обясниш колко е било добре при падишаха да живее бг раята. И как гадните руснаци взели че победили във войната и от тогава мъка. А бе имате ли в канада джамии, ходи ли днес да удариш челото 5-6 пъти
Ако на канадците приложиш такъв експеримент какъвто стана при нас след 1989 г ще стане гражданска война а нашият глупав народ
изтърпя най-антисоциален експеримент на англо-саксите и ей го резултата.
Само изперкалите атакисти ,като вас,празнуват заробването на родината от азиатските орки! То е все едно да си правиш сам панихида! Имало едно време племе,което празнувало смърта,а не раждането,че и вие! Лошото е,че и не разбирате,откъде ви е дошло,сега БГ да е най-бедната и умираща нация!!
От каубойската перестройка,плана Ран-ЪТ който наште амсалаци изпълниха със запетайките.Много им
харесва на някой нашата територия ама изключително много.
Гледам, гледам и никой днес не се поздравява с двойният празник, само марков, майната и аз май го споменахме, но нито барби, нито факи, нито канадския пенционер казват че днес имали двоен празник- можели вече да си купят хем банани, хем портокали на днешният ден
А те празнуван мълчаливо да не ми спрат надниците от козяк ако ги надушат ....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Гледам, гледам и никой днес не се поздравява с двойният празник, само марков, майната и аз май го споменахме, но нито барби, нито факи, нито канадския пенционер казват че днес имали двоен празник- можели вече да си купят хем банани, хем портокали на днешният ден
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват....
Когато срещнех някой възрастен, който ми се струваше, че разбира малко повече, аз го проверявах с рисунката си номер 1, която бях запазил. Исках да зная дали той наистина е способен да разбира. Но всякога ми се отговаряше: „Това е шапка“. Тогава аз не му приказвах нито за змии боа, нито за девствени гори, нито за звезди. Приспособявах се към него. Приказвах му за бридж, за голф, за политика и за вратовръзки. И възрастният биваше много доволен, че се е запознал със също такъв разсъдителен човек.
Екзюпери- Малкия принц
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Ха-ха пак непозна, няма опорки от запад има само опорки от северо-изток от тАвариш Решетников!
А това че сталин е настоявал за бомбардировките над България е известно отдавна. Нямамнамерение да правя литерурна справка на шепа злонамерени мурзилофили!
Без да се заяждам, но колко бомби са паднали и с колко самолета са донесени, не познавам точно историята но май 1-2 бомби падат от един самолет. Ако не е така може ли да сравниш бомбардировките на съюзниците над софия с тези над добрич като интензивност и сила
Просто не съм чел новите опорки на козяк за разлика от теб.
Ако не беше СССР края на ВСВ за България щеше да е ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА , което не ви изнася на полит коректните тези...
Ха-ха пак непозна, няма опорки от запад има само опорки от северо-изток от тАвариш Решетников!
А това че сталин е настоявал за бомбардировките над България е известно отдавна. Нямамнамерение да правя литерурна справка на шепа злонамерени мурзилофили!
През 1941 година Втората световна война е в разгара си. Цяла Европа ехти от картечен и артилерийски огън. В България обаче е спокойно. Въпреки че, заради плана „Марита“ сме принудени да застанем на страната на Хитлер, цар Борис III успява да предотврати кръвопролитията. Дипломатичният му подход успява да върне без кръв в пределите на България заграбената от Румъния Южна Добруджа. А бомбардировките на съюзниците са в бъдещето - „символичната война“ ще стане факт чак в края на годината.
Само че на датата, на която според историците СССР е подло изненадан в гръб, се случва нещо изненадващо за България. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация. За щастие жертви няма, но населението, което чувства руския народ за най-близък е озадачено. За втори път в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от държавата, която счита за своя освободителка.
Важен момент е посоченият по-горе, че България и СССР не се намират в състояние на война – това ще стане чак на 05 септември 1944. Т.е. бомбардировките са съвсем ненужна и необоснована агресия срещу мирна и добронамерена към Съветския съюз държава.
Хайде още малко, но не за любимия Путин, а за европата
Германия дава над 760 милиона евро за американските военни За последните седем години германското правителство е изразходвало над 760 милиона евро за поддръжката на американския контингент в страната. Освен друго, част от парите са отишли за пенсии на бившите служители и за експлоатацията на земи и сгради. Още сто милиона евро са били вложени в строителството на американски бази. От 480-те милиона евро, отделени от правителството между 2012-а и 2019-а година за строителството на разположените в Германия военни обекти на партньори от НАТО, почти всички средства са били за обекти на Съединените щати. Американският контингент в Германия е най-големият в Европа Германия е неотделима част от отбранителната стратегия на САЩ по време на Втората световна война, когато американците заедно със своите съюзници - Великобритания, Франция и СССР - разделят страната на окупационни зони и ги управляват в продължение на десет години. През 1955-а Германия е приета в НАТО, паралелно окупационният режим е отменен и държавният суверенитет е възстановен. Сключеното тогава Парижко споразумение, което регламентира разположението на войски на НАТО на територията на Германия, е в сила и до днес. През 1990-а в Германия има около 400 000 чуждестранни войници, половината от които - американци. По-късно броят на американските войски в страната е рязко намален. Това се обяснява както с падането на Берлинската стена и края на Студената война, така и с появата на нови конфликти в други региони на планетата - например началото на първата война в Персийския залив.
За 7 години 760 милиона евро, имало 400000 войника в германия, я ми кажи колко руски/ съветски войника е имало по време на съветската окупация след 1944г в Бг, че не си спомням
Тръмп е по-маловажен от Путин за българия
Ти по-добре ни обясни, защо болшинството от хипотетичните 95%, които са за Путин, са гласували за опозицията "Кандидаты от оппозиции победили в 20 из 45 округов Москвы"
Амиииииииии по маловажен е тръмпеску за теб, но не и за държавата- има ли някаква официална статистика колко пари се раздават от руснаците в бг и колко от козяк. За козяк се знае че има програма за бг, отделно А за Б. За руснаците май нищо не се знае. Така че...... там е вятър и мъгла под шапката ти. Кой къде е победил не ме интересува. Ако ти се интересуваш от путин, не разбирам защо пишеш тук- има сигурно достатъчно руски форуми, може да се упражняваш там
Пуснах ти линк- 5,2 милиона трябва да плати военното министерство заради складовете на говедарите, колко милиона трябва да плати заради руснаците. Платихме 2 милиарда за самолети които трябва да дойдат от хипотетичен завод- я камилата, я камиларя. Колко платихме на руснаците и за какво- доставено ли е или предстои да бъде сега измислено и незнайно кога доставено
И за да върнем темата на българска вълна България трябва да замести над $5 млн. за "Ново село", Тръмп ги насочи към стената с Мексико
Тръмп е по-маловажен от Путин за българия
Ти по-добре ни обясни, защо болшинството от хипотетичните 95%, които са за Путин, са гласували за опозицията "Кандидаты от оппозиции победили в 20 из 45 округов Москвы"
Коментар