IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=wvsdTwYTahE

Гледайте около 11 минута- най бързо загубеното дело в българия откакто съществува като държава

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аре пак глупости и евтини манипулации.

Идеята на резервите на ЦБ не е краткосрочна спекулация. Идеята е поддържане на дългосрочна обезпеченост на собствената валута с други активи.
      Обикновено активите са диверсифицирани именно за да се избегнат краткосрочни конюктурни влияния.

Още по-голяма час от активите им са в злато ...а златото поскъпна бая през 2019 ! Нещо да кажеш по въпроса дали пък положителната разлика от златото не е значително по-голяма от отрицателната курсова разлика от Юана ???

И за да те успокоя окончателно , да те светна за ръста на доларовата оценка на резервите на Руската ЦБ през 2019 :

на 04,01,2019 резервите са били 468,50 милиарда долара.

на 27,09,2019 резервите са били 531,80 милиарда долара.
      Бе защо не си държат рубли само и злато?
      А и със злато може да купиш нещо само от друга държава. Я виж мъдурко кво прави, долари му трябват, за долари продава златото. Не е толкова прос да иска рембимби.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Я колко текст се написа, защото не беше пуснат един линк.

Е, ако ваневски му се дуе - да се дуе, толкоз му възможностите, таквиз му интересите.

Интелигентният би просто пуснал линка. Но Ваневски, като всяко инфантилно същество, приравнява другите към себе си (а обратното би му било полезно) и просто не разбира, че не всички висят денонощно на пост във форума като него, и не всички четат/помнят постовете му мот а мо, като него.

Начев, гмежта, освен че изпростя напълно, става все по-инфантилна, детска, съдбовно неразвита, обект на уважение по-ниско, отколкото давам на шимпанзе.
        То понеже все умници като вас останаха, та България е цъфнала и вързала.

Last edited by Имхотеп; 03.10.2019, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Има една класическа унизителна ситуация!
          Мрънкащо, смутено, нечленоразделно смутолевяне:

Закова ме ти, Ванкаааа! Смаза ме!
          Безмилостен си, пощада н езнаеш!

Ето на - и аз познах вкуса на срама!
          Канада няма посолство. представете си!
          Когато съм ходил там да си представя СВ за писане срещу заплащане, не съм разбрал, че влизам в безлично Консулство, въобразявал съм си, че съм важна персона, която приемат в ПОСОЛСТВО!
          Amiiiiiiiiii истината е че канада има консулство, а не посолство. Ако си кандидатствал за работа или нещо друго преди да кажем 20 години- е, тогава може да е било така. Всъщност мисля че след демокрацията премахнаха посолството и остана само консулство
          Консулство на Канада в София

HOME / БЪЛГАРИЯ / КОНСУЛСТВО НА КАНАДА В СОФИЯ България, Имиграция, Финанси и осигуряване
          7
          0

ул. Позитано, блок 3, ет.1, офис 4 , София 1000, България

Контакти :
          Тел. + 359-2-969-9710, факс: + 359-2-981-6081, email: general@canada-bg.org
          Last edited by v_tin; 03.10.2019, 16:42.

Коментар

Когато съм ходил там да си представя СВ за писане срещу заплащане, не съм разбрал, че влизам в безлично Консулство, въобразявал съм си, че съм важна персона, която приемат в ПОСОЛСТВО!
            На "Московска" е някакъв отдел на дипломатическо представитилство на Н.В. Елизабет Втора в някаква хибридизация с НАТО.
            Улицата е тежко барикадирана пред тази неясна сграда. Пред нея се веят Юниън Джек, флага на ЕССР и още некъф, не помня сега.
            Често пъти в недалечното минало некви наглосакси във военни униформи, позволили си в дискотеки надменност над нас, туземците, бяха и са били гонени от тези дискотеки до тази тежко охранявана сграда, от нас, туземците. Най-близката беше "Библиотеката" и те се навъдиха често да се явяват там, докато им стана ясно, че там не е за женчовци с неясни щения да властват в дискотеката.
            Смелост си придаваха с военните дрехи, но като им се изправеше едно момче-катил, по къси гащи и ръкави, един срещу пет, но готов на всичко - подвиваха опашчици, излизаха набързо от дискотеката, а ние ги следвахме бегом, смеейки се и свиркайки им. За две минути вече бяха под охраната на това здание.
            ​​​​​​
            ​​​​​​
            ​​​​​​
            Те са женчовци, смели само докато им пляснеш пред лицето... да не говорим за повече. Мъжки путки, като оня австралиец-убиец, когото БХК освободи от затвора наскоро.
            Last edited by R1a1; 03.10.2019, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Канада няма посолство в БГ

Ти пак по-рано от мен си погледнал компютър...

Все едно споря с радио....айде метла....

...айде метла....

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Барби, кажи му на мажната да прочете и това:

[I]За последние 12 месяцев юань обвалился на 14%, и накопленные убытки центробанка приближаются к 10 млрд долларов. Но признавать их регулятор не спешит.

Аре пак глупости и евтини манипулации.

Идеята на резервите на ЦБ не е краткосрочна спекулация. Идеята е поддържане на дългосрочна обезпеченост на собствената валута с други активи.
                Обикновено активите са диверсифицирани именно за да се избегнат краткосрочни конюктурни влияния.

Още по-голяма дял от активите им са в злато ...а златото поскъпна бая през 2019 ! Нещо да кажеш по въпроса дали пък положителната разлика от златото не е значително по-голяма от отрицателната курсова разлика от Юана ???

И за да те успокоя окончателно , да те светна за ръста на доларовата оценка на резервите на Руската ЦБ през 2019 :

на 04,01,2019 резервите са били 468,50 милиарда долара.

на 27,09,2019 резервите са били 531,80 милиарда долара.
                Last edited by markov; 03.10.2019, 16:56.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

ВиШ сЯ!
                  ..Първият компютър видях през една открехната врата след последния си държавен изпит, ама не съм сигурен дали беше Правец 8 или 16. Доста по-късно, на "преклонна" възраст започнах да ползвам мой персонален уред.
                  Тук дори няма политика, има биология.
                  ..аватарите на оперативните работници от Московска (канадското посолство) го давате джаста-праста.
                  Т...
                  Ето на, при конкретния ти пост все пак съм се зачел, че и любезна дума ти казах!

...
                  Канада няма посолство в БГ

Ти пак по-рано от мен си погледнал компютър...

Все едно споря с радио....айде метла....

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Пък ти се наду като къРЖел от гордост, че и тоягата Фанал!
                    Тъпо бе, Ванка!
                    Я колко текст се написа, защото не беше пуснат един линк.

Е, ако ваневски му се дуе - да се дуе, толкоз му възможностите, таквиз му интересите.

Интелигентният би просто пуснал линка. Но Ваневски, като всяко инфантилно същество, приравнява другите към себе си (а обратното би му било полезно) и просто не разбира, че не всички висят денонощно на пост във форума като него, и не всички четат/помнят постовете му мот а мо, като него.

Начев, гмежта, освен че изпростя напълно, става все по-инфантилна, детска, съдбовно неразвита, обект на уважение по-ниско, отколкото давам на шимпанзе.

Коментар

• ВиШ сЯ!
                      Ако искаш пак да взема брадвата и теслата, може да ти се реши въпросът във всеки един момент.
                      Хич не си труден за дялкане!
                      Във всеки твой ред има и сериозни основания и поводи.

За друго иде реч! Ти вече понатрупа стаж в темата и е подходящо да се предполага, че вече си направил съответните наблюдения, оценки и изводи. Включително политически такива!

Мислиш, че като ме одолняваш за скромните ми компютърни умения, имиджът ти расте ли! Нищо подобно. Винаги ясно и категорично съм заявявал, че в тази посока съм скромен и без претенции. Първият компютър видях през една открехната врата след последния си държавен изпит, ама не съм сигурен дали беше Правец 8 или 16. Доста по-късно, на "преклонна" възраст започнах да ползвам мой персонален уред.
                      Тук дори няма политика, има биология.

Придаваш си ненужна важност, не ми минава през ума да издирвам с търсачките части от твои постове. Имаш нетърпимия навик да представяш чужди текстове за свои. От Козяк в това отношение са по-коректни, ама вие - аватарите на оперативните работници от Московска (канадското посолство) го давате джаста-праста.
                      Това, че в твой предишен пост от вчера имало линк, няма връзка. Прескочил съм го като бърз влак. Как да не го прескочиш като от самолет личи, че постингът е гнусен. Поредната тралалайка като смахнатите измислици за наглосаксонското превъзходство и Магна-Харта, ама с обратен знак.
                      Обичайно при вашите постинги плъзгам поглед бързо из страниците и тихичко промърморвам под носа си: Боклук, боклук, не струва, болестна фиксация, изострена мениакално-депресивна фаза, откровена шизофрения.
                      Ето на, при конкретния ти пост все пак съм се зачел, че и любезна дума ти казах!

Пък ти се наду като къРЖел от гордост, че и тоягата Фанал!
                      Тъпо бе, Ванка!

Коментар

• Барби, кажи му на мажната да прочете и това:

За последние 12 месяцев юань обвалился на 14%, и накопленные убытки центробанка приближаются к 10 млрд долларов. Но признавать их регулятор не спешит.

Как следует из статистики ЦБ, каждый квартал он докупает все новые и новые порции юаней - так, чтобы в пересчете на доллары сумма оставалась примерно прежней (около 66-69 млрд).

Так, на июнь 2018 года ЦБ держал в юанях 67,3 млрд долларов (444 млрд юаней по курсу), на сентябрь-2018 уже 454 млрд юаней (66,2 млрд долларов по курсу), на декабрь - 460 млрд (67,2 млрд долларов), а за первый квартал добавил «в игру» еще 4,4 млрд юаней.

Так ЦБ усредняется против тренда, совершая классическую ошибку начинающего трейдера. Тренд для юаня тем временем направлен в одну сторону - вниз, предупреждает экономист ING по КНР Ирис Панг: до заключения полноценной торговой сделки с США еще далеко, экономика КНР замедляется, рост промышленности - на минимуме за десятилетие.

Ако не може да прочете повече от два реда, да помоли някой да му го разкаже.
                        Е начев например,

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Гордон об уникальной истории смерти Сталина,
                          которую очень полезно знать
                          Путину

Кажи му на мажната да прочете това:

​По данным Международного валютного фонда, с марта 2018 года по март текущего центробанки нарастили вложения в американскую на 211 млрд долларов, или 3,1% - до 6,742 трлн долларов.

Доля доллара в резервах действительно сократилась - с 62,79% до 61,86%. Однако произошло практически исключительно за счет России, которая вывела из американской валюты 90 млрд долларов (согласно данным ЦБ) и сократила ее долю в ЗВР с 43,7% до 23,6%.

Если бы Банк России оставил эти вложения нетронутыми, то общая сумма долларовых резервов центробанков мира составляла бы 6,832 трлн долларов, а доля американской валюты практически не изменилась бы - 62,7%.

​​​​​​

И прати много здраве на руските тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                            Владимир Путин: Спада глобалното доверие в американския долар

Използването на долара от Вашингтон като политически инструмент се проваля, тъй като все повече държави намаляват притежанието си на зелената валута и преминават към други валути в търговските договори, заяви в сряда руският президент Владимир Путин, цитиран от БНР.
                            Гордон об уникальной истории смерти Сталина,
                            которую очень полезно знать
                            Путину

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                              Формираната в началото на промените класа се оказа паразитна, изградена и живуща за сметка на обществото и държавата. На нея безкрайно й се иска да се интегрира в Европа, защото след като е опоскала собствената си страна, й е необходимо да паразитира върху някой друг. Но точно затова там не я искат. Не заради моралните оценки на извършеното от нея дотук, а поради неспособността й да произвежда ползи сега и в бъдеще. Основополагащата идея за европейска интеграция е, че всеки участник в нея допринася, поне с малко, за общия успех. Не може едните да създават, а другите само да се ползват от това.

https://www.youtube.com/watch?v=Eua9HVxqwHc.... след 16 минута

Вижте какво прогнози се дават в частност за България на задаващата се криза,за жалост
                              Основополагащата идея на европейската интеграция е създаването на условия, при които да престанем периодично да си пускаме кръв!
                              Без оглед на опонирането ми, постнатият текст е качествен и и скам да помоля да посочиш източник.
                              Ти притежаваш и авторски текстове, но този не е твой. Не е заяждане, просто искам да се запозная с повече текстове на този автор. Изказва близки размисли, включително скоро споделяни в някакво специфично сечение.

Постнатото видео също е ценно, но не заради, а въпреки посочения от теб акцент. Съотношението имиграция и емиграция не е тайна за никого.
                              Другото може да са анализи, хипотези, спекулации, но засяга далеч по-важни неща.
                              Препостнал съм в икономическа тема това видео. Споменах, че произходът е от друг колега в Политика. Не цитирах името ти, но ако настояваш, ще допълня.

Коментар

• Формираната в началото на промените класа се оказа паразитна, изградена и живуща за сметка на обществото и държавата. На нея безкрайно й се иска да се интегрира в Европа, защото след като е опоскала собствената си страна, й е необходимо да паразитира върху някой друг. Но точно затова там не я искат. Не заради моралните оценки на извършеното от нея дотук, а поради неспособността й да произвежда ползи сега и в бъдеще. Основополагащата идея за европейска интеграция е, че всеки участник в нея допринася, поне с малко, за общия успех. Не може едните да създават, а другите само да се ползват от това.

https://www.youtube.com/watch?v=Eua9HVxqwHc.... след 16 минута

Вижте какво прогнози се дават в частност за България на задаващата се криза,за жалост

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Working...
                                X