Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВ наше време не може да се вярва на нито една снимка, както и на нито един клип. Припомнете си филмите Терминатор или Аватар или който и да е фантастичен филм, в който всичко чак до последния пиксел е измислено (нарисувано).
Така че забравете за идеята, че тези снимки са някакво доказателство. Точно обратното - никакво доказателство не могат да бъдат. Със същия успех можеха да нарисуват ББ как плува в лавата на някой вулкан или как се къпе в течно разтопено злато в същата тази стая, а на спалнята как има камара от пачки, висока почти до тавана, и върху нея един мармот завива шоколада със станиол.
Така че престанете да се излагате, особено платените провокатори на форума, целта на които е да плюят всеки божи ден с лъжи и измислици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение....Малоумщина е да отричаш очевидни доказателства. Или си е чисто бойколизачество.
Така че забравете за идеята, че тези снимки са някакво доказателство. Точно обратното - никакво доказателство не могат да бъдат. Със същия успех можеха да нарисуват ББ как плува в лавата на някой вулкан или как се къпе в течно разтопено злато в същата тази стая, а на спалнята как има камара от пачки, висока почти до тавана, и върху нея един мармот завива шоколада със станиол.
Така че престанете да се излагате, особено платените провокатори на форума, целта на които е да плюят всеки божи ден с лъжи и измислици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Кое точно е глупост? Що не поясниш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Стига бе човек, това са пълни глупости. Ако накарам някое от децата ще направи по хубави снимки. Бива малоумщина, ама толкова не бива
Че Бойко дойде от ъндърграунда? Това ли е глупост? Че имаше обща фирма с Младен Михалев - Маджо, известен бандит?
Че участвашв във фирма, която е контрбандирала цигари? Това го има в документите.
Че Бойко ходеше с пистолет на кръста като кмет на столицата? И че сега пистолетът му стои на шкафчето до главата.
Или не ти харесва качеството на снимките? Ами не са правени от професионален фотограф....
или е трябвало на снимката Бойко да позира с пачките под мишница и кюлчетата злато в устата и ръцете.
Снимката на спящия Бойко е просто доказателство, че тези шкафчета са от неговата спалня. Очевидно е че снимките са правени в различно време и то когато стопанинът не е в стаята.
Малоумщина е да отричаш очевидни доказателства. Или си е чисто бойколизачество.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеПак попаднахме в световните новини! Президентът на БГ дебне премиера на БГ с дрон, подарен от Си Дзинпин!
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
https://e-vestnik.bg/32512/analiz-na...ZNAS8Ur8zMFF00 Анализ на снимките компромат за Борисов + увеличения
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто ги снимките.
g[/IMG]
Коментар
-
"Ще ми бъде орбазувана проверка"
eurocom.bg
Борисов: Радев ме следи с дрон, подариха му го от Китай
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Определено играта загрубя!
Имало и някакви снимки, не съм ги виждал, нещо не ми зарежда сайтът на афера, която уж ексклузивно разполагала.
Нито вярвам, нито не вярвам - пък и този източник по начало си е гнусноват.
Предпочитам да ида и да повърна някъде скришом.
По-късно или утре ще продължаваме да следим съсурването
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Без да имам доказателства съм убеден че тоя е записал Боката или по негова заповед е записан и неслучайно почнаха да се пускат записите.Да видим Бобокови какво са му подготвили.Боката е пътник утече у канало.Падне ли от власт го чака или куршум или съдбата на Божков и братя Галеви.Ще си плати за всичко тоя шопар
Имало и някакви снимки, не съм ги виждал, нещо не ми зарежда сайтът на афера, която уж ексклузивно разполагала.
Нито вярвам, нито не вярвам - пък и този източник по начало си е гнусноват.
Предпочитам да ида и да повърна някъде скришом.
По-късно или утре ще продължаваме да следим съсурването
Коментар
Коментар