IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами според мен не си запознат с проста система като телефоните....
    За Всеки район в софия откриваше телефонна централа с с даден начален номер двойката в Илинден , тройката в Надежда , 4 в подуене , 5 в Красно село , 7 в младост и т.н.
    Ами има телефонни указатели.....чувал ли си....
    Вземи един от 1987 или 88 и сложи 8 пред 21 и 22 и ще намериш около 40К полицай в западна софия ,добре че не сложи 23 че цял Люлин ...
    Знам че всеки район на София си имаше свои първи две цифри и искаш не искаш ти даваха номер с тях.
    Това не отменя възможноста, техническата възможност да се присвоят каквито искаш номера на някои телефони.
    Но наистина говоря най-общо, без конкретни знания.

Това което е факт обаче е казаното от мен долу че сред народа се говореше, че ченгетата обикновенно имат номера с 22 е това може би обяснява шесте двойки в номера на шопара Шиши.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Всичко това не е от вчера. Мизансценът много ми напомня за трагичната съдба на Апостола, когото всички лицемерно тачат и почитат едва ли не като превъплатен жив Бог, но практически не знаят нищо за него и за заветите му. Скоро имах повод да го цитирам пак и ми стана обидно за декларативното богоотношение към него, но гарнирано с брутална нищета на незнанието. Ще постна един кратък откъс от протокол от неговия разпит след залавянето му. Пореден разпит, проведен на на 9-ти януари 1873 година в София. Подробности ТУК

„ Въпрос:... били дадени предписания и той ги бил изпратен в Тракия, придружени от Сава Младенов. Разкажи какви бяха тия писма и кои бяха хората, които ги изпращаха?
      – Отговорът на Левски: В началото, откривайки на някои хора от Тракия комитетския въпрос, аз забелязах в тях предразположеност [към комитета]. Писах в Букурещ, а и те писали много пъти. Аз дадох инструкциите на Сава Младенов и Васил от Гложене да ги занесат в Ловеч и ги предадат по принадлежност. Някои от тях не приели, а някои дори скъсали, а може би са приели една малка част [от тях]. На всеки случай, желаният резултат не можа да се получи. Нашите българи желаят свободата, но я приемат, ако им се поднесе в къщите на тепсия.

– Въпрос: През [време на] тая си обиколка как намери настроението на народа и по какъв начин се приближи до всекиго?
      Начетените българи, които очакваха напредъка чрез просветата, намираха за опасно и неуместно искането на права с оръжие. Те бяха на мнение, че вместо да се прави това, напредъкът и просветата, [както] и тия работи, да се уредят чрез държавата, помощта на чужди народи да се избегне. По такъв начин те се държаха настрана от нашите комитетски работи. Обаче селяните, които са залагали тапиите си за сто гроша, които след няколко години ставаха хиляда [бяха на друго мнение]. Десетте кола сено, чрез услугата на мухтарите са били записвани от юшурджиите – петнадесет, десетте овце се записваха от бегликчиите – петнадесет. Тия селяни в такова тежко положение, когато им се говореше за какъвто и да е бунт, с надежда че ще се отърват от това зло, идваха накъдето ги теглехме. Това са моите впечатления.
      ...“

Има ли тук такива, които се разпознават? Че как не, половината тук още прехвърлят зърната на броеницата и чакат БХ да ги забележи и възнагради. Ще избегна отвратилни и обидни думи, но те си ги знаят. Не ви ща ни прозренията, ни „социалните“ възгледи, ни „политическите“ позиции.
      Геппаджии и техните поддръжници, Вие ст е срам и позор за децата си.

Не е важно да ми вярвате, аз съм никой. Чуйте какво говори пазарът! Нали заради него беше цялата работа. Не може да го игнорираме, защото той говори с години по достатъчно ясен и категоричен начин – още отпреди Ковид времето.

Знаково е, че сме в самия край на поредния (планов) период – или както му викат сега Седемгодишна бюджетна рамка. Приключва в края на 2020 г. И е за периода 2014 до 2020. Текат последните издихания, иде ред за равносметка. Последното ще е добър повод да се погледне, какво е свършила България в рамките на периода, включително да се направи преглед и обобщение за предоставените от страната средства в касата на ЕС и получените оттам под формата на програми. Бруто и нето. Това е една от старателно отбягваните тайни на държавата. Обобщена информация няма да намерите, истината е тъжна и грозна. А би било толкова лесно да има една постоянно обновяваща се таблица. Рано или късно тя неизбежно ще лъсне.

Скоро ни сполетя блага вест - „отпуснаха“ нови милЯрди от Брюксел. Не се оставяйте да ви залъгват, разговорът за управлението на новите милиарди може да започне едва след изясняването на цялостната картинка за старите.
      И после отново има изненадани, защо в нашата страна няма електронно правителство, и защо въпреки похарчените милиарди, отново трябва да се молиш на чиновници за информация или да се съдиш с тях по ЗДОИ, докато те те гледат с тренирани милиционерски погледи. Да си го знаете – опитното око веднага може да различи истинската и мотивирана национална програма от готвените на килограм планове на калинките, чиято основан цел е да се намерят начини за отклоняване на средства. Само нищи хора могат да с и мислят, че при днешните реалности си в състояние да караш с 200 онези тъпаци от Брюксел и европейските столици, пък онези въобще да не се усетят, че са карани. Те ще го поемат и с по-висока скорост, но само ако са включени в делбата н а парсата. Ако не ги хванат, там също обичат парите!

Водени от изцяло "принципни съображения и идеи", призовават за ред и закон и редовни избори през 2021 г. Отново година хвърлена всуе н а бунището на историята.
      Тъкмо около евентуални избори през идната пролет ще научите много нови и пределно любопитни неща.

Общонационален протестен митинг в София на 29 юли, сряда, 2020 г. В гр. София. 10.00 часа.
      Нейде из фейса вероятно има подробности, аз там не преда.

+ 111
      Никога " различните" не са приемани от обществото като " нормални"
      Квалификации и епитети всякакви по техен адрес може да се намерят. И най вече преживе.
      Примери всякакви като почнеш от Христос, Галилео, Джордано Бруно, Левски...
      Истината, обаче, е че те движат движат напред човечеството.
      Дядо Вазов го е казал-
      " Лудите, лудите- те да са живи!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение
        Мисля, че съм добре.
        Мисля също така, че не е голям технически проблем да присвоиш произволен домашен телефонен номер на телефон в произволна абонатна станция.

В чест на истината това за 22 беше народно наблюдение, нямам други доказателства.
        Ами според мен не си запознат с проста система като телефоните....
        За Всеки район в софия откриваше телефонна централа с с даден начален номер двойката в Илинден , тройката в Надежда , 4 в подуене , 5 в Красно село , 7 в младост и т.н.
        Ами има телефонни указатели.....чувал ли си....
        Вземи един от 1987 или 88 и сложи 8 пред 21 и 22 и ще намериш около 40К полицай в западна софия ,добре че не сложи 23 че цял Люлин ...

Коментар

Власта е слуга на народа и той съответно както иска така ще си сменя слугите, кеф му с директно уволнение на негодния кеф му с конкурс.

Думата министър е с корен в латинския език и в древния Рим това е бил слуга в дома, управляващ други слуги.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...82%D1%8A%D1%80
          Правилно разсъждаваш, само с едно малко допълнение - народът е избрал за свои представители 240 депутата в парламента, а не 240 терористи на площада, на които вождовете на протеста ежедневно им промиват мозъците и им раздават задачи къде да отидат, за да тероризират същия този народ. Усещаш ли къде е разликата?
          Last edited by Mateev; 28.07.2020, 16:25.

Коментар

.....Общонационален протестен митинг в София на 29 юли, сряда, 2020 г. В гр. София. 10.00 часа.
            Хем в София, хем общонационален - чуваш ли се какви смешки разправяш?

Аз пък обявявам общонационален митинг в Горно Нанадолнище, за да протестираме срещу намаляване на популацията на зелената еуглена. Оставка, оставка, оставка ......

Last edited by Mateev; 28.07.2020, 16:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Някои полуидиоти така и не разбраха, че власт се сменя само посредством ВСЕНАРОДНИ ИЗБОРИ или ВСЕНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ. Няма друг начин, колкото и да им се иска да има такъв. Няма как 1000 човека да ТЕРОРИЗИРАТ целия български народ и да се опитват да налагат сбърканото си мислене.

Разбирам там на площада да бяха излезли 100-200 хиляди човека, че да говорим за някакво народно недоволство. Да, ама това не е така. Последните дни със зор се събират 100-200 протестиращи, и това е твърдото ядро, на което му се плаща. За какви претенции въобще можете да говорите. Качвайте се на един самолет и вървете в Америка да трошите и обирате магазини, и не се сърдете, ако някой започне да стреля по вас.
              Власта е слуга на народа и той съответно както иска така ще си сменя слугите, кеф му с директно уволнение на негодния кеф му с конкурс.

Думата министър е с корен в латинския език и в древния Рим това е бил слуга в дома, управляващ други слуги.

Думата етимологически произлиза от латински и означава служител (в смисъл на обслужител), съответно първи служител на държавата
              https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...82%D1%8A%D1%80

Коментар

Всичко това не е от вчера. Мизансценът много ми напомня за трагичната съдба на Апостола, когото всички лицемерно тачат и почитат едва ли не като превъплатен жив Бог, но практически не знаят нищо за него и за заветите му. Скоро имах повод да го цитирам пак и ми стана обидно за декларативното богоотношение към него, но гарнирано с брутална нищета на незнанието. Ще постна един кратък откъс от протокол от неговия разпит след залавянето му. Пореден разпит, проведен на на 9-ти януари 1873 година в София. Подробности ТУК

„ Въпрос:... били дадени предписания и той ги бил изпратен в Тракия, придружени от Сава Младенов. Разкажи какви бяха тия писма и кои бяха хората, които ги изпращаха?
                – Отговорът на Левски: В началото, откривайки на някои хора от Тракия комитетския въпрос, аз забелязах в тях предразположеност [към комитета]. Писах в Букурещ, а и те писали много пъти. Аз дадох инструкциите на Сава Младенов и Васил от Гложене да ги занесат в Ловеч и ги предадат по принадлежност. Някои от тях не приели, а някои дори скъсали, а може би са приели една малка част [от тях]. На всеки случай, желаният резултат не можа да се получи. Нашите българи желаят свободата, но я приемат, ако им се поднесе в къщите на тепсия.

– Въпрос: През [време на] тая си обиколка как намери настроението на народа и по какъв начин се приближи до всекиго?
                Начетените българи, които очакваха напредъка чрез просветата, намираха за опасно и неуместно искането на права с оръжие. Те бяха на мнение, че вместо да се прави това, напредъкът и просветата, [както] и тия работи, да се уредят чрез държавата, помощта на чужди народи да се избегне. По такъв начин те се държаха настрана от нашите комитетски работи. Обаче селяните, които са залагали тапиите си за сто гроша, които след няколко години ставаха хиляда [бяха на друго мнение]. Десетте кола сено, чрез услугата на мухтарите са били записвани от юшурджиите – петнадесет, десетте овце се записваха от бегликчиите – петнадесет. Тия селяни в такова тежко положение, когато им се говореше за какъвто и да е бунт, с надежда че ще се отърват от това зло, идваха накъдето ги теглехме. Това са моите впечатления.
                ...“

Има ли тук такива, които се разпознават? Че как не, половината тук още прехвърлят зърната на броеницата и чакат БХ да ги забележи и възнагради. Ще избегна отвратилни и обидни думи, но те си ги знаят. Не ви ща ни прозренията, ни „социалните“ възгледи, ни „политическите“ позиции.

Не е важно да ми вярвате, аз съм никой. Чуйте какво говори пазарът! Нали заради него беше цялата работа. Не може да го игнорираме, защото той говори с години по достатъчно ясен и категоричен начин – още отпреди Ковид времето.

Знаково е, че сме в самия край на поредния (планов) период – или както му викат сега Седемгодишна бюджетна рамка. Приключва в края на 2020 г. И е за периода 2014 до 2020. Текат последните издихания, иде ред за равносметка. Последното ще е добър повод да се погледне, какво е свършила България в рамките на периода, включително да се направи преглед и обобщение за предоставените от страната средства в касата на ЕС и получените оттам под формата на програми. Бруто и нето. Това е една от старателно отбягваните тайни на държавата. Обобщена информация няма да намерите, истината е тъжна и грозна. А би било толкова лесно да има една постоянно обновяваща се таблица. Рано или късно тя неизбежно ще лъсне.

Скоро ни сполетя блага вест - „отпуснаха“ нови милЯрди от Брюксел. Не се оставяйте да ви залъгват, разговорът за управлението на новите милиарди може да започне едва след изясняването на цялостната картинка за старите.
                И после отново има изненадани, защо в нашата страна няма електронно правителство, и защо въпреки похарчените милиарди, отново трябва да се молиш на чиновници за информация или да се съдиш с тях по ЗДОИ, докато те те гледат с тренирани милиционерски погледи. Да си го знаете – опитното око веднага може да различи истинската и мотивирана национална програма от готвените на килограм планове на калинките, чиято основан цел е да се намерят начини за отклоняване на средства. Само нищи хора могат да с и мислят, че при днешните реалности си в състояние да караш с 200 онези тъпаци от Брюксел и европейските столици, пък онези въобще да не се усетят, че са карани. Те ще го поемат и с по-висока скорост, но само ако са включени в делбата н а парсата. Ако не ги хванат, там също обичат парите!

Водени от изцяло "принципни съображения и идеи", призовават за ред и закон и редовни избори през 2021 г. Отново година хвърлена всуе н а бунището на историята.
                Тъкмо около евентуални избори през идната пролет ще научите много нови и пределно любопитни неща.

Общонационален протестен митинг в София на 29 юли, сряда, 2020 г. В гр. София. 10.00 часа.

Да разбирам ли, че се изживяваш като нов АПОСТОЛ, който е единствения умен и начетен на фона на безграничната простотия на целия Български народ?

Знаеш ли, че за такива като тебе има заведения, където ги прибират всякакви Наполеоновци и прочее самозвани "величия"?

Коментар

• Някои полуидиоти така и не разбраха, че власт се сменя само посредством ВСЕНАРОДНИ ИЗБОРИ или ВСЕНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ. Няма друг начин, колкото и да им се иска да има такъв. Няма как 1000 човека да ТЕРОРИЗИРАТ целия български народ и да се опитват да налагат сбърканото си мислене.

Разбирам там на площада да бяха излезли 100-200 хиляди човека, че да говорим за някакво народно недоволство. Да, ама това не е така. Последните дни със зор се събират 100-200 протестиращи, и това е твърдото ядро, на което ДеБъ и сие му плаща. За какви претенции въобще можете да говорите. Качвайте се на един самолет и вървете в Америка да трошите и обирате магазини, и не се сърдете, ако някой започне да стреля по вас.
                  Last edited by Mateev; 28.07.2020, 16:12.

Коментар

• Всичко това не е от вчера. Мизансценът много ми напомня за трагичната съдба на Апостола, когото всички лицемерно тачат и почитат едва ли не като превъплатен жив Бог, но практически не знаят нищо за него и за заветите му. Скоро имах повод да го цитирам пак и ми стана обидно за декларативното богоотношение към него, но гарнирано с брутална нищета на незнанието. Ще постна един кратък откъс от протокол от неговия разпит след залавянето му. Пореден разпит, проведен на на 9-ти януари 1873 година в София. Подробности ТУК

...“

Last edited by nachev; 28.07.2020, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти добре ли си.....
                      Значи всички в Димитровски район са били милиционери ...Поредния ненормалник във Инвестора...
                      Което значи в Илинден са милиционери а в Красна поляна са старши милиционери
                      Мисля, че съм добре.
                      Мисля също така, че не е голям технически проблем да присвоиш произволен домашен телефонен номер на телефон в произволна абонатна станция.

В чест на истината това за 22 беше народно наблюдение, нямам други доказателства.

Коментар

Вече споделих с подробности – Великата Френска Революция е извършена от около 1000 човека, които с въодушевени възгласи превземат Бастилията и освобождават 7 затворника, които биват разглеждани като символ на жертвите на омразно и мракобесно управление. Оказава се, обаче, че 4-ма са криминални, 2 -ма са такива с някакви ментални отклонения, един е с неустановена категорично самоличност.

Ето това е едно дело, което дава начало на един нов етап в развитието на човешката история и социалните възгледи за развитие на обществото. Извършено от 1000 души – луди глави ... някакви. Вероятно тогава още не са знаели, че революцията е едно хищно същество, което се храни с главите на своите деца, а после дава възможност на бакалите и плъховете да изпълзят от сенките. И после винаги също се оказва, че совите не са това, което са. Все се намират ловки и безскупулни хора, развратени и развращаващи, които сръчно плетат мрежи и без никакви угризения се катерят по труповете на жертвите, които са паднали заради идеи.

Мога да си п редставя, как най-примитивните човечета тук радостно подскачкат поради намаляването на интензивността на народните протести. Броят не значи нищо, но те това не го знаят, а искрят от надежда и скандират – мисирки, тулупи, лош материал, ТКП, келеши, сбирток! Те не признават евфемизмите, истински ученици на патрона са: дават го просташки. Отказал съм се да ги чета поради това, че ми преизвикват повици за повръщане заради своята ограниченост, мизерия на духа, корист и противен страх, който е сковал съществата им.
                        Дуднат без спирка – шкафчетата и записите били фалшиви! О, неразумний и юроде! Шепнат на уше примитивни обвинения, провиждат участието на криминални лица в протестите, обръщат жълтите павета в търсене я на наивни демократи, я на прикрити комунисти, подиграват се на Триото, Христо и Радан. Паметник трябва да им вдигнете на тях, не да ги хулите! Излизане с позиция, със знаме в ръце и под собственото си име срещу цялата репресивна мощ на държавата е акт на сила и доблест в модерното време! Обратното - хуленето им е компенсаторен акт на духовна нищета!

Няма друго нормално обяснение – хулите Ви са вик, който се опитва да заглуши гласа на собствената ви гузна съвест. Няма никакво друго смислено обяснение за приемане на тази отровна, тъпа и воняща геппаджийска плесен, която задушава и обрича цялото общество.

Всичко е от корист и страх!

Има едно видео, което се въртяло из фейса, в което Христо обяснява за срастването на БХ и гангренясалите обръчи. Намерете, гледайте, преценявайте!

Времето е трудно за протест! Това представлява едно ежедневно отсичане на части от живота ти, от самия теб, изтърпяване на укорителните и неразбиращи погледи на практичните и покосените от страх, неверие и цинизъм. Отсичаш части от себе си, които да бъдат посветени на едно мъгляво и имагинерно „общо и народно дело“. Всеки, който е добил достатъчно печален опит от живот на тази земя – знае или поне усеща, как завършва общата и народна работа. Този опит разкъсва душата, особено като гледаш масово затъпели, безизразни физиономии, пасивност, обреченост, обикновено безхаберие и глупост. И страх, много страх! Те вече не искат и не вярват, че могат да подредят собствения си живот – да е по-добър, чист и смислен, та де да г и чакаш, че ще хукнат да вършат себеотрицателно „народно“ дело?!

Отровени души, фарисеи и садукеи, отрекли се от Бога – на думи или на дело.
                        Изричайки дума Бог, не мога да съм напълно сигурен и за смисъла н а знаците, които ни изпраща Бог с тези пороища.. Може би Той таи някаква обида от масовото малодушие, неверие и цинизъм, които са обзели душата на българина. Може би той е разочарован от нас, може би ние просто не заслужаваме нищо повече.

Не успях да стигна до най-важното
                        Ха сега си представи, че аз пиша същото по отношение на тебе и отрепките по площадите, и ще сме квит. Как въобще можеш да си помислиш, че в съвременната правова държава 1000 човека имат правото да тероризират цял един народ, и ще разбереш какво си мислят останалите 99.95% от народа, който ти го принизи до най-долното и мерзко ниво. Не те е срам !!!

Има си избори, и на тях НАРОДА ще си каже думата, а не 1000 безделника по площадите, които в последните дни се превърнаха в ТЕРОРИСТИ. Ако не ти харесва демокрацията и търсиш АНАРХИЯ - хващай си дърмите и на Терминал 2. Моите съболезнования ......... ама каквото повикало, това се е и обадило.
                        Last edited by Mateev; 28.07.2020, 15:48.

Коментар

При соца домашните телефони на ченгетата в София започваха с 2 а на по-старшите с 22.
                          Ти добре ли си.....
                          Значи всички в Димитровски район са били милиционери ...Поредния ненормалник във Инвестора...
                          Което значи в Илинден са милиционери а в Красна поляна са старши милиционери

Коментар

• Вече споделих с подробности – Великата Френска Революция е извършена от около 1000 човека, които с въодушевени възгласи превземат Бастилията и освобождават 7 затворника, които биват разглеждани като символ на жертвите на омразно и мракобесно управление. Оказава се, обаче, че 4-ма са криминални, 2 -ма са такива с някакви ментални отклонения, един е с неустановена категорично самоличност.

Ето това е едно дело, което дава начало на един нов етап в развитието на човешката история и социалните възгледи за развитие на обществото. Извършено от 1000 души – луди глави ... някакви. Вероятно тогава още не са знаели, че революцията е едно хищно същество, което се храни с главите на своите деца, а после дава възможност на бакалите и плъховете да изпълзят от сенките. И после винаги също се оказва, че совите не са това, което са. Все се намират ловки и безскупулни хора, развратени и развращаващи, които сръчно плетат мрежи и без никакви угризения се катерят по труповете на жертвите, които са паднали заради идеи.

Мога да си п редставя, как най-примитивните човечета тук радостно подскачкат поради намаляването на интензивността на народните протести. Броят не значи нищо, но те това не го знаят, а искрят от надежда и скандират – мисирки, тулупи, лош материал, ТКП, келеши, сбирток! Те не признават евфемизмите, истински ученици на патрона са: дават го просташки. Отказал съм се да ги чета поради това, че ми преизвикват повици за повръщане заради своята ограниченост, мизерия на духа, корист и противен страх, който е сковал съществата им.
                            Дуднат без спирка – шкафчетата и записите били фалшиви! О, неразумний и юроде! Шепнат на уше примитивни обвинения, провиждат участието на криминални лица в протестите, обръщат жълтите павета в търсене я на наивни демократи, я на прикрити комунисти, подиграват се на Триото, Христо и Радан. Паметник трябва да им вдигнете на тях, не да ги хулите! Излизане с позиция, със знаме в ръце и под собственото си име срещу цялата репресивна мощ на държавата е акт на сила и доблест в модерното време! Обратното - хуленето им е компенсаторен акт на духовна нищета!

Няма друго нормално обяснение – хулите Ви са вик, който се опитва да заглуши гласа на собствената ви гузна съвест. Няма никакво друго смислено обяснение за приемане на тази отровна, тъпа и воняща геппаджийска плесен, която задушава и обрича цялото общество.

Всичко е от корист и страх!

Има едно видео, което се въртяло из фейса, в което Христо обяснява за срастването на БХ и гангренясалите обръчи. Намерете, гледайте, преценявайте!

Времето е трудно за протест! Това представлява едно ежедневно отсичане на части от живота ти, от самия теб, изтърпяване на укорителните и неразбиращи погледи на практичните и покосените от страх, неверие и цинизъм. Отсичаш части от себе си, които да бъдат посветени на едно мъгляво и имагинерно „общо и народно дело“. Всеки, който е добил достатъчно печален опит от живот на тази земя – знае или поне усеща, как завършва общата и народна работа. Този опит разкъсва душата, особено като гледаш масово затъпели, безизразни физиономии, пасивност, обреченост, обикновено безхаберие и глупост. И страх, много страх! Те вече не искат и не вярват, че могат да подредят собствения си живот – да е по-добър, чист и смислен, та де да г и чакаш, че ще хукнат да вършат себеотрицателно „народно“ дело?!

Отровени души, фарисеи и садукеи, отрекли се от Бога – на думи или на дело.
                            Изричайки дума Бог, не мога да съм напълно сигурен и за смисъла н а знаците, които ни изпраща Бог с тези пороища.. Може би Той таи някаква обида от масовото малодушие, неверие и цинизъм, които са обзели душата на българина. Може би той е разочарован от нас, може би ние просто не заслужаваме нищо повече.

Не успях да стигна до най-важното

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              ЧРД, Шиши. Нeкa вcичкo, кoeтo ти пoжeлaвa нaрoдът, дa ce cбъднe. Aкo иcкaтe и виe мoжeтe дa гo пoздрaвитe нa 0899222222. #БъдeтeCмeли Тoвa нaпиca в cтрaницaтa cи във "Фeйcбук" хaзaртният бoc Вacил Бoжкoв
                              При соца домашните телефони на ченгетата в София започваха с 2 а на по-старшите с 22.

Коментар

• Да ви припомня един стар виц, който периодично става актуален вече няколко пъти:

Един човек влиза в бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
                                – Колко е Вашето IQ?
                                – 150 – казал човекът
                                Робота веднага му сипва 18-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н.

Човекът останал много впечатлен от добре прекараната вечер и затова на другия ден решава отново да тества робота.
                                – Колко е Вашето IQ?
                                – 100 – отговаря човека.
                                Веднага робота му сервира бира и започва да му говори за футбол, карти, жени и т.н.

Все така заинтригуван човека се връща на третата вечер.
                                – Колко е Вашето IQ?
                                – 50 – отговаря човека.
                                Роботът без да го пита му налива една карнобатска гроздова и го заговаря:
                                - И кво прайм ся? Па че гласуваме за ГЕРБ, нали?

Коментар

Working...
                                X