IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Росстат публикува данни, според които през август 2016г. реалните разполагаеми парични доходи на хората в Русия са намалели с 8,3 % спрямо август 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на август 2016г. реалните разполагаеми парични доходи на хората в Русия са намалели с 5,8 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на август 2015г..
    Без коментар.

Коментар

• Всички общества се делят на два принципа на оцеляване ( условно ) - семейството първо или държавата първо.

Да кажем няма точно формула, понеже от анонимия хронограф, който посочва българите като библейски народ, че Зиези е внук на Ной и това е общодостъпна информация ...

.... по-интересен е другия прочит на статистиката, понеже там са описани 22 народа ли бяха. От всички тях до наши дни има останали едва 4 под същото име и един от тях е българите.
      ----------------------

П.П. Сигурен съм, че ако не стане номерът на китайката с крепостници, после на колкохозници, после на сАветници, после на республики или империалисти ( само за 100 годинки ).

Предлагам ти, вече направо да се целите в Луната и да се кръстите за лунатици. Все някой ден ще уцелите нещо вярно. Не ми плащай за безплатния съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Днес гледах некъф изтрелщялник по Нова ТВ, който каза, че него партията ( БКП ) го била отгледала и родила ( съветникът на бай Тоша Живков - така го представиха ).

Вас наистина ви отглежда "партията", Монтя - вие нямате майки/бащи. Извънземните ви спускат отгоре

П.П. По принцип ми е интересно кой път ще избере БГ империя, понеже са два, но единият минава през пълна диктатура и масови разстрели на ко му не та по стадионите.

Дано не е той.
        А този който се прибират лудите в лудницата е най вероятния..... дано не те засегне....

Коментар

• Днес гледах некъф изтрелщялник по Нова ТВ, който каза, че него партията ( БКП ) го била отгледала и родила ( съветникът на бай Тоша Живков - така го представиха ).

Вас наистина ви отглежда "партията", Монтя - вие нямате майки/бащи. Извънземните ви спускат отгоре

П.П. По принцип ми е интересно кой път ще избере БГ империя, понеже са два, но единият минава през пълна диктатура и масови разстрели на ко му не та по стадионите.

Дано не е той.

Коментар

Монтя,

не мисля, че мога да говоря по темата с тебека. Трябва ми някой по-подготвен по история като бебе Кандид да кажем.

Но накратко да кажем имаш БГ днес като най-старата търговска марка, поради монархичното начало, основано на боилски родове ( т.нар. днешна демокрация ). Тоест симбиоза на управление между монархия ( Император + демокрация ).

П.П. Сори, че БГ е империя, а твоето жоженце не е. Симпли президент ( чиновник )
            Кога прочетеш уикипедията тогава ще получиш минимални знания по история и ще си говорим за миналото , а дотогава ,аз найстина си падам по фантастиката ,но не чак толкова ,че да си губя времето с теб..........

Коментар

• За сравнение имаш от Франс някакви нелепи препратки, че Франция била империя при Карл Велики, без да е ясно е как от франките станали на французи.

Плюс още един опит при Наполеон.
              ---------------------------------------------------------

През всичкото останало време са просто кинг. Дори да допуснем тезата им за вярна, имат 2 императора.

В БГ имаш много императори, но ти едва ли ще разбереш защо, синко

Коментар

• Монтя,

не мисля, че мога да говоря по темата с тебека. Трябва ми някой по-подготвен по история като бебе Кандид да кажем.

Но накратко да кажем имаш БГ днес като най-старата търговска марка, поради монархичното начало, основано на боилски родове ( т.нар. днешна демокрация ). Тоест симбиоза на управление между монархия ( Император + демокрация ).

П.П. Сори, че БГ е империя, а твоето жоженце не е. Симпли президент ( чиновник )

Коментар

Монтя,

само дебилно племе, познато в цял свят като Империя, може да се върже на французкия вариант за республика.

Манголските примати сами затриха цялото потекло, а сега ветрец се обърна и от Саветски респуглики искат да го раздават на монархия/империя, ама нема кой.
                  -------------------------------

Едва ли ще разбереш защо казвам, че БГ сте империя. Имате император и те са 2-ма: един изток - японският и един на запад - БГ.

И мен не ме кефи, но е така. Всичко останало е ниска степен - Кинг. Сори!
                  Я да ми кажеш как се избира щатския президент ...
                  такава подиграФка с хората няма никъде както в Щатите ...там е с преставители по щати може 5 милиона да са повече на държавно ниво но ако в 26 щата печелят с един глас взимат всички преставители....
                  Русия е на световни години напред....

Коментар

• Монтя,

само дебилно племе, познато в цял свят като Империя, може да се върже на французкия вариант за республика.

Манголските примати сами затриха цялото потекло, а сега ветрец се обърна и от Саветски респуглики искат да го раздават на монархия/империя, ама нема кой.
                    -------------------------------

Едва ли ще разбереш защо казвам, че БГ сте империя. Имате императори и те са 2-ма: един на изток - японският и един на запад - БГ.

И мен не ме кефи, но е така. Всичко останало е ниска степен - Кинг.граф, херцог и т.н.. Сори!

Коментар

• Канят царя за президент, той поставя ултиматум

1
                      |

3399
                      |20.09.2016
                      Канят царя за президент, той поставя ултиматум
                      Симеон Сакскобургготски

Симеон Сакскобургготски е предпоследният вариант на ГЕРБ за кандидат-президент. 78-годишният бивш цар и бивш премиер досега отказвал да приеме, но досегашната сигурна Йорданка Фандъкова се оказала неподходящ избор.

Социологически проучвания, пазени в тайна, показвали, че столичният кмет нямал никакво влияние и авторитет сред структурите на партията след околовръстния път. Масово активистите в страната заявявали, че не могат да мотивират избирателите да гласеват за Фандъкова. Първо, тя нямала капацитет за държавен глава и второ – не притежавала никаква харизма.

Разговорите с царя били предпоследният спасителен вариант. Познавали го по света, бил уважаван политик и се ползвал с подкрепата на европейските монархии. Бил също така компромисна фигура и за Вашингтон, и за Москва. Ако пък загубел ГЕРБ щели да се оправдаят, че хората не го харесват.

Още преди Лютви Местан да бъде отлюспен от ДПС той и олигархът на движението Делян Пеевски нееднократно посещавали Симеон Сакскобургготски в резиденция „Враня”. Още тогава имало уговорки царя да приеме за президент, а турците да покрепят кандидатурата му. Още преди година имало договорка ГЕРБ да издигне царя, а ДПС да налее гласове за победата на изборите.

През последните дни Симеон заявил, че би се съгласил, само ако ГЕРБ започнат истински реформи, а ДПС се освободи от Пеевски и се разграничи от модела Кой. И преговорите зациклили, а Пеевски реагирал като изрекъл по адрес на царя доста нецензурни думи, твърдят запознати.

В ГЕРБ вече се готвели за издигане кандидатурата на Бойко Борисов като последен и единствено печеливш вариант за партията. Само той все още имал подкрепата на достатъчно гласоподаватели, че да победи. При това на втори тур. Тайните социологически проучвания обаче показвали, че след скандалите с продажбата на Дипломатическия клуб и царските конюшни рейтингът на премиера и тръгнал надолу.

Отказът му да се разграничи от Делян Пеевски и мафиотския кръг около олигарха от ДПС правел дори неговата победа проблематична. Засега надеждите се поддържали от липсата на критики от страна на конкурентните кандидати от други партии и инициативни комитети. Също и в контролирания вот, който гарантирал на ГЕРБ „старт” с около 150 000 зависими от партията гласоподаватели.

Да а ...
                      Царя е добър кандидат за президент ....ще се колебая между цар и пилот....
                      Важното че Тиквата ще слушка....тогава..

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
                        Голям смях: Путин-търновски болярин. Абе, кога е първи Април?
                        Сигурен съм, че мурзилята вярвате за спуснати свише извънземни, като Бог или Господ ( като днешния Шуткин, Сталин или Ленин ), ама ...

.... слабо ме интересуваш, понеже досега висях с бан ( една седмица ), като не разбирам как съм го получил, но гледам после в архива, че и двамата сме били предупредени, докато си лафехме по неква тема. Резултат, аз с банани, ти си къпиш.

На тая "игричка" вижте някой, друг бро да ви се върже. Аз ставам от масата
                        Last edited by marandi; 20.09.2016, 14:41.

Коментар

• В САЩ полицията е убила невъоръжен чернокож пастор и са започнали бунтове след публикуването на видеото с лозунга - "This stops now" и "Am i next" ...

https://www.youtube.com/watch?v=jfG5oxQAoKs

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Не знам дали е по десет, но както бях писал преди във фейсбук хора бяха публикували заплатите си в тези вериги- минималното беше 12, един българин говореше за 14 евро на час. При 14 евро на час ако си 3 данъчна група данъка е 88,50 за 2500евро + вноска за касите- кранкен и рентнер, чисто ще дойде около 2000-2100 евро
                            Шуш, стига зяпа в чуждата купичка.
                            Като не ти се работи за 500 лева на месец, не го правиш.

В България всички правителства, съставени само от комонета, не си помръднаха пръста, за да вдигат минималната работна заплата през тези 27 години преход.

Тази мизерия я дължите на вашите вождове и на охранителите и на шофьорите им в последствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              А така, браво. Ти и 700 леа не можеш изкара, ама насочваш ромовете да изкарвали 2000 евра с некаква благосклонност а?
                              Ще ти издам една тайна. Никой няма да дойде да ти даде заплатата "която заслужаваш". Нито Путин, нито Дядо Коледа, нито никой. Дори гъзоблизането и лозунгите вече няма кой да ги плаща.
                              Айде, и си намери работа, дето се изкарват пари, не от ония дето се "ходи на работа" и се пишат възхвали за самая магучая.
                              Ама по спокойно че здравната ни система е в колапс и вземе да получиш некой удар и доктор Менгеле ще ги вземе отпечатъци... да те освидетелстваме че си ти....

Коментар

• На днешния ден, 20 септември 2002, при нещастен случай само на 30 години почива Сергей Бодров - млад, талантлив актьор, изградил култови образи в новото руско кино, станал популярен с култовите "Брат" и "Брат 2".

"Вот скажи мне, американец, в чём сила! Разве в деньгах ? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего ? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней ! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего — ты сильней стал ? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету ! А тот, кого обманул, за ним правда ! Значит, он сильней !"

Коментар

Working...
                                X