IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Лично за мен издигането на Цачева си е заявка за отдръпване от властта. Добър ход (блъф), който ако мине, ще означава още две безоблачни години за Боко. Но май му омръзна вече, и заявката е за излизане от властта.
    Просто поставяйки се на мястото на по- как да кажа - бавните мисловно ( като детето например), Радев е по-добрата кандидатура. А всъщност не е така.
    Та за мен бат'ви Боко май търси повод да се разкара поне за момента от властта.
    Не ми изглежда като да иска просто да напусне....
    Няма полезен ход.
    От няколко месеца коалицията му се крепи на ...барековите и атака...(за спешни случаи...по финансови въпроси - на дпс)
    Беше ясно, че Реформаторите след тези избори окончателно ще се раздробят и остава и без тях.
    А заявката на Каракачанов да се кандидатира и силното му говорене на анти бежанска вълна съвсем го остави в задънена улица.
    Днес вече е ясно, че Патриотите ще искат да си осребрят тези гласове, ако сега изпуснат шанса, после може и да ги няма, така че най-вероятно, след балотажа ще стане ясно, че ще търсят изява и по други въпроси за сблъсък с Борисов и печелене на симпатии. Сами трудно могат да предизвикат предсрочни, но ще се постараят ...
    БСП засега са слаби, мисля, че ще търсят още малко позитиви, освен Радев

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      И аз си мислех така като изкара баба Цаца за кандидат ( само Фидосова е по-противна от нея ). Викам си тия преядоха с власт и ще метнат малко фишек с президентския пост. Да, ама тоя се пърчи, че ще подаде оставка, а той ще загуби и балотажа.

Като им гледах кахърните физиономии преди малко и си викам: Да, бе - то така ще оставят кинтите на Ойропа, дето са ги нагласили отсега за няколко години напред

Не се връзва. А, най-смешно ми стана като питаха Боко: Направихте ли грешка някъде? Отговор: Никъде.

А, бе тоя вярно 'ногу тъп и нагъл. Цяла БГ се е сгънала от смях с тоя бабишкер противния, па той нямал грешка.

Ама, едно куче от пътя да беше сложил за кандидат, щеше да спечели без проблем. Само не тая противната

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Миранди ,още малко и ще исплуваме ,русата жена ще ни оправи иде иде ама няма да е тая буца
        Русо гладно нема, баце

П.П. Ама, ние си падаме по валенца ( девойки ), а не по попове ( респективно бабички ).

Коментар

• Не той нищо не търси просто се )) менкат да не се усещаме каква е врътката ,после пак той после те и докато не се усетим ....много тъп народ сме ама много много
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• айдее, почна се ...
            "Бавно става приемането на протоколите, много грешки има ....особено в тези за Референдума, ама, то нормално, досега не сме имали ...с толкова въпроси..."

А бе хора, к'ви са тез протоколи...да вземем да пуснем деца в 7ми клас да ги оформят
            Какви са тези простотии
            За какво им се плаща на тези хора?

Коментар

• Миранди ,още малко и ще исплуваме ,русата жена ще ни оправи иде иде ама няма да е тая буца

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Добро утро, България ))
                ранно утро сме )

Не знам кой се изненадва от горния коментар
                ГЕРБ не е партия с идеология, има вожд, който с харизма, винаги твърд безапелационен тон успява да зомбира масите и ....една маса хора, които имат пряк интерес от преразпределение на пари по фондове и бюджет
                Вече няма това излъчване на сила, остана само безпардонния тон....а и самият той обяви Цачева като пожарен изход - от липса на други...

Припомненте си как я представи на 2ри октомври и при излизането й си държеше ръката в джоба и лежерно едва й подаде ръка ...грам респект като за пред фигура на кандидат-президент...
                Не знам ПР-те им дето ги съветват да скръстват ръце под форма на сърце....дали обръщат внимание на езика на тялото в цял формат - неувереност и небрежност
                Лично за мен издигането на Цачева си е заявка за отдръпване от властта. Добър ход (блъф), който ако мине, ще означава още две безоблачни години за Боко. Но май му омръзна вече, и заявката е за излизане от властта.
                Просто поставяйки се на мястото на по- как да кажа - бавните мисловно ( като детето например), Радев е по-добрата кандидатура. А всъщност не е така.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не се кося ,следя му мненията досега не сам видял някакви класни исцепки ,но каракачанката е още от сдс волен ясен боко ептен ясен Бсп то бес коментар...хората ги съдим по постъпките.Защо тиквата не осъди Еди поне един....Марешки е с чисто минало и не е простак ..,,бактън от бедни политици неговорещи чужди езици. Значи миячи на чинии ,ако ги пусна в европа и 2 евра немогат да искарат.

Коментар

• Брех, всичко знае това девойче, бре: език на тяло, горива, Марешки ...

Няма тайни за нея. Нет! Ноу

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Бат Боко и тия другите всички са ДС и всичко е исчеслено...спряха конференцията на Марешки да излачат на бойко мутрата и на цачева маската ....щото са най важни ,всичко е цирк спретнат от ДС бойко доган каракачанов волен симеонов са от люпилнята на БКП ...как Марешки ще им се барка ,как тоя народ ще живее добре ....ааа не Неможе ,нямат право ...както каза тиквата ...стидентите ще стават овчари а той милия и тя милата цачева една дима на английски немогат да обелят, както и другите господа Волен и исиета.Еее кумуняги все някога идва Видов ден,ще лежите в панделата.Е сега ДПС конференцията ще се излъчи цяла.
                      Не се връзвай толкова за Марешки ) Ок е за горивата, но проследи му мненията назад през годината, не само през последния месец ....и за Борисов и ще проумееш някои нещица
                      Но най-вече не се коси

Коментар

• Бат Боко и тия другите всички са ДС и всичко е исчеслено...спряха конференцията на Марешки да излачат на бойко мутрата и на цачева маската ....щото са най важни ,всичко е цирк спретнат от ДС бойко доган каракачанов волен симеонов са от люпилнята на БКП ...как Марешки ще им се барка ,как тоя народ ще живее добре ....ааа не Неможе ,нямат право ...както каза тиквата ...стидентите ще стават овчари а той милия и тя милата цачева една дима на английски немогат да обелят, както и другите господа Волен и исиета.Еее кумуняги все някога идва Видов ден,ще лежите в панделата.Е сега ДПС конференцията ще се излъчи цяла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Grigor Lilov
                          Току-що ·

АКТУАЛНИ НОВИНИ 2

Според социологическите разрези:
                          **** Ген. Радев е получил подкрепа в размер на 10% от гласовете му от поддръжници на ГЕРБ и още 10% от негласували досега.
                          **** Една четвърт от гласовете за Каракачанов са от досегашни привърженици на ГЕРБ. Има още 15% от гласовете си от негласували досега
                          **** Весели Марешки е прибрал към 15% от привърженици на ГЕРБ, 10% - на др. партии (вкл. реформатори), 20% от неговите гласове идват от негласували досега.
                          ***** Една четвърт от гласовете за Трайчо Трайков са дадени от привърженици на ГЕРБ.
                          ***** При Цецка Цачева 90% от гласовете са от твърдото ядро на ГЕРБ и 10% от периферията.
                          Според социологическите разрези една трета от привържениците на ГЕРб са гласували за други кандидати...
                          Добро утро, България ))
                          ранно утро сме )

Не знам кой се изненадва от горния коментар
                          ГЕРБ не е партия с идеология, има вожд, който с харизма, винаги твърд безапелационен тон успява да зомбира масите и ....една маса хора, които имат пряк интерес от преразпределение на пари по фондове и бюджет
                          Вече няма това излъчване на сила, остана само безпардонния тон....а и самият той обяви Цачева като пожарен изход - от липса на други...

Припомненте си как я представи на 2ри октомври и при излизането й си държеше ръката в джоба и лежерно едва й подаде ръка ...грам респект като за пред фигура на кандидат-президент...
                          Не знам ПР-те им дето ги съветват да скръстват ръце под форма на сърце....дали обръщат внимание на езика на тялото в цял формат - неувереност и небрежност
                          Last edited by съни(тя); 07.11.2016, 00:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Ни знам. Третият, Каракачанов направи пресконференция, сега Четвъртият, Магарешки и той. Къде е бат Бойко "Победителя" бе? А ? ОМГитката?
                            Питай Маранди и гъбката ,те са дежурни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              Къде е оная мижитурка - Бай Х..

Защо го няма???

На пресконференцията ГО няма!
                              Ни знам. Третият, Каракачанов направи пресконференция, сега Четвъртият, Магарешки и той. Къде е бат Бойко "Победителя" бе? А ? ОМГитката?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                                Къде е оная мижитурка - Бай Х..

Защо го няма???

На пресконференцията ГО няма!
                                Да не е минал в нелегалност докато се размине ситуацията ?
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X