Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by markoci; 03.08.2016, 00:47.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНапротив в момента голяма част от нещата зависят от волята на народа.
Гласуваш за Атака, БСП, АБВ, ДПС, патреоте разне - получаваш Путя.
Гласуваш за ДОСТ - получаваш султаня.
Гласуваш за ГЕРБ, РФ - получаваш Брюксел.
Преди за който и да гласуваш получаваш СССР-то.
Щото за нато на избори в БГ не се е появявало в БГ ?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Преди известно време българска медия публикува статия, в която пише че на 4.12.1963г. се е състояло заседание на централния комитет на БКП, на което се е обсъждал въпроса за сливане на България със Съветския съюз. Медията публикува ксерокопие от стенографски протокол и в това копие се вижда, че пише и следното:
Стенографски протокол
на заседанието на пленума на централния комитет на БКП за по-нататъшното най-тясно сближение и в перспектива за сливане на Народна република България със Съветския съюз, състояло се на 4.XII.1963г.
Предс.Митко Григоров: Другари, откривам заседанието на пленума на ЦК на партията. За дневен ред се предлага една единствена точка:
Обсъждане на въпроса за по-нататъшното най-тясно сближение и в перспектива за сливане на Народна република България със Съветския съюз.
Доклад ще направи др. Тодор Живков.
Друго предложение има ли? - Няма.
Който е съгласен с така предложения дневен ред, моля да гласува! Приема се...
Ето линк http://desebg.com/2011-01-13-09-24-01/735--1 в който може да видите ксерокопието от този стенографски протокол и да прочетете целия протокол.
Нека никой никога да не гласува за БСП.Last edited by Ivan2015; 03.08.2016, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНай жалкото е че сините талибани всъщност правят същото в което упрекват комунистите. Пак го докараха до там нищо в БГ да не зависи от волята на народа , и решенията за държавата ни да се вземат в Вашингтон, Брюксел или баг знае къде ...но не и в София.
А уж този път щеше да бъде друго.......
Гласуваш за Атака, БСП, АБВ, ДПС, патреоте разне - получаваш Путя.
Гласуваш за ДОСТ - получаваш султаня.
Гласуваш за ГЕРБ, РФ - получаваш Брюксел.
Преди за който и да гласуваш получаваш СССР-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПреди 40 години , е минало НЕ станало , ако се беше случило вероятно щеше да бъде грешка.
Притеснява ме че едни сини крадци - същите като теб , направиха държавата ни СЕГА американски протекторат.....
Та тия ли имаш в предвид? Или някои регионални дерибейчета на които сестрите им дават пари за къщи и нови коли?
Last edited by Имхотеп; 03.08.2016, 00:20.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Най жалкото е че сините талибани всъщност правят същото в което упрекват комунистите. Пак го докараха до там нищо в БГ да не зависи от волята на народа , и решенията за държавата ни да се вземат в Вашингтон, Брюксел или баг знае къде ...но не и в София.
А уж този път щеше да бъде друго.......Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПреди 40 години , е минало НЕ станало , вероятно е щяло да бъде грешка.
Притеснява ме че едни сини крадци - същите като теб , направиха държавата ни СЕГА американски протекторат.....
...или пръта?
Re: "Петел"- от "изкукуригал".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе ти можеш ли да посочиш някъде в темата някой да е говорил за американски протекторат?
Не съм чел нещо подобно.
Но съм чел, че преди четиридесеттина години едни от тогавашните червени крадци - същите такива като теб сега, са искали да правят България шеснайста република на една вече разпаднала се империя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе ти можеш ли да посочиш някъде в темата някой да е говорил за американски протекторат?
Не съм чел нещо подобно.
Но съм чел, че преди четиридесеттина години едни от тогавашните червени крадци - същите такива като теб сега, са искали да правят България шеснайста република на една вече разпаднала се империя?
Притеснява ме че едни сини крадци - същите като теб , направиха държавата ни СЕГА американски протекторат.....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеРуска губерния не ща да ставаме , но не искам и разни необразовани и неуспели в живота соросоиди да ме убеждават колко е убаво да сме Американски протекторат.
Да не би в момента в БГ да е : във възход , благоденствие , нацията се увеличава като численост ?
КО , НЕЕЕ !
Не съм чел нещо подобно.
Но съм чел, че преди четиридесеттина години едни от тогавашните червени крадци - същите такива като теб сега, са искали да правят България шеснайста република на една вече разпаднала се империя?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеРуска губерния не ща да ставаме , но не искам и разни необразовани и неуспели в живота соросоиди да ме убеждават колко е убаво да сме Американски протекторат.
Да не би в момента в БГ да е : във възход , благоденствие , нацията се увеличава като численост ?
КО , НЕЕЕ !
Руска медия преди дни публикува изследване според което
Более 40% россиян заявили о нехватке денег на еду и одежду
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕМухахахаха ........ Компютъра - плод на капитализма !?! Ти си наденал поне 2-3 от белите ризи с обърнатите ръкаве .
Ногу си зле , бе Рогон..чо....
Кой с роги , кой без самолет , коя с вълни , хахахаха . Ногу , ама ногу, сте капут тва русофобите , бе - ша ви гътам по 5 наведнъж , беееее
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Днес руска медия публикува статия за предстоящи съкращения на работни места в Северна Осетия, която е в Русия. В статията пише, че в Северна Осетия, която е част от Русия, през август 2016г. 1718 души може да загубят работата си. От статията става ясно, че в тази част на Русия 1718 души може да загубят работата си, тъй като предстоят масови уволнения.
http://www.vestikavkaza.ru/material/170004
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеТук руска губерния ли искаш?
Мизерия, упадък и катастрофа?
Да??
Това ли??
--------------------
Как един грамотен и образован не го поиска??????????
КО , НЕЕЕ !Last edited by markoci; 02.08.2016, 22:51.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Знаете ли кой уби българския писател Георги Иванов Марков на рождения ден на Тодор Живков на 7 септември 1978г.?
Да ви напомня, какво казваше Гeорги Иванов Марков за управлението на комунистическата власт в България: "По пълно подобие на СССР режимът у нас е иззел правото на общество, обществени групировки или отделни лица да имат своя решителна дума, свой критерий за правилно и погрешно, свой компас за движението си. Вместо това властва критерият на режима, който се определя главно от политическите нужди на деня и следва ограничена, но много гъвкава доктрина."
Ето още какво казваше Георги Иванов Марков за управлението на комунистическата власт в България: "Кои са тези, на които историята би могла един ден да потърси отговорност? Първият и съвсем официален отговор е, че властта принадлежи на Българската комунистическа партия и нейните поделения...По-точният отговор е, че властта у нас принадлежи на БКП, която управлява страната от името на Съветския съюз...Тук искам да бъда напълно и категорично ясен: абсолютно никакво важно, сериозно или що-годе значително решение у нас не може да се вземе без предварителното съгласие на Съветския съюз."
http://desebg.com/2011-01-06-11-54-1...02-27-11-20-16
Нека никой никога да не гласува за БСП.Last edited by Ivan2015; 02.08.2016, 22:29.
Коментар
Коментар