IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    По времето на Бай Тошо, този измъчен народ живя Златен век!
    Бай тошко мангасаро-помака живков фалира държавата и изнесе златото на България към господарите си от Москва. Той е предател на народа и негов враг. Трябваше като Чаушеску него и целото му семейство да бъдат заляти с дъжд от коршуми. Беше найстина златен век но за хората от БКП,ДС. Сега си харчат наволя паричките в САЩ,
    ЮРА и им дреме за теб и Русия. Сега не те ли е малко яд,че си бачкал за да изнесът труда и капитала ти в страните от МАТО и еврогейският съюз?
    Last edited by prectical; 01.02.2016, 16:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ......
      Имаме ли национален приоритет...и кой е той.....
      може би как да информираме турция ,сърбия и щатите по най бърз начин за хората защищаващи нашите интереси.....
      Ааааа за това отговаря, верният масковски слуга, изряден кагебистки агент и "най-добрият българин", вождът ви мемет доган, който носи разни списъци по чужди посолства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Моите уважения: Споделяме възгледи и коментираме събития. Няма как всички да се нахвърлят върху тези, преди нас. Не всички са професионални мразители. Приеми го и се научи да живееш с този факт. Ако не желаеш, може или да си сложиш край на живота, или да не четеш "лошите". Имаш избор.
        Абе ти кога ще разбереш, че лошите не са в кавички, а са ОФИЦИАЛНО, СЪС ЗАКОН ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ и ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЦИ!!!

Стига маза с калното си парцалче, ами вземи се огледай! Целият свят ви мрази...безплатно.
        И никой няма намерение да слага край на живота си, заради комуноотрепки.
        ...По-скоро ще им писне от недоубити престъпници и веднъж, завинаги ще бъдат заличени не само от земята, а и от книжките!
        Аман от дебили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

И до какво доведоха маймунските седераст-подскоци на Майдана. Доведоха до икономическа разруха, безпрецедентно задлъжняване, безпардонна корупция, повишаване на комуналните платежи, обезценка на гривната, РАЗРУШАВАНЕ на православни храмове, УБИИСТВА на невинни жени, деца и стари хора, ОБСТРЕЛВАНЕ на мирни градове с реактивен огън, ЗАБРАНА на руския език, ОГРАНИЧАВАНЕ на демокрацията и правото на участие в избори. С една дума ФАШИЗЪМ!
          Щом се пишеш такъв любител на еразииският съюз предполагам си запознат с обстановката в Украйна преди тези събития. Летището им 2007 мился като бях беше като нашата ЖП гара . Делян Пеевски е цвете за мирисане пред това което вършеха техните олигархично-политически кръгове и заграбването на народните пари. Само един тъпичък комунист може да е такъв мазохист и да иска да бъде кран от олигархично-политическата върхушка на Янукович и предшествениците му верни на Масква.

ПП махни м пауара и си сложи некоя съветска не седесарска снимка. Ти си двуличник, от мен да го знаеш.

Към милата ти Русия с двеста заминавай. Никога повече тук няма да има комунизъм и да ни управляват кучета като тошко мангала живков, гошо партизанина димитров и цола па*авврата на БКП драгойчева !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            За мен Даниел Митов.

Москов с някои забележки.

Христо Иванов беше. Сегашната ми се струва, че ще клати стола до края на мандата, но да видим.
            Това че се държи като американски гражданин един български външен министър е достойнство...
            Ама верно че ти беше потурнак и действията на Америка за България и турското посолство като проводник на чужди идей за теб е достойнство....
            Имаме ли национален приоритет...и кой е той.....
            може би как да информираме турция ,сърбия и щатите по най бърз начин за хората защищаващи нашите интереси.....

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              За кой да го направя драги ми сладурко. народа е неблагодарен и озлобен. Както казвам вече съм социално слаб, за да не могат да смучат от мен разни паразити които после ме заплашват по телефона как щели да ме изкормят. Да си мрът в мизерия с комунетата. Аз ще си ходя по (с) пИчивки насам натам, ще си гледам кефа.
              "Кой" прави, защото е подлог в изречението. Не ви ли учиха в училище? И, ако /не/ прави нещо, е за кого.
              Ама като гледам, всички тук сте ми едни "радетели за българщината", а първи загърбвате основно национално достояние: Българския език.
              И после, що не сме били като вас.
              НЯМА КАК. Някъде някой го беше казал: "Вода и масло не се смесват".

Коментар

За мен Даниел Митов.

Христо Иванов беше. Сегашната ми се струва, че ще клати стола до края на мандата, но да видим.
                Да, Митов го забравих, но подозирам, че Боко скоро ще го направи съветник...

Коментар

Лошото виждане е оправдаване на престъпният, осъден по закон комунистически режим, както и неговите символи, идеологии, политики и т.н. "лидери".

Можеш да си направиш веднага справка с националсоциализма в поствоенна Германия, та до днес.
                  Моите уважения: Споделяме възгледи и коментираме събития. Няма как всички да се нахвърлят върху тези, преди нас. Не всички са професионални мразители. Приеми го и се научи да живееш с този факт. Ако не желаеш, може или да си сложиш край на живота, или да не четеш "лошите". Имаш избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Що бе какво ти пречи и сега да го направиш, пушката на рамо и в гората, или джихадиски пояс и в НС
                    За кой да го направя драги ми сладурко. народа е неблагодарен и озлобен. Както казвам вече съм социално слаб, за да не могат да смучат от мен разни паразити които после ме заплашват по телефона как щели да ме изкормят. Да си мрът в мизерия с комунетата. Аз ще си ходя по (с) пИчивки насам натам, ще си гледам кефа.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Кои са добрите министри в това управление?
                      За мен Даниел Митов.

Коментар

Всъщност прав си.

ВСИЧКО от сФинските медии е огромни лъжи.
                        Ето виждаш ли....
                        Министри като слънце.....Тракториста ,доктор менгеле ,черешаря ,Лукавия ,червената кукувица ,социопатката.....и какрая дебелото лили и тиквата....

Коментар

Всъщност прав си.

Кои са добрите министри в това управление?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Е те казват че са се облажили от военни поръчки ,но щом го пазват медиите на Пеевски не е истина.....
                            Те казват че нямаме ВВС и армия , но щом го казват медиите на пеевски значи не е истина...
                            Те казват че нямаме полиция ,но щом го казват медиите на Пеевски значи не е истина..
                            Те казват че нямаме съд но щом го казват медиите на пеевски значи не е истина...
                            Те казват че нямаме здравеопазване ,значи не е истина щом пепевски го казва.....
                            А Тиквата казва че сме добре ,значи е истина..... и това го казват медиите на пеевски че тиквата е велик ..
                            Всъщност прав си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Аргументи означава конкретни доказателства... аз имам само косвени наблюдения, по които можеш да съдиш за конкретните факти...
                              Не сме в съда, за да искам доказателства.
                              Търся мнения.
                              Ако намираш управлението им за престъпно, кои са конкретните им действия, които дават основание?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Ето ти го 5 мин. след като попита- легитимираш престъпната комунистическа власт защото постоила еди какво си, т.е. предваш свободата и то де факто за по-малко от 30 сребърника
                                Кво е построила бе, построила баба му!

За същото време една Дания примерно, построи 10-ина неребета.

П.П. Като заговори за комунорежима, всъщност прав си. Той и Хитлер построи доста. Направо възроди Германия, а ония гадове германците, след 45-та взеха, че му сринаха ВСИЧКИ паметници, символи на райха, че даже му забраниха и книжлето
                                Last edited by aleks262; 01.02.2016, 16:10.

Коментар

Working...
                                X