IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е какво прави вашата любима БСП за да осигури прилична социална мрежа на хората. За да се чувстват сигурни и да отглеждат деца. Какво социално са направили родните социалисти през последните 25 години. Защото нали те са лявата партия - къде са им левите политики. Или те техните леви политики са само за пенсионери и олигарси.
    До 1989 как беше възможно народа да благоденства и просперира, а сега не е възможно... Защо тогава народа беше образован, здрав, нямаше демографска криза

Коментар

• Да помислим за основните политически промени предприети от БСП.

Луканов - мораториум върху външния дълг - хиперинфлация, обедняване.
      Виденов - масова приватизация, хиперинфлация, обедняване.
      Станишев - крадене на еврофондове, крадене на нашия буджет, плосък данък - крайно дясна данъчна политика, профукване на бюджетните резерви за наливане на пари за спасяване на олигарси от кризата. И пак обедняване.
      Орешарски - КРАДЕНЕ и обедняване.

Лявата партия е нещо обратно на лява. Но поне подкрепят гейовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        И каква е ползата като няма млади хора,България е на път да се превърне във фабрика за лайна.
        Е какво прави вашата любима БСП за да осигури прилична социална мрежа на хората. За да се чувстват сигурни и да отглеждат деца. Какво социално са направили родните социалисти през последните 25 години. Защото нали те са лявата партия - къде са им левите политики. Или те техните леви политики са само за пенсионери и олигарси.

Коментар

В момента България има най-високата средна очаквана продъжителност на живота от както съществува като държава. Най-високата средна очаквана продължителност на живота преди 1989 е била 1985 -1990 година. 71,36 години

за 1990 -1995 пада до 71,13 1995 - 2000 пада до 70,88

И от тогава насам само расте. Като достига върха сега 74,04 години

За любимата Беларус например в момента пак е най-високата очаквана продължителност на живота 71 ,09 години - доста по-висока от тази в Русия Но още не могат да бият рекорда си от 1990 71,37 години.
          И каква е ползата като няма млади хора?България е на път да се превърне във фабрика за лайна.
          Last edited by Grosss; 01.02.2016, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Аз когато съм чел за Дрезден...

Кланица 5 чел ли си...

А сега гледай БНТ... слушай какви мъчения, сварени живи хора, одрана 5 см ивица кожа около кръста от жив човек, извадени нокти, отрязани пръсти, отрязани глави...
            ......
            А за десетките хиляди избити от фашистката (твоята любима) власт през 23-25та година? За изгорените живи в пещите на Обществената безопасност? За потопените шлепове с живи хора в Дунав?
            Кога ще има Ден за почит към жертвите на фашисткия режим? Аааа, те дерьмократите не знаят за избиването на шестте деца от Ястребино.

На 19 декември 1943г.
            Ha тoзи дeн пpeз 1943 гoдинa, 18 дyши нaмиpaт cмъpттa cи oт pъĸaтa нa фaшиcтитe. Шecт oт тяx ca дeцa - Cтoйнe нa 7, Ивaн нa 9, Haдeждa нa 12. Te ca oт ceмeйcтвoтo нa Πeтъp Kaлaйджийcĸи, чoвeĸ бopeщ ce cpeщy фaшиcтитe. Зaгивaт и Димитpинĸa нa 11, Цeнĸa нa 13 и Цвeтaнĸa нa 13. Texният бaщa Ивaн Димитpoв cъщo e бopeц cpeщy фaшизмa. Bcичĸи тeзи xopa ca paзcтpeляни, зapoвeни в плитъĸ гpoб, пocлe изĸoпaни и изгopeни нa ĸлaдa. HE ЗAБPABЯЙTE TEЗИ XOPA, ДA ЗAMЪЛЧИM ЗA 1 MИHУTA B TЯXHA ЧECT! ΠOЧИBAЙTE B MИP! Hищo нe мoжe дa oпpaвдae yбийcтвoтo нa дeцa и нa нeвинни xopa!!!
            http://spodeli.eu/72-godini-ot-smart...cles-3848.html

Фашистите, като тези, които сега върлуват във форума са убили деца, на 7, 9, 11, 12, 13 години. А сега внуците на убийците, като Александър Йорданов се ГОРДЕЯТ с дедите си.
            ПОЗОР!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Сравнението го метна в тъча. Сравнението ми е Турското робство срещу 25години демограция, геноцид и етноцид на българския народ. Етническо прочистване на нормалния българин, който е прокуден от територията България

А по времето на Бай Тошо народа живя златен век в своята история. Народа благоденстваше и просперираше
              В момента България има най-високата средна очаквана продъжителност на живота от както съществува като държава. Най-високата средна очаквана продължителност на живота преди 1989 е била 1985 -1990 година. 71,36 години

за 1990 -1995 пада до 71,13 1995 - 2000 пада до 70,88

И от тогава насам само расте. Като достига върха сега 74,04 години

За любимата Беларус например в момента пак е най-високата очаквана продължителност на живота 71 ,09 години - доста по-висока от тази в Русия Но още не могат да бият рекорда си от 1990 71,37 години.

Коментар

Ми хората умират бе Макс. Това предполагам не би трябвало да те учудва ако си над 10 годинки.
                Сравнението го метна в тъча. Сравнението ми е Турското робство срещу 25години демограция, геноцид и етноцид на българския народ. Етническо прочистване на нормалния българин, който е прокуден от територията България

А по времето на Бай Тошо народа живя златен век в своята история. Народа благоденстваше и просперираше

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Ако само знаеше какво и чака вас, мурзилките, да си се обесил до сега...

Това ни чака....виж в огледалото и къде се намираш и това ни чака ....да слугуват на негри и дебели бели чичковци....
                  Има едно произведение...
                  Не мили, не драги.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Боже .....какво ни чака ....
                    Ако само знаеше какво и чака вас, мурзилките, да си се обесил до сега...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Когато аз служих в родната армия, всеки се молеше някой заблуден мангал да реши да краде и да му влезе в поста - че да го направи на решето. За 20 дена отпуска. Та не знам ти къде и кога си служил, но когато аз служих имаше няколко простреляни човека по постове - убит за щастие нямаше. Аз поради такива причини отпуска не можах да взема.
                      Е затова държавата просперираше, щото нямаше НПО-проституция, нямаше Хелзински комитет, който да извива ръцете на държавата с всевъзможни права. Защото имаше ред и закони.

Коментар

Когато аз служих в родната армия, всеки се молеше някой заблуден мангал да реши да краде и да му влезе в поста - че да го направи на решето. За 20 дена отпуска. Та не знам ти къде и кога си служил, но когато аз служих имаше няколко простреляни човека по постове - убит за щастие нямаше. Аз поради такива причини отпуска не можах да взема.

Аз пък крадях салами...
                        Познай къде съм давал караул....

Коментар

По голем шаран днес няма от теб във форума....
                          Казва се пропаганда.....
                          Не може да даваш събития за 70и 80 години щото хората са съвременници и могат да правят съпоставки ,за това се дават събития през 40 години......много малко са останали живи съвременници....
                          Та забравяш 25 години чак днес се намериха истински българи и пускат истината....
                          Мхм, ще ти се...

Вярно е, че 25 години все бягате от истината, пишете учебници, в които този период или липсваше, или беше едно описание на безкрайни трудови успехи (нещо като писанията на шуменския главанак)... Или пък допреди 10-15 години опорката беше - "Прекалено малко време е минало, за да се правят оценки, камо ли да се изучава." или "Ами терора преди 44-та?"

Или пък всеки път, когато някой в някое студио се опита да говори истината, по задължение му назначават някоя дежурна Искра Баева или Нина Дюлгерова...

Ама стига вече, бахтън, убийци и деца на убийци... свърши тая...

Коментар

Не ме интересува какво как са изкарвали или си изкарвал, или какво как са спестявали. Просто примерът ти е тотално нелеп. Защото при същите условия в момента едно семейство щеше да е спестило над 300 000 . Средната заплата в момента е 900 лева а двойно на средната 1800 лева. При 2700 лева на месец няма никакъв проблем ако живеят от продукти от село да спестяват и да си купуват много повече работи. Ако искат разбира се.
                            Да бе! Сега само отоплението ми през зимата е 300лв на месец. То лятно време тока ми е над 70 лв. Ами няколко gsm-ма, ами телевизия и интернет 25лв плюс още толкова за вилата. Ами вода 40лв. Ша спестиш таратанци.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гледам , едно време гледах подобни филми за граничните застави ,как обикновените войници гонеха бабички и овце за да спят с тях и убиваха по 20 човека за 5 дни отпуска.....
                              А и други гадости..... измислени от днешните ръководни фактори за да може хората да забравят миналото си...... и да го сравняват с настоящето....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Аз когато съм чел за Дрезден...

Кланица 5 чел ли си...

А сега гледай БНТ... слушай какви мъчения, сварени живи хора, одрана 5 см ивица кожа около кръста от жив човек, извадени нокти, отрязани пръсти, отрязани глави...

И всичко под надзора на генералите от окупационната съветска армия и на "прокурора от главната прокуратура на СССР" Вишински, всичко докладвано до Москва и под преки заповеди от Москва...

И днес има "хора", които милеят за руския ботуш...
                                По голем шаран днес няма от теб във форума....
                                Казва се пропаганда.....
                                Не може да даваш събития за 70и 80 години щото хората са съвременници и могат да правят съпоставки ,за това се дават събития през 40 години......много малко са останали живи съвременници....
                                Та забравяш 25 години чак днес се намериха истински българи и пускат истината....

Коментар

Working...
                                X