IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Аз родата не съм споменал , кат включа и нея която е многооо повече от твоята ......бе тогава се е живеело по добре

п.п.

Ако не вярва жена ти прати я да се разберем с нея...
    Хич не се и пробвай,че ти е навряла калпака в устата !

Коментар

Пък на равновесни и на тибя само са постили ....за това поколението им е с такива отклонения
      Единственото отклонение от това принудително вегатерианство, което забелязвам е че мастните ми клетки са ми доста малко и мога до подържам доста добра форма с минимум усилия

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
        Пък моите родители,тези на жена ми и нейните роднини,които са много повече от твойте /спори с жената,ако искаш / всички пенсионери са на мнение,че сега се живее много ,ама много по-добре от преди 89' год.
        Та съотношението спрямо моята рода е 10 към 1 !
        Аз родата не съм споменал , кат включа и нея която е многооо повече от твоята ......бе тогава се е живеело по добре

п.п.

Ако не вярва жена ти прати я да се разберем с нея...
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Ми преди 30 години са били млади, яли, предимно пили, и резултата е виден,
          Пък на равновесни и на тибя само са постили ....за това поколението им е с такива отклонения

Коментар

А моите родители и родителите на съпругата , също пенсионери , ми са на мнение че сега се живее доста по трудно от преди 30 години.

Та съотношението явно е 2 към 1 в полза на смятащите че сега е по зле ....
            Пък моите родители,тези на жена ми и нейните роднини,които са много повече от твойте /спори с жената,ако искаш / всички пенсионери са на мнение,че сега се живее много ,ама много по-добре от преди 89' год.
            Та съотношението спрямо моята рода е 10 към 1 !

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Върнах се специално заради теб,.... прочети внимателно, нямам във фамилията си човек отпреди с книжка на БКП, никой до момента не е гласувал за БСП и се кълна, Господине в тези си думи!

Сега и ти се закълни, че родата Ти е чиста и без кръв червена!

Така, че, че някой трябва да ми е виновен, не ме касае, защото не нося вина, ако нося вина и то пред семейството си е, че все още вярвам в ценности, които не вършат никаква работа в годините на фашистката демокрация!

Ако продължаваш в същия дух, си поредния като № 9 в игнора ми!
              Прецени, дали си заслужава да общуваме, в името на България!
              Изборът е твой!
              П.С.
              Можеш и мен и ти да сложиш в игнора си, ще ми спестиш времето!

Аз общувам само от мое име Нямам претенции за името на България.

А иначе, никога не ми е пукало дали съм в нечии игнор или не. Смятам тази функция на инвестора за полезна, но аз лично не я използвам. Изглежда ми доста страхливо като поведение. Като не харесваш на някого какво пише и бам, забиваш си главата в пясъка, не му виждаш постовете и повече не те тревожи

А за вината - ама разбира се че носиш вина. Човек е отговорен за всеки свои избор. И за последствията от всеки свой избор. Ако си избирала партии, които са проваляли България носилш лична отговорност за това. Защото твоя глас е направил възможно този провал да се случи.

Ама аз не знаех, ама те ме излъгаха, ама някой им пречеше - това са извинения на човек без правилна преценка. На човек който не може да мисли дори един ход напред. Който се носи по течението на собствените си пристрастия и след това обвинява вятъра, че се е нагълтал с вода.

Всеки човек е отговорен за това което прави. Или не прави. И носи вина за всяко свое грешно решение, за всяко решение довело до кофти резултат. Така че да - всички гласували за социалсти са виновни. А ако живота им се е влошил от управлението на някой за когото са гласували - са виновни и пред себе си. Защото сами са си докарали нещастие. Ако пък не са се поучили от грешката си и пак са гласували за някой който им е влошил живота - вече са виновни на квадрат - не са се поучили от първата си грешка и вече са превърнали грешката си в глупост.

Коментар

А моите родители и родителите на съпругата , също пенсионери , ми са на мнение че сега се живее доста по трудно от преди 30 години.

Ми преди 30 години са били млади, яли, предимно пили, и резултата е виден,
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Хахаха - голямо благоденствие. Няма що - аз бях вегатерианец по принуда тогава - просто родителите ми нямаше как хем да плащат сметки, хем да има месо на масата. Дори родителите ми, които са пенсионери от доста време, смятат че в момента се живее много по-добре от колкото преди 89 г.

направо се чудя дали някой ви се връзва на лозунгите

Коментар

Да бе да все някой друг ви е виновен

А масовата приватизация я направи Виденов - ако паметта ти е взела да страда вече или пък никога не си я имала проверявай преди да пишеш
                    На дъмето не му изневерява памета, очевидно е че не помни дълго или пробва да манипулира.
                    Ами каква е връзката между интервюто за което говори и убийството му? Има-няма 4-5 години.
                    Луканов свърши главната работа през '90, после се занимаваше с дреболии
                    - вис, сик, мултигруп, тсбанк...

Но дъмето си е такъв, както и останалите мурзилки де,
                    Last edited by Имхотеп; 01.02.2016, 23:55.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да бе да все някой друг ви е виновен

А масовата приватизация я направи Виденов - ако паметта ти е взела да страда вече или пък никога не си я имала проверявай преди да пишеш
                      Върнах се специално заради теб,.... прочети внимателно, нямам във фамилията си човек отпреди с книжка на БКП, никой до момента не е гласувал за БСП и се кълна, Господине в тези си думи!

Сега и ти се закълни, че родата Ти е чиста и без кръв червена!

Така, че, че някой трябва да ми е виновен, не ме касае, защото не нося вина, ако нося вина и то пред семейството си е, че все още вярвам в ценности, които не вършат никаква работа в годините на фашистката демокрация!

Ако продължаваш в същия дух, си поредния като № 9 в игнора ми!
                      Прецени, дали си заслужава да общуваме, в името на България!
                      Изборът е твой!
                      П.С.
                      Можеш и мен и ти да сложиш в игнора си, ще ми спестиш времето!

Коментар

• Да бе да все някой друг ви е виновен

Коментар

Да помислим за основните политически промени предприети от БСП.

Луканов - мораториум върху външния дълг - хиперинфлация, обедняване.
                          Виденов - масова приватизация, хиперинфлация, обедняване.
                          Станишев - крадене на еврофондове, крадене на нашия буджет, плосък данък - крайно дясна данъчна политика, профукване на бюджетните резерви за наливане на пари за спасяване на олигарси от кризата. И пак обедняване.
                          Орешарски - КРАДЕНЕ и обедняване.

Лявата партия е нещо обратно на лява. Но поне подкрепят гейовете
                          За този списък си прав за Станишев, поставен въпреки волята на партията.... За Луканов, в момента, в който се разбра, че няма да върши работа, понеже е "повече социалист", цитирам от на живо интервю с оня с превръзката, го учистиха,. за Виденов, категорично няма вина, вината му беше че скочи срещу Сорос, който всички руски книжарници превърна в такива на "Отворено общество", ..и при пълни складове магазините празни.

Да не се забравя, че инфлацията е инструмент, като мотиката, ако не я хванеш и завъртиш, не копае!

За Орешарски, свалено правителство чрез страхотна манипулация, назначава се Пеевски , иаме човек вътре, не се назначава, пада правителството, ....Станишев си осребри заслугата......

Не ми е ясно, как преписа приватизацията на Виденов, направо остави Ваньо без работа!
                          Луканов така го изпързаляха, че шейната на която го качиха нямаше как да спре!
                          И да се беше спряла, все тая, лавината е предизвикана!

И се намесвам в този разговор, макар във фамилията ми да няма нито преди членове в БКП, нито сега някой да е гласувал за БСП.

Айде, дето вика един колега, който не е имал във фамилията си член на БКП преди 1989 да хвърли пръв камък!
                          Аз нямам никой, и пак не хвърлям камък.

Ако някой иска да помогне на България, да спре безмислените разговори, червени, бели, и тем подобни простотии, без всякакъв смисъл!
                          Като начало, игнор!
                          Ако и това не помага, търсене на по-добро място за идеи и за начини за реализирането им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            До 1989 как беше възможно народа да благоденства и просперира, а сега не е възможно... Защо тогава народа беше образован, здрав, нямаше демографска криза
                            Хахаха - голямо благоденствие. Няма що - аз бях вегатерианец по принуда тогава - просто родителите ми нямаше как хем да плащат сметки, хем да има месо на масата. Дори родителите ми, които са пенсионери от доста време, смятат че в момента се живее много по-добре от колкото преди 89 г.

направо се чудя дали някой ви се връзва на лозунгите

Коментар

Станишев - крадене на еврофондове, крадене на нашия буджет, плосък данък - крайно дясна данъчна политика, профукване на бюджетните резерви за наливане на пари за спасяване на олигарси от кризата. И пак обедняване.

Има един много известен лаф на Тодор Живков който гласи"Това което построихме до
                              1989г,сегашните демократи нямат пари да го боядисат".Тогава сме били на 15 място
                              в света по икономика,сега сме на 45 заедно с държави от Африка.
                              Last edited by Grosss; 01.02.2016, 23:36.

Коментар

Най-добре да не си губим взаимно времето

Ленинград — Экспонат
                                https://www.youtube.com/watch?v=et281UHNoOU&app=desktop

Коментар

Working...
                                X