IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз не съм цоцал държавни пари като общински съветник. Не съм вземал политически решения, не съм фърчал от партия в партия, не защитавам руски интереси. Не съм защитавал откровено престъпна олигархия. Не съм взел пукнат европейски лев. Всъщност на държавата само давам.

Ако можеш да ми обясниш как това е проблем за България ще съм ти много благодарен.
    Е то е лесно анонимно да твърдиш каквото си искаш.
    Вземи се осветли пък ша видим кво си дал и кво си взел ......не бих се учудил ако си от децата на Капитан Грант ....

Стигнахме до традиционното за любителите на Обонго , понеже не може да докажат тезата си с аргументи и факти , се почва с персонални обиди и лъжи по адрес на опонента.......типично за вас.
    Last edited by markoci; 17.02.2016, 16:03.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз не съм цоцал държавни пари като общински съветник. Не съм вземал политически решения, не съм фърчал от партия в партия, не защитавам руски интереси. Не съм защитавал откровено престъпна олигархия. Не съм взел пукнат европейски лев. Всъщност на държавата само давам.

Ако можеш да ми обясниш как това е проблем за България ще съм ти много благодарен.
      Едва ли ще може.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        хахаха ... за това сигурно си прав , примери кат Иво Инджев , Георги Куритаров и сие са нарицателни
        Ами нали точно това казвам- ако има американски агенти, то те в генезиса си са руски, въобще по дефиниция Русия е виновна

Коментар

За мен хора като теб са проблема на България , но от идеята да не се принизява дискусията си го премълчавах до сега ....

Коментар

• Гоце, Сава, Павел, Буда...

Коментар

За теб със сигурност проблемът е на запад. Но ти и хората като теб сте всъщност проблем за България
              За мен хора като теб са проблема на България , но от идеята да не се принизява дискусията си го премълчавах до сега ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Гледаш на стари събития от днешна перспектива. Тогава Русия съвсем нямаше днешната си тежест и беше оставила агентурата си на самоиздръжка, та се наложи да заработват като частници.
                хахаха ... за това сигурно си прав , примери кат Иво Инджев , Георги Куритаров и сие са нарицателни

Коментар

За теб със сигурност проблемът е на запад. Но ти и хората като теб сте всъщност проблем за България

Коментар

Ми не , извора на проблемите през последните 25 години е далеч на запад ......ясно ми е че тази истина не ви изнася , но е така.....

Не Русия ни е виновна че в Брюксел и Вашингтон ни имат за получовеци..........

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Защото им е по-изгодно:
                      1) Да са "Троянския кон" на Русия в Европа;
                      2) Да си въртят контрабандата;
                      3) Да приберат няколко милиарда от отпусканите от Европа пари за България
                      да де значи не са руски агенти ...щом предпочитат други неща ...сметката е елементарна , стига с тия мантри

Коментар

И що не предотвратиха прозападната ориетнтация на България ако е така ?

Няма логика ....не го ли усещаш ...
                        Защото имат усет, че кораба им потъва и го напуснаха овреме. И за пари.

Коментар

С това ти сам оборваш тезата си че са Руски агенти.

Идва ли би имало нещо по важно за тях от това да предотвратят влизането ни в ЕС и НАТО .....

п.п.

Може да са интересчий но не са Руски агенти ..
                          Гледаш на стари събития от днешна перспектива. Тогава Русия съвсем нямаше днешната си тежест и беше оставила агентурата си на самоиздръжка, та се наложи да заработват като частници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Всички възлови фигури в новата ни история са агенти на ДС, тоест - руски.
                            И що не предотвратиха прозападната ориетнтация на България ако е така ?

Няма логика ....не го ли усещаш ...

Коментар

Първо руснаците да изгоним, те са изворът на всяко зло. Да не размиваме проблема.
                              Ми не , извора на проблемите през последните 25 години е далеч на запад ......ясно ми е че тази истина не ви изнася , но е така.....

Не Русия ни е виновна че в Брюксел и Вашингтон ни имат за получовеци..........

Коментар

С това ти сам оборваш тезата си че са Руски агенти.

Идва ли би имало нещо по важно за тях от това да предотвратят влизането ни в ЕС и НАТО .....

п.п.

Може да са интересчий но не са Руски агенти ..
                                Всички възлови фигури в новата ни история са агенти на ДС, тоест - руски.

Коментар

Working...
                                X