IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Над милион избиратели го докарват от десет години, ти намери за какво да ми се репчиш ...
    Боце няма да се кандидатира за президент, само не ми предлагай пак облози ...

Ама недей така де...
    Тези милион беха преди 5 години ,сега вместо милион има милион подправени протоколи , бюлетини ...какво си харесаш..... на последните селски избори в селата миналата неделя , са давали по 50 лв на всеки който гласува за гроб .....нема да се плашиш...
    на новите избори имат още пари ....ще спечелят 50,60 депутати....после ....

Коментар

• Управляващите обмислят нови санкции за нарушения при търговете
      В някои институции всяка втора обществена поръчка е с нарушения, посочи вицепремиерът Томислав Дончев

тамън по долу написах и гледай какво излезнало в инвестира.....

почват да стават смешни.....
      Те правят конкурсите .... не аз и сульо и пульо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ти докара тиквата с неговите номера КОЙ на власт ,сега ще си приемеш вината.....
        Само не ми казвай че не знаеш за номерата с разпределение на баницата...
        Той дава и той взема....
        Той докара и менгеле и Радан и Кукувицата и Ненчев и Горанов и т.н....все бездарници....
        Та ще гласуваш ли за Тиквата президент или на неговия паж който измисли.....
        Над милион избиратели го докарват от десет години, ти намери за какво да ми се репчиш ...
        Боце няма да се кандидатира за президент, само не ми предлагай пак облози ...
        Yeah

Коментар

Мне, защо да ви зомбирам ...
          Гласувам, когато съм в България и пак ще гласувам. Към останалите имам 0 доверие, но за себе си съм преценила, че няма какво да се коментира - в тази мешавица от управляващи и опозиция, все ще се случи да се окажа частично съмишленик с компрометирани хора или медии, а това би било по-трудно за понасяне.
          Ти докара тиквата с неговите номера КОЙ на власт ,сега ще си приемеш вината.....
          Само не ми казвай че не знаеш за номерата с разпределение на баницата...
          Той дава и той взема....
          Той докара и менгеле и Радан и Кукувицата и Ненчев и Горанов и т.н....все бездарници....
          Та ще гласуваш ли за Тиквата президент или на неговия паж който измисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Сега зомбираш ли ни....
            Путин е виновен за бюрокрацията и неспособността на ЕС да реши един проблем а те проблемите в ЕС станаха десетки....
            То като с Тиквата ...путин му е виновен че нищо не става....от него...
            ти нали гласуваше за Гроб ,я кажи какво става ....пак ли ще гласуваш ,доволна ли си от управлението ,какво става с кукувицата и шлифера , гоце как, местан , доган и белата лисица който го крепат... все интересни въпроси ....отколкото некакъв изкукуригал латвиец....

Мне, защо да ви зомбирам ...
            Гласувам, когато съм в България и пак ще гласувам. Към останалите имам 0 доверие, но за себе си съм преценила, че няма какво да се коментира - в тази мешавица от управляващи и опозиция, все ще се случи да се окажа частично съмишленик с компрометирани хора или медии, а това би било по-трудно за понасяне.
            Yeah

Коментар

Далия Грибаускайте, президент на Литва, 2014 г.
              "Европа ще се събуди, когато Русия започне атентати на територията й. Тогава не лейте сълзи, а си спомнете как призовавахте Украйна за мирни преговори!"

M. Radev
              "За кого Европейският съюз представлява такава непосредствена опасност, че да бъде атакувано самото му сърце?
              За кого съществуването на координираната икономическа политика на двайсетина европейски държави е такава заплаха за собствената неандерталска клика, че да напада тъкмо техния съюз най-брутално?

Не мисля, че това са арабите, колкото и фанатични и дивашки да са те..."
              Сега зомбираш ли ни....
              Путин е виновен за бюрокрацията и неспособността на ЕС да реши един проблем а те проблемите в ЕС станаха десетки....
              То като с Тиквата ...путин му е виновен че нищо не става....от него...
              ти нали гласуваше за Гроб ,я кажи какво става ....пак ли ще гласуваш ,доволна ли си от управлението ,какво става с кукувицата и шлифера , гоце как, местан , доган и белата лисица който го крепат... все интересни въпроси ....отколкото некакъв изкукуригал латвиец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Мойто мнение дори при подозрение само в тероризъм да им се удрят черните печати
                до четвърто коляно/баби,дядовци,бащи ,майки,деца ,внуци,братовчеди,чичовци
                и тн /и да си търсят щастието извън Европа.
                Същото да се отнася и за родните ко му не та - после до 9-то коляно да не се допускат до държавна/публична длъжност

Коментар

• Далия Грибаускайте, президент на Литва, 2014 г.
                  "Европа ще се събуди, когато Русия започне атентати на територията й. Тогава не лейте сълзи, а си спомнете как призовавахте Украйна за мирни преговори!"

M. Radev
                  "За кого Европейският съюз представлява такава непосредствена опасност, че да бъде атакувано самото му сърце?
                  За кого съществуването на координираната икономическа политика на двайсетина европейски държави е такава заплаха за собствената неандерталска клика, че да напада тъкмо техния съюз най-брутално?

Не мисля, че това са арабите, колкото и фанатични и дивашки да са те..."
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                    Не мисля, че смъртното наказание ще изплаши хора, които сами се взривяват, без да им пука. Всеки влязъл в Европа мигрант трябва да се задължава на границата да изяде една свинска пържола, да изпие чаша вино и да изгори страница от Корана!

или

Путин,введи войска !
                    Че то преди години в Русия бяха едни от най кървавите атентати ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                      Не мисля, че смъртното наказание ще изплаши хора, които сами се взривяват, без да им пука. Всеки влязъл в Европа мигрант трябва да се задължава на границата да изяде една свинска пържола, да изпие чаша вино и да изгори страница от Корана!

или

Путин,введи войска !
                      Мойто мнение дори при подозрение само в тероризъм да им се удрят черните печати
                      до четвърто коляно/баби,дядовци,бащи ,майки,деца ,внуци,братовчеди,чичовци
                      и тн /и да си търсят щастието извън Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Аааааа незнам, говорете си с кагебейчето.
                        Кво не знаеш,че това е трето нашествие на исляма в Европа ли?

Коментар

• Мръсните следи на КГБ, ФСБ и ГРУ​ в подножието на Ислямска държава
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Да бе затова 5века всички православни държави с изключене на Русия са били под
                            ярема на исляма.
                            Аааааа незнам, говорете си с кагебейчето.

Коментар

• https://www.24chasa.bg/Article/4999960
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                “Вы знаете, у нас восточное Христианство – Православие. И некоторые теоретики Христианства говорят, что оно во многом даже ближе к исламу, чем, скажем, к католикам. Я не хочу оценивать, насколько справедливо такое утверждение, но в целом сосуществование этих основных религий осуществляется в течение многих столетий”. Владимир Путин.

Да бе затова 5века всички православни държави с изключене на Русия са били под
                                ярема на исляма.

Коментар

Working...
                                X