IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Някой ще обясни ли, защо през февруари в Русия производството на дървени кухненски шкафове е намаляло с 23 % спрямо февруари 2015г.?
    Някой ще обясни ли, защо през първите 2 месеца на 2016г. в Русия производството на дървени кухненски шкафове е намаляло с 21,6 % спрямо първите 2 месеца на 2015г.?
    Сравненията са направени и публикувани от Росстат.
    Нали в Русия уж щяха сами да си произвеждат?

С джапанките какво стана....

Коментар

• Някой ще обясни ли, защо през февруари 2016г. в Русия производството на дървени кухненски шкафове е намаляло с 23 % спрямо февруари 2015г.?
      Някой ще обясни ли, защо през първите 2 месеца на 2016г. в Русия производството на дървени кухненски шкафове е намаляло с 21,6 % спрямо първите 2 месеца на 2015г.?
      Сравненията са направени и публикувани от Росстат.
      Нали в Русия уж щяха сами да си произвеждат?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        ......... Поне на английски го дайте. Аз не го разбирам, ама синът ми го разбира перфектно, а племенницата ми е квалифициран професионален преводач от и на английски. С това си изкарва хляба. Те ще ми го преведат.
        П............
        No comment!

Е що сина и племенницата на такъв виден русопат си изкарват хляба с Омразния АНГЛИЙСКИ, а не с рушняшки....или севернокорейски?

Коментар

Тролщините на дерьмократите са ясни. Слухове.... инсинуации... говори се че.... някой някъде...

Типично. А ДОКУМЕНТИТЕ къде са? Що не публикуваха тези прословути документи, които уж доказвали нещо? Щото няма такива. Имал цигуларя два милиарда долара... Дайте документа бе! Поне на английски го дайте. Аз не го разбирам, ама синът ми го разбира перфектно, а племенницата ми е квалифициран професионален преводач от и на английски. С това си изкарва хляба. Те ще ми го преведат.
          Публикувайте го бе тролове! Ама го няма. Има само коментари на някакви платени от Държавния департамент и от Сорос псевдожурналисти.

А България за времето на управлението на сините дерьмократи, членове на ЕНП и първи антикомунисти-ГРОБ, падна с още седем места в класацията за свобода на словото. И вече държи последното място в Европейския съюз. Скоро ще се доближи до Саудитска Арабия и Иран.
          Не се напъвай, всичките са от вашите.
          The strongest stand last.

Коментар

• http://www.ft.com/cms/s/0/cc7af80e-e...dd5fbc4a4.html

...
            мнения ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес, 20:02
              Ivan2015
              Това съобщение беше изтрито от Andi11. Причина: Следва БАН.
              Няма да посегнете на Иванчо питанката. Не го вярвам. Няма да е справедливо.

Прочее, темата е "политика" и, понеже демографската е също политика, бях потресен от данните, че сме № 1 в антикласацията по смъртност на населението. В СВЕТА! Дейността на правителство, парламент и т.н. води до най-трагичния и катастрофичен популационен срив - такъв, какъвто и под игото не сме имали. Та, да търсим предложения за компенсационни мерки.ТУК, вместо да се дърлим за чужди държави. По-полезно и по-смислено е.

Коментар

• България вече е на 113то място по свобода на словото. Само 5-6 години управление на дерьмократите и ето ви резултата.

През 2008ма бяхме на 59то място. И бяхме "лош пример".

Борисов подписа родната карикатура „свободата на словото“
                Илия Вълков
                Когато българският премиер-министър Бойко Борисов е заявил на френския президент Франсоа Оланд, че „ценим свободата на словото и я подкрепихме с участието си в Републиканския марш в Париж”, едва ли го е мислел сериозно. Дори вярвам, че се е шегувал – когато го чух помислих, че е разказвал виц. Вероятно е бил ироничен, а знаейки истината – ехидно саркастичен.
                ............................................
                България в световната класация на свобода на словото на Репортери без граница.
                2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014

35 51 59 68 70 80 80 87 100
                А сега вече сме 113ти.

Браво сини дерьмократи!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Колорадските лентоносци и православните фанатици в Русия започнаха да отблъскват чуждестранни музикални изпълнители, отменят се концерти, скандали по аерогари и клубове. Определено ще се завърнат в първобитния строй. Необратимо заблудени и зобмирани люде. И тук се намериха двама трима, които са с такова мислене.... Гнус ме е !!!
                  Ей, ТУК се радваш на пълната ми взаимност.

Коментар

• Тролщините на дерьмократите са ясни. Слухове.... инсинуации... говори се че.... някой някъде...

Типично. А ДОКУМЕНТИТЕ къде са? Що не публикуваха тези прословути документи, които уж доказвали нещо? Щото няма такива. Имал цигуларя два милиарда долара... Дайте документа бе! Поне на английски го дайте. Аз не го разбирам, ама синът ми го разбира перфектно, а племенницата ми е квалифициран професионален преводач от и на английски. С това си изкарва хляба. Те ще ми го преведат.
                    Публикувайте го бе тролове! Ама го няма. Има само коментари на някакви платени от Държавния департамент и от Сорос псевдожурналисти.

А България за времето на управлението на сините дерьмократи, членове на ЕНП и първи антикомунисти-ГРОБ, падна с още седем места в класацията за свобода на словото. И вече държи последното място в Европейския съюз. Скоро ще се доближи до Саудитска Арабия и Иран.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Вижте в линка още снимки, за които в линка пише, че са от Русия. Не пропускайте да видите всички снимки. Доста интересни са 2 снимка, 3 снимка, 15 снимка, 19 снимка, 20 снимка, 21 снимка, 22 снимка, 24 снимка, 25 снимка.
                      http://klyker.com/russian-village-funny-pictures/
                      Last edited by Ivan2015; 20.04.2016, 23:43.

Коментар

Пълни измишльотини и инсинуации на платени соросоиди. Нищо повече. Няма и следа от някаква връзка с Русия. Някакъв белоруски, ама и "руски" журналист ги бил споменал някъде. Пък те имали скъпо въоръжение... Ама какво, къде... тлъста тролска лъжа.

А иначе браво, ако има такива патриотични организации, които са против НАТО и са за съюз с Русия!!! Браво!!!
                        Викаш, браво на таквизи чебураш-патреоти (които всъщност не съществуват)...

Ама с тях и без тях примката около тъничкото вратле на Кремълския цар се затяга...

Сега четох, че журналистът от РБК, който публикувал в Русия разкритията за милиардите на виолончелиста излязъл в дълъг "творчески отпуск"... ама Путин няма нищо общо - нито с милиардите, нито с "творческия отпуск", да не си помисли някой нещо...

Пък на Прохоров (който е собственик на РБК) преди няколко дни му ходили на гости в офисите маскирани омоновци... пак нищо общо с челисти, милиарди или Путин...

Убва държава, убав Путян...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          https://money.bg/economics/kade-se-z...tistikata.html
                          Брях,маа" му стара!!!
                          Пълни измишльотини и инсинуации на платени соросоиди. Нищо повече. Няма и следа от някаква връзка с Русия. Някакъв белоруски, ама и "руски" журналист ги бил споменал някъде. Пък те имали скъпо въоръжение... Ама какво, къде... тлъста тролска лъжа.

А иначе браво, ако има такива патриотични организации, които са против НАТО и са за съюз с Русия!!! Браво!!!

Коментар

• https://money.bg/economics/kade-se-z...tistikata.html
                            Брях,маа" му стара!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Путлерова Русия - спонсор на международния тероризъм...

По сусекам. Как Россия финансирует Приднестровье в кризис

По оценке Stratfor, Россия ежегодно тратит на «квази-государства» (statelets) около $5 млрд. На долю Приднестровья, согласно источнику, приходится около $100 млн. В несколько раз больше – на признанные РФ Южную Осетию и Абхазию. По официальным данным, в 2016 году они должны получить от России около 16 млрд рублей (около $234 млн). Хотя в Абхазии, в частности, жаловались на то, что значительная часть денег, обещанных ей ранее, до нее так и не дошла. По данным на конец 2015 года, из утвержденной инвестиционной программы на 3,7 млрд рублей было получено лишь 180 млн.

Много интересен анализ: https://slon.ru/posts/66931

То това е ясно отдавна. Това филмче е за Молдова, но след 35 минута говорят за Приднестровието.

https://www.youtube.com/watch?v=lly_FAAizi8

Там има абсолютни изцепки на червените чугуни - направо да се чудиш на мисловната им дейност.

Примерно питат някъв червен чугун, примерно шеф на няква комисия в техния парламент. И оня вика "Питам Европа два прости въпроса значи готова ли е да ни дава безплатно газ и готова ли е да дава 10 долара добавки на пенсионерите. Онези викат не - няма да ви даваме газ и няма да ви даваме по 10 долара добавки за пенсиите. Аз им викам затова сме с Русия." До тук добре.

После говорят за демографския проблем там - че има повече пенсионери, отколкото работещи (млади хора). И пак същия чугун вика "Ако това продължи така, след още 25 години тука ще има само пенсионери и милиционери да ги пазят." (руски милиционери има предвид)

Тотална класика - как въпросния чугун не може да разбере че младите бягат щото няма перспектива на тази сива територия. Да не говорим че в главата им е пълна боза. Местната им валута вързана за долара. Изобщо типично червени чугуни отвсякъде.

Хубавото е, че след още 25 години няма да ги има, а след още 25 години - територията ще е свободна.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Едно време в казармата бяхме само снажни мъже!!!По лев и петдесет!!!
                                Педя човек, лакет кавал

Коментар

Working...
                                X