Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Браво!!! Дано намеренията бъдат превъплатени в дела!
София да стане зелен град, предлага новият главен архитект
Обвързана велосипедна мрежа, интегрирани спирки, буферни паркинги са сред приоритетите на Здравко Здравков
http://www.investor.bg/bylgariia/451...hitekt-217048/
Коментар
-
Първоначално министърът на културата Вежди Рашидов докладва, че има предложение на съставен инициативен комитет и предложението на министерството за Робева е на базата на това.
Спортният министър Кралев уточнява обаче, че след като най-високото звание за заслуги в областта на спорта е Венецът на победителя, който дават като почетен знак на министерството, то трябва да се работи с него за отличаване на спортистите и треньори, които имат заслуги за нашата държава…
Намесва се вицепремиерът и вътрешен министър Бъчварова, която допълнително разяснява какво са си обсъждали министрите преди заседанието:
Смятаме, че за да бъде удостоена определена личност с най-високото държавно отличие, тя трябва да отговаря на много по-високи изисквания в съответната област. С цялото ми уважение към заслугите на госпожа Робева към спорта, към нейните успехи там, които са безспорни, мисля, че приносът й в областта на културата, заради който се предлага да бъде отличена, не може да бъде съпоставян с този на действително утвърдени творци, каквито има в следващата точка и които се предлагат за орден „Св. Св. Кирил и Методий”. Например, Теди Москов, Камен Донев, Мариус Куркински, Васко Василев… да не изброявам всички. Затова, може би е по-добре да бъде наградена за заслугите й в областта на спорта.
При гласуването обаче надделяват тези, които са за това Нешка Робева да бъде удостоена със „Стара планина”.
За са - Бойко Борисов, Лиляна Павлова, Красен Кралев, Николина Ангелкова, Вежди Рашидов, Ивелина Василева, Ивайло Московски.
Против - Румяна Бъчварова, Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Меглена Кунева, Екатерина Захариева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСигурно се шегуваш нали??? За такова нещо дори ако си помислиш ще те уволнят тук
просто не издържахпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакто обикновено пишеш глупости. Искаш да кажеш че БМВ правят трошляци ли. Добре хайде друг пример за чакане- в една от фирмите където работих строиха преди 2 години нов цех. Цимент на 1 метър и останалото- сандвич панели- 6 месеца чакане за да се пуснат такива със червена боя - 6 месеца. И с думи шест месеца чакане за една келява боя. Това е приятел- капацитет голям, но фирмата си решава днес пускаме бяла боя, утре черна вдругиден сарабозава- след 6 месеца червена. Завода за сандвичч панелите е на 100метра от тази фирма в която работих- а ти си тръгнал да ми обясняваш че нямало план.
Нито се руснача, нито се германча- искам и аз да се върна в Бг, ама като гледам как пишете, май най добре да си стоя тук
Отново се русначиш.
Имах предвид, че руснаците правят трошляци, но ти не "разбра". Никъде не чакат 10 години за "кола".The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеее па колко му е да ударите едно мече с червен металик на тия сандвичи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакво значи "Спазване на добрия тон, бре Алекс?"
Че ми се задава въпрос Мариян и твоята шефка искат да "заключат" тема Политика и Спорт.
При което аз отговарям, ако искате да имате трафик, то винаги трябва да имате тема Политика и Спорт, понеже всеки тъпак в БГ е "специалист" по тях. Иначе ще ви паднат рекламите като приход, както си вижда за 2015 година с над 30%.
Прочее, модерацията толкова народ отблъсна, че трябва да тръгне с бъклицата да го калесва наново. Неадекватното модериране е не по-малък враг на форума отколкото всякого рода хейтърство, празнословие и т.н. Аз, например, колко пъти ги молих да вземат да въведат някакъв минимален период ПРЕДИ да трият и т.н. с цел останалите да видим, па да се засегнем или да се посмеем, примерно - ниц, реакция никаква. В този си вид, тема "политика" е не просто безцветна, ами и безнадеждна.
Бог да я прости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакто обикновено пишеш глупости. Искаш да кажеш че БМВ правят трошляци ли. Добре хайде друг пример за чакане- в една от фирмите където работих строиха преди 2 години нов цех. Цимент на 1 метър и останалото- сандвич панели- 6 месеца чакане за да се пуснат такива със червена боя - 6 месеца. И с думи шест месеца чакане за една келява боя. Това е приятел- капацитет голям, но фирмата си решава днес пускаме бяла боя, утре черна вдругиден сарабозава- след 6 месеца червена. Завода за сандвичч панелите е на 100метра от тази фирма в която работих- а ти си тръгнал да ми обясняваш че нямало план.
Нито се руснача, нито се германча- искам и аз да се върна в Бг, ама като гледам как пишете, май най добре да си стоя тукпрепоръка е
Коментар
-
Какво значи "Спазване на добрия тон, бре Алекс?"
Че ми се задава въпрос Мариян и твоята шефка искат да "заключат" тема Политика и Спорт.
При което аз отговарям, ако искате да имате трафик, то винаги трябва да имате тема Политика и Спорт, понеже всеки тъпак в БГ е "специалист" по тях. Иначе ще ви паднат рекламите като приход, както си вижда за 2015 година с над 30%.
Погледнете си финансовия отчет поне защо има спад над 30% от приходи от реклама. Аз ли съм крив, бре? ( дето вече не пиша тук )?Last edited by marandi; 16.05.2016, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
На 41 съм, но ги помня.
За колите - едно е да чакаш за екстри, друго е че завода няма капацитет, да прави трошляци.
С каква наглост се русначиш и пребиваваш в Германия едновременно?
Нито се руснача, нито се германча- искам и аз да се върна в Бг, ама като гледам как пишете, май най добре да си стоя тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМаранди,за писане по форуми отговорност носи не пишещия ,а медията ,която собственост е форума,Има,мисля,такова решение на ЕС.Затова трият
Вече е съвсем ясно кой отговаря за писанията по форумите - медията, която им осигурява платформа. Това решение на съда в Страсбург беше взето още през 2013 година, но предизвика бурна реакция и беше обжалвано. В началото на седмицата обаче то беше потвърдено и от Голямата камара на съда, съобщи „Дойче веле”. Оттук нататък всеки хейтърски коментар, включително и в България, може да доведе до осъждане на медията, в която коментарът се е появил. Ако Ви залеят с омраза, заплашат или наклеветят, ще знаете кой е виновен - не е само онзи, който е написал форумния коментар, но и онзи, който го е публикувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДоколкото забелязвам тази тема ( Политика ) се срива, а също така и темата ( Спорт ).
Каквото можах - помогнах, за да съществуват все още. Плюйте още отгоре ми, че ми е смешно. Дори не знаете, че тема Политика и Спорт изчезваха преди месесеци, ако не се бях намесил.
Наистина не знаете кой какво е направил за вас и да имате право на мнение. Имам проблеми с описанието на една глава - Болгар ще пресекат Дунав ( не само ), но и ще изкатерят няколко планини, като в същото време ще се окаже, че Балкан е техен, но други са проникнали през проходите и нашите ще ги спрат веднага.
Имаш ли с какво да ми помогнеш по книгата? ( риторично )
Коментар
-
Доколкото забелязвам тази тема ( Политика ) се срива, а също така и темата ( Спорт ).
Каквото можах - помогнах, за да съществуват все още. Плюйте още отгоре ми, че ми е смешно. Дори не знаете, че тема Политика и Спорт изчезваха преди месесеци, ако не се бях намесил.
Наистина не знаете кой какво е направил за вас и да имате право на мнение. Имам проблеми с описанието на една глава - Болгар ще пресекат Дунав ( не само ), но и ще изкатерят няколко планини, като в същото време ще се окаже, че Балкан е техен, но други са проникнали през проходите и нашите ще ги спрат веднага.
Имаш ли с какво да ми помогнеш по книгата? ( риторично )Last edited by marandi; 16.05.2016, 21:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКой е твоя форум,дай линкшъ се скапе сървъра от посещения..
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБобановски, имам форум, който е в пъти по-посещаван от този и прекрасно знам правилата, понеже ще осъдят мен, ако си позволя подобен изказ и търкане да обидя някого.
При мен няма подобни кахъри. Все пак е сегмент позитивизъм, а не "басни".
П.П. Питай Барби, когато му показах 360 хиляди посещения ( позитивни ) - за българи и той ги оплю.
За сравнение Инвестор е около 500 пъти по-назад и в тема политика няма 200 мнения и посещения. По принцип им се води "елитна" тема. Моите не са такива, но правят в пъти повече на целия форум тук, взет заедно. Въпреки това си мълча
Коментар
Коментар