IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ДА ?
    НЕ ?
    Черно?
    Бяло?

За слепци има само тези два цвята.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Ей го на.....първосигнален.
      Дефинирай робство?
      ДА ?
      НЕ ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Дефинирай робство?

моментален просто....§§

Едни и същи въпроси вече 10 години от едни и същи индивидиуми.
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

мнда.
          ти сметаш, че не е имало турско робство ???

Дефинирай робство?

Коментар

От малки у повечето съвременни българи са наслагвани стереотипи и предразсъдъци, не само към турци, но и към повечето ни съседи, а най-вече към "вечните асвабадители" руснаците.
            Колкото е неоправдана омразата, към Турция (заради османската империя), толкова неоправдана е и любовта на някои "българи", към Русия.
            Когато изчезнат умишлено налагани митове, легенди и откровени манипулации относно "робства" и "асвабаждения", тогава българите ще могат да заживеят, като един народ.
            За съжаление тези неща са умишлено налагани от някои хора от 70 години насам, за могат по-лесничко да пасат стадото, докато то блеееее.

мнда.
            ти сметаш, че не е имало турско робство ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• От малки у повечето съвременни българи са наслагвани стереотипи и предразсъдъци, не само към турци, но и към повечето ни съседи, а най-вече към "вечните асвабадители" руснаците.
              Колкото е неоправдана омразата, към Турция (заради османската империя), толкова неоправдана е и любовта на някои "българи", към Русия.
              Когато изчезнат умишлено налагани митове, легенди и откровени манипулации относно "робства" и "асвабаждения", тогава българите ще могат да заживеят, като един народ.
              За съжаление тези неща са умишлено налагани от някои хора от 70 години насам, за могат по-лесничко да пасат стадото, докато то блеееее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                От малък у мен са наслагвани нормалните за България предразсъдъци с/у Турция. Дълги години трябваше да минат, преди да разбера, че това е един напълно нормален, трудолюбив и честен народ, който с ентусиазъм градеше една все по-успяваща, светска държава. Аха! да допусна, че е безвъзвратно...и се яви Реджеп Тайип.
                Тъжно, много тъжно е да се връщаш със столетия назад в мисленето и да потопиш една чудесна страна отново в мракобесието на религиозната догма.
                ...И, на този фон, недоразумението Плевнелиев, със свалени гащи и д., обърнато към Босфора, да се плюмчи на Русия.

-Няма по-неадекватна карикатура.
                +1

Коментар

От малък у мен са наслагвани нормалните за България предразсъдъци с/у Турция. Дълги години трябваше да минат, преди да разбера, че това е един напълно нормален, трудолюбив и честен народ, който с ентусиазъм градеше една все по-успяваща, светска държава. Аха! да допусна, че е безвъзвратно...и се яви Реджеп Тайип.
                  Тъжно, много тъжно е да се връщаш със столетия назад в мисленето и да потопиш една чудесна страна отново в мракобесието на религиозната догма.
                  ....
                  Напълно съгласен!

Коментар

- Нима? Само кой го казва!
                    Що не вземеш да обадиш кога съм ти бъркал в джоба? С подробвости? Кога си ме хванал, за кое, колко си ме държал и защо не си пускал? Такива дребни битовизми едни, а? Ми действай, де?
                    Измамнико,
                    Не е нужно постоянно да се повтаря. Доктора те разкри, после потвърди, и това е достатъчно.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Като гледам от малъък у теб са наслагвани навиците на циганите джебчии
                      - Нима? Само кой го казва!
                      Що не вземеш да обадиш кога съм ти бъркал в джоба? С подробвости? Кога си ме хванал, за кое, колко си ме държал и защо не си пускал? Такива дребни битовизми едни, а? Ми действай, де?
                      Last edited by Pyramid; 21.07.2016, 00:27.

Коментар

...И, на този фон, недоразумението Плевнелиев, със свалени гащи и д., обърнато към Босфора, да се плюмчи на Русия.

Като гледам от малъък у теб са наслагвани навиците на циганите джебчии
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нито е първата, нито ще е последната.

Сега покрай тези ниски цени на петрола като се заредят едни цветни революции, ще стане още по-интересно.

Като гледам НАТО и Европа трябва да се повъоръжат за всеки случай и да почерпят малко челен опит от Израел - няма да се отрази зле.

Коментар

• От малък у мен са наслагвани нормалните за България предразсъдъци с/у Турция. Дълги години трябваше да минат, преди да разбера, че това е един напълно нормален, трудолюбив и честен народ, който с ентусиазъм градеше една все по-успяваща, светска държава. Аха! да допусна, че е безвъзвратно...и се яви Реджеп Тайип.

Коментар

Пропуснал съм някакъв изблик? Не страдам. Мен ме тревожат истински страшните неща, като Ердоган с 50 водородни бомби. Импо-тех да си се пени.
                              Не се тревожи - големите момчета няма да го позволят. Ако посегне - направо заминава при девиците
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Пропуснал съм някакъв изблик? Не страдам. Мен ме тревожат истински страшните неща, като Ердоган с 50 водородни бомби. Импо-тех да си се пени.

Коментар

Working...
                                X