Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
Соц лагера се разпадна щото народа спря да вярва в идеологията на социализма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБившия соц.лагер се разпадна и го разпуснаха , защото нефта им добиван по простия способ от вертикални сондажи просто свърши. Ако си спомняте по него време бяха едни лимити за бензин, по 20 литра на месец и соц.лагера се спомина.
Бе леко си с грешка.
Соц лагера се разпадна щото народа спря да вярва в идеологията на социализма.
А недостига на бензин беше щото всички соц страни го земаха на бартер срещу стоки от СССР и вместо да го продават на вътрешния си пазар , веднага реекспортираха половината за твърда валута да си вържат валутния баланс.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеДоналдът Президент!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеТъжно - да. Как ли ще го извадят тия глупави руснаци. Те нефт кога са вадили.....
И нямат грам опит в заобикалянето на санкции за необходими им технологии.
Абе смех.
Русия вади нефтът си понастоящем с най-ниска себестойност. Това между другото значи и че като паднат цените под себестойността на шистовия, те пак ще са на някаква печалба. Натам продължавай да мислиш сам.
Само за последната година, година и половина Китай е инвестирал няколко милиарда във развитието на далечния изток на Русия. Какво ли търси там? Дори да не е нефт е все тая.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа теглят чоп!!!! И за президент става
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЦялата гнилоч на американската политическа система излезе наяве с изтичането на мейлите от ръководството на Демократическата партия. На нас ни дават акъл, а те правят същото, че даже и по-лошо не ги е срам да го правят в официална имейл кореспонденция. Как ви звучи призивът на финансовия директор на партията по горе в карето "Последно повикване за места в управителните съвети и комисиите. Ако имате някого, пратете ни пълното име, града, щата, имейла и телефона. Изпращайте толкова имена колкото желаете, просто не знам колко хора ще се уредят."
Класика в жанра, все едно Цветанов го е писалНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
The donor spreadsheet is included in an email chain in which Jordan Kaplan, DNC’s national finance director, asks other officials to provide names of donors they want to propose for federal commissions.
“Last call for boards and commissions,” Kaplan wrote on April 20.
“If you have someone, send to [DNC finance chief of staff Scott] Comer – full name, city, state, email and phone number. Send as many as you want, just don’t know how many people will get to.”
Read more: http://dailycaller.com/2016/07/24/le...#ixzz4FRmp6CMV
Класика в жанра, все едно Цветанов го е писалHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩе я видим тази работа. Клинтъница вече ФБР я пожали, щото така им наредиха та, знам ли-види се, бат'Дончо има сериозен опонент.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеможе разбира се
един човек така ми каза ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОбщи приказки. Нещо по-конкретно може ли?
един човек така ми каза ))препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, имам лоши новини за поддръжниците на "бизнесмена" с уникалната прическа.
няма да го бъде за президент.
Коментар
Коментар