If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дончо сбъдна нещо, което се надявам да не е за последно: Доведе баланса на интересите. Ако успее и да го наложи, все тая колко го харесват и колко - не. А ген.Радев остава обран откъм думи.
- Какво ли следва?
Пиронов, съжалявам само, че Доналдът е законоуважаващ почтен човек, щеше ми се да е някой като дон Майкъл Корлеоне... щеше да е весело да намерят след 3-4 дена старият гноясал рептил шорош със слузесто-кървясалите очички, разпарчетосан с лупара в коприненото му креватче... да не изброявам други изроди, които също би трябвало да бъдат очистени по най-бръзия начин....
Верно ...мама им отровна на Буш стария/па и младия/, Кисинджър , и трижди Сорос !!!
Да, първо трябва да извади големият скалпел и да изчисти гнойта!
Пиронов, съжалявам само, че Доналдът е законоуважаващ почтен човек, щеше ми се да е някой като дон Майкъл Корлеоне... щеше да е весело да намерят след 3-4 дена старият гноясал рептил шорош със слузесто-кървясалите очички, разпарчетосан с лупара в коприненото му креватче... да не изброявам други изроди, които също би трябвало да бъдат очистени по най-бръзия начин....
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Желая Ви ного здраве, сили и решимост, мистър президент - за една по-добра Америка, за един по-добър свят !!! Не жалете нито за миг враговете си, смажете ги безжалостно в името на човечеството !!!
Да, първо трябва да извади големият скалпел и да изчисти гнойта!
Желая Ви ного здраве, сили и решимост, мистър президент - за една по-добра Америка, за един по-добър свят !!! Не жалете нито за миг враговете си, смажете ги безжалостно в името на човечеството !!!
Ма сериозно ли?Само да не са дърти и грозни та да ги олупка.Кат му гледам вкусът е бая изискан
И аз това си рекох: ясно е какво им се ще, но Доналдът не може да уважи всички жени на света. Впрочем протестиращите ще са най-вероятно извратенячки, които не могат да простят на този велик мъж, че харесва жени, а не мъже, че е пич, а не плужек.
Мишкуняков - аз рядко влизам в целият форум - не допускаш ли напримерно, че може да имам ного работа?
Щяло да има женски марш против Доналд Тръмп и в София, в събота. Дотук, като гледам са се записали в него около 60 левичарски активистки и джихадистки булки, а още около 150 са съпричастните. https://www.facebook.com/events/1733340890317415/
Ма сериозно ли?Само да не са дърти и грозни та да ги олупка.Кат му гледам вкусът е бая изискан
Истерията е пълна, а нашите псевдодесни (всъщност дори не комунисти, а хунвейбини) са в паника, защото може да им резнат парите които над 25 години получават от левицата в САЩ - демократите.
Туй ме кефи у Доналда , казва , ако искаш нещо американско - плащаш ! За 'орицата , дето се изхранваха с валута "второ" направление ич не ми дреме , да се изхранват сега с валута първо !
Истерията е пълна, а нашите псевдодесни (всъщност дори не комунисти, а хунвейбини) са в паника, защото може да им резнат парите които над 25 години получават от левицата в САЩ - демократите.
Коментар