Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
  Импе, клоун е много меко определение за Тръмп. Той е обществено опасен. За съжаление, всеки път когато нещо в САЩ се обърка потъва целият свят. Не разбирам как някой може да се радва че някой републиканец, пропит от не работещи идеологии и пропаганда, може да стане президент.
  Ти верно ли виждаш някакви големи разлики в икономическите политики на президентите републиканци и демократи?!? Сори, ама аз не виждам такива. Политиката и на едните и на другите е лудо печатане на долари, монетарни, фискални и какви ли не стимули и накрая винаги се чудят как така е дошла още по-лоша криза от предишната.

  Коментар


  • Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
   Докато Федералният резерв е в ръцете на определени банкерски фамилии, има ли значение, кой е президент!
   Все някакво. Колкото по-неимущ е, толкова по-силно му влияе ФЕД. За Дони ще трябва повече да се ръсят а, междувременно, той може да приложи наученото от реалния сектор, вместо главна "заслуга" и "качество" да му бъде цветът на кожата. Президент се избира да служи на страната си. Бедните президенти са много по-незащитени и лесни за манипулиране. Относно убийствата, историята показва, че всички са еднакво уязвими.
   Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

   Коментар


   • Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Дони няма никъв шанс, бабичката ще го отвее.
    Предполагам, бабичката е вземала уроци по духане за целта, налэ. Там, разни сътруднички у бялата къща все на нещо ще да са я научѝлэ.

    А Тръмп, дори и да "няма качества да промени УСА", е достатъчно по-често да ги въздържа от дивотиЙ /както някои биха написали/ тъй, щото не да опитват да сринат този и онзи, ами да изграждат себе си. какво им донесоха авантюрите в Хаити, в Панама, в Либия, Афганистан, Ирак и т.н. /че са много и не ги помня всичките/, освен омраза и припознаването за център на всички /е, почти всички/ терористични "Интереси"? Нито Клинтън, нито Бананго са изградили нещо голямо и значимо тъй, щото да милеят за него. Какво да им пречи, тогава, да се врат и натискат навсякъде, където никой не ги е канил? Егати паразитската каста, егати чудовището, в което се превръща Америка, водена от...
    ...Опссс! Нима ТЕ са я водили? Те, по липса на собствен икономически тил /разбирай "достатъчно мощен", също станаха заложници и машѝ на задкулисни кръгове. Всеки би могъл да стане, малко или много. Дончо поне е доста по-имунизиран от тях.
    Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

    Коментар


    • Докато Федералният резерв е в ръцете на определени банкерски фамилии, има ли значение, кой е президент!

     Коментар


     • Императорът

      Търмп няма качества да промени САЩ, единственния който може е Елан Мъск..но той не се кандидатира за президент, защото ще го направи и без да се кандидатира.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Путин президент
       Вся Власть Советам

       Коментар


       • Дони няма никъв шанс, бабичката ще го отвее.
        Custodite sortem vestram

        Коментар


        • тоя измамник ако стане президент ще е за да направи някой друг милиард а за останалото - да се оправя електората
         http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

         Коментар


         • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          За разлика от фамилия Храсталакови, Доналдът е истински предприемач и има какво да губи /забравих: и сам е изградил състоянието си!/ та, надявам се, да продължи в насока на изграждане на една велика страна а не, с натискане или залъгване на останалите. Защото, Бананго се оказа "истински политик" от онези със сладките приказки - след които, основно има работа за оправяне - но, не се поколеба да постави света отново на прага на световна война. Тръмп не можеш го купи на дребно, с 5-10 или дори 100 милиона. Той може да дава, без да обеднява, и вижда поне 20 години напред Има и визията, и уменията и имунитета на бизнесмен и не се идентифицира със Системата, защото сам е изградил своята лична империя. Оптимален за растяща Америка, на духа и стила му не могат се намаза нито Хилари, нито разни там мишмуроци. Стискам му палци - в момента, е най-добрият вариант.
          Аферим - по-хубаво и аз не бих могъл да го река, неговата кожа.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • За разлика от фамилия Храсталакови, Доналдът е истински предприемач и има какво да губи /забравих: и сам е изградил състоянието си!/ та, надявам се, да продължи в насока на изграждане на една велика страна а не, с натискане или залъгване на останалите. Защото, Бананго се оказа "истински политик" от онези със сладките приказки - след които, основно има работа за оправяне - но, не се поколеба да постави света отново на прага на световна война. Тръмп не можеш го купи на дребно, с 5-10 или дори 100 милиона. Той може да дава, без да обеднява, и вижда поне 20 години напред Има и визията, и уменията и имунитета на бизнесмен и не се идентифицира със Системата, защото сам е изградил своята лична империя. Оптимален за растяща Америка, на духа и стила му не могат се намаза нито Хилари, нито разни там мишмуроци. Стискам му палци - в момента, е най-добрият вариант.
           Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

           Коментар


           • И с какво точно Тръмп е обществено опасен - защото говори истината ли?


            Нямам наблюдения за този буш, но имам достатъчно за другите бушовци - генетически тъпи и неспособни индивиди.

            Да не говорим пък за обонго - най-жалкият президент в историята на Америка, който обаче успя да хвърли в гражданска война Северна Африка, Близкият изток и Украйна, ограждайки Европа с огромен полумесец на нестабилност от който буквално бълват незаконни емигранти.

            А ако мислиш, че пазарите растат заради тоя нигър - това е смешно. Ако някой може да повлияе положително на - това е точно Доналд - човек който цял живот е строил, а не е разпалвал войни.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Импе, клоун е много меко определение за Тръмп. Той е обществено опасен. За съжаление, всеки път когато нещо в САЩ се обърка потъва целият свят. Не разбирам как някой може да се радва че някой републиканец, пропит от не работещи идеологии и пропаганда, може да стане президент. Сякаш основната роля на Тръмп е Буш да изглежда умерен и относително нормален. Сякаш американското общество не може да понесе трети президент от фамилията. За добро или за лошо всяка промяна в САЩ разтърсва целия свят. Спокойно можем да кажем че републиканците са проклятие а демократите благословия за света. Видя се и по борсата. При Обама само расте. Всички говорят, че това е неправилно а тя прави рекорд след рекорд. Така вече шеста година.

             Коментар


             • Хубаво е, че и опонентите му го мислят за клоун - когато осъзнаят, че той е основният претендент за Белият дом, ще бъде късно.

              Само велик мъж като Тръмп може да изправи Америка на крака, при това без да сее войни и раздори по светът.

              А Клинтънова е една жалка лелка.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Тръмп е най-добрия кандидат президент на републиканците - хем е неописуемо забавен в ролята на клоун, хем прави почти на 100% вероятно спечелването на изборите от Клинтън А при предишния Клинтън бе най-доброто време за капиталовите пазари изобщо

               Коментар


               • Този чичко Доналд ще стане толкова президент на САЩ, колкото нашето фараонче Цветанчо Василев - Мишката стане премиер на Сърбия!
                Помнете ми думата!

                Коментар

                Working...
                X